Najdi forum

eurodiet – kdo pozna?

Prosim, odgovori kar tukaj, ker tudi mene vse navedeno.zanima. Hvala.

Ninama in Mercii, z eurodiet dieto sem začela na začetku januarja. Jaz sem jedla 4 njihove obroke na dan in zelenjavo. Ker ima njihova prehrana malo oh, veliko zgubiš na maščobi, kar je baje prednost te diete. Moram povedati, da po treh dneh sploh nisem bila nič lačna. Po enem mesecu sem začela jesti tri njihove obroke in enega svojega in seveda zelenjavo. Sedaj pa jem 2 njihova, dva svoja, sadje in zelenjavo. Cena je okoli 3 eur na obrok, ko sem seštela koliko sem dala prej za vse sladkarije in halo pizze, sem se kar zgrozila. Je pa najbolje, da se oglasiš pri njih, da ti individualno povejo kaj je najbolje zate.

Prejšni teden sem bila, na posvetu v Eurodiet. Za shujšati imam kar ulala lepo št. kg 🙂
S svetovalko sva naredili prgrogram mojega hujšanja in zdaj komaj čakam rezultate. Sama se ne bom nič tehtala, samo pri njih. Hrana mi ustreza, pa tudi lačna nisem več.
Še poročam, pozdravčki 🙂
Špela

Ali je možno njihove izdelke naročiti po pošti???
Mi je Ljubljana malo predaleč, bi si pa zelo želela sprobati.