Najdi forum

eurodiet – kdo pozna?

Zaspanka…sicer ti težko odgovorim na to vprašanje, ker nisem strokovnjak za to 🙂 ampak na podlagi moje izkušnje (meni gre res ful hitro) – v 1. fazi sem sedaj skor 1,5 meseca in sem izgubila vse skupaj 14kg, tako da jaz računam, da bom po polnih dveh mesecih imela -20kg.
Uau, šele zdaj sem dojela kako hitro mi gre. Ravno včeraj sem bila na meritvah in je vse super, pa kri so mi dali tudi pregledati in je vse bp, tako da zadeva več kot uspešno deluje!

A si se že naročila na pregled? Tam ti naredi svetovalka meritve, potem pa se usedeta, ti poveš svoje želje, ona pa ti na podlagi meritev pove koliko naj bi shujšala. Ampak vse je stvar dogovora. Meni je rekla, da ne rabim toliko shujšat, ampak moj cilj je pač višji! In upoštevajo tvoje želje 🙂

Zaspanka 1980, jaz sem v prvi fazi že 3 tedne in bom še en teden. Zgubila sem 8kg, še 8 kg želim do dopusta.

Vesela 1983, jaz hodim v Eurodiet v bolj jutranjih urah, pred službo, mogoče sva se pa res kdaj srečali, sem pa tudi jaz za kakšno kavico:)

LPP

Hej vesela 1983 in Petra V…

hvala vama za odgovore, nisem bila se na pregledu, ker zaenkrat se dojim, je rekla naj pocakam, da bo imel tamali vsaj 6 mesecev, tako da komaj cakam…res si zelim zaceti in ce pravite da res deluje in da tako hitro KG kopnijo….res komaj cakam, ker sem res potrebna neke spremembe glede telesa, saj po dveh porodih mi je ostalo kar prevec KG.Imam jih 15 prevec, ampak rAda bi izgubila 20kg.A KRI ti tudi jemljejo tam al kaj??
Pridna vesela1983,res ti gre odlicno….upam da bo tudi meni slo tako dobro…kaj si po celem telesu bila bolj mocna ali samo v noge_
Ce prav razumem je 1 faza kjer najhitrejse shujsas al kaj?

kaj tudi v zgornji del ste shujsale, ker jaz sem se poredila po celem telesu!!
koliko ste pa sle v obseg pasu,pa stegna in rit ?
upam da ko zakjucim poroDNisko bom 20kG LAZJA:=)

Lp

Hej Zaspanka,

sigurna sem, da ti bo šlo hitro! Jaz sem v prvi fazi, ker mi najbolj ustreza in kar nočem ven iz nje 🙂 sicer me preganjajo v 2. fazo, ampak se ne dam 🙂 hihihi

Jaz sem sicer močna po celem telesu (prijetno sklenjena) 🙂 in gre tudi po celem telesu lepo dol, najhitreje je šel obraz, trebuh in noge. Prov fajn 🙂

O obsegu ti pa težko povem, bom si pa naslednjič prepisala meritve, ker to si nisem zapomnila. Na hlačah se fuuuuul pozna, ampak ti bom ob prvi priliki še cm povedala!

Verjamem v to, da ti bo uspelo!!!! Javi se nam potem 🙂

Hej vesela,

ja obvezno se javim, saj ti pravim res komaj cakam da zacnem z dieto, ker bi resnicno rada shujsala in se ko berem vase izjave kako dobro vam gre, sem se toliko bolj zagreta za stvar..

jaz sem se med nosečnostjo za sina zredila tudi v roke, zgornji del, trebuh, dojim, kile pa ne grejo dol…

ja, kar napisi cm, saj vcasih kile na neki tocki ostanejo ampak pri obsegu se pa se kar pozna a ne?

napisi se kaj, kako dobro ti gre…

LP

Vesela… vesela sem zate in tak napredek 🙂

Zaspanka….. kar se tiče pregleda krvi, mene so poslali v neko ambulanto, kjer so mi naredili kar obsežno krvno sliko, stroške pa krije Eurodiet, bila sem zelo zadovoljna, ker je dobro vsake toloko časa preveriti kri. Razultati so bili bp.
Kar se pa tiče obsega, sem jaz najbolj zadovoljna z minusom okoli pasu in minusom celulita na stegnih 🙂 Čudeži se očitno dogajajo 🙂
LPP

ojla Petra V…

kdaj pa so ti kri vzeli,preden si zacela z dieto al nekje vmes? a je to nujno, pocnejo v vseh centrih tako, al zakaj ti vzamejo kri?

hvala

LP

Hej!
No, zdaj sem se pa še jaz zagrela za tole dieto, samo mene res zanima cena tega. Verjetno so vam pred dieto povedali, koliko kaj stane?

Hvala za odgovore 🙂

Zaspanka….. jez sem šla dati kri v 1 fazi. Ne vem če delajo to v vseh centrih, verjetno ne. Meni je rekla da je zelo priporočljivo kontrolirati krvno sliko, saj je hujšanje proces v telesu. Pri meni je bilo vse bp oz hoesterola imam sedaj manj, prej sem bila na meji 🙂 Full sem bila vesela tega podatka. To se mi res zdi prava individualna obravnava.

Bachy…..njihov obrok stane cca.3 eur, potem pa je odvisno koliko jih imaš. Mene ni stalo nič več kot “normalna” hrana, saj veš, pršut, čipsi, torice, to je najdražje. Tretmaji so pa tudi skonto, če si na dieti. Pred tem ti dajo cenik in si lahko zračunaš koliko te bo stalo.

LPP

Ojla Petra v…

hvala za informacije, upam da mi nebo treba dati kri, sem namrec bojeci ” zajcek ” glede inekcij in jemanja krvi,

koliko si pa do sedaj shujsala? koliko je bil tvoj cilj in kako hitro si napredovala?

lp

Zdravo zaspanka…!

Škoda, da se bojiš jemanja krvi, meni je veliko pomenilo, ko sem izvedela da je vse bp, mogoče se pa le opogumiš, navijam zate 🙂

Do sedaj sem shujšala 12 kg, oz verjetno še več, jutri imam merjenje (vmes se sama nič ne tehtam). Do dopusta (konec avgusta) imam cilj še -4 kg, dolgoročni cilj pa je -25 kg. Niti v sanjah si nisem mislila, da bom tako hitro čez polovico cilja.
Ti, pa povem, da me vzdrževanje kasneje niti malo ne skrbi, ker bom obdržala en njihov odrok na dan.

LPP

Zaspanka….

….kdaj pa ti štartaš?????

LPP

Pozdravljene!

Oglašam se po treh mesecih. Rekla sem si, da si vzamem tri mesece za hujšanje, pa da vidim, če je sploh možno karkoli se narediti :)oz če sem sama sposobna držat kako dieto, šport itd….
Naneslo je, da sem začela z eurodiet (hči je zbrskala na netu).
No in po treh mesecih imam -16 kg. Začela sem s 4 njihovimi obroki, potem pa zmanjšala na tri, sedaj sem na dveh še dva meseca potem pa vzdrževanje z enim njihovim obrokom in ostalo primerno hrano. Itak so mi pa nekateri njihovi izdelki tok všeč, npr kitajska juha oz njihov kruh…..
Želim priti do magične 60. No pa naj bo, povem, da sem štartala z 84kg, pa še mal več 🙂 Sedaj tudi telovadim in je dosti lažje kot prej. Del telovadbe pa opravim kar pri njih na vibracijski plošči.
Evo, se oglasim ponovno….. ko bom imela 5 spredaj.
Pozdravčki, Špela

Da se še jaz pohvalim tukaj gor, -14 kg 🙂
Naslednji teden odhajam na dopust (končno) tokrat z malo manj prtljage, oz z novimi kopalkami 🙂
Eurodiet vzamem s seboj, se pa že neskončno veselim ribic, njami….pa seveda plavanja.
Upam, da bo šli kg še hitreje stran kot doma.

LPP

Živjo!
Tudi jaz sem na poskusni dieti z njihovo prehrano, vandar moram rečt, da mi hrana ni všeč. Ne vem kako bom zdržala do konca diete?
Pa vam gre?

Prodam nekaj njihove hrane po polovični ceni, ker mi jo je še nekaj ostalo. Lp

Prodam nekaj prehrane od eurodieta po polovični ceni.

Ikeb, katere izdelke pa imaš? Meni zelo ustreza njihova hrana, res pa je ,da ne vsi izdelki, saj jih je ogromno. Za par stvari, ki mi niso ugajale, sem se zmenila, da jih lahko zamenjam (zaprte in z računom). Probat ni greh 🙂
V kateri fazi pa si, jaz sem v tretji, tako da imam samo 2 izdelka na dan ostalo pa mojo hrano.

LPP

Pozdravljene!

Kot sem obljubila se vam spet malo javim. Nimam še 5 spredaj, vendar se počasi približujem. Trenutno stanje je 63 kg, ja, vem sem, zelo pridna 🙂 vsak dan telovadim, hodim v eurodiet na vibro ploščo in se kar držim diete. Trenutno imam dva svoja obroka in dva Eurodiet.
Se javim, ko bo 5 spredaj.
Pozdravčki, Špela

Ojla Petra!!!! ojla vse ostale punce….

Bila sem na zeeelooo dolgem dopustu….

Vceraj sem bila na pogovoru v tem centru in zacnem 2.oktobra….komaj cakam, vmes imam se krst sina, zato sem vse skupaj zamaknila.
Petra V super ti gre, bravo!!jst upam tudi da bom imela 5 od spredaj, zdaj imam 78 kg in se res slabo pocutim, sploh ko je bila ta vrocina.

Pije katera kavo z laktolifom?s tem njihovim mlečnim dodatkom?kako je pa kaj z natreni in umetnimi sladili, kaj so sploh dovoljeni…to sem pozabila vprasat

Špela tudi tebi vse cestitke za tak uspeh…bravo
Drzte se punce, pa porocajte kaj o minus KG

New Report

Close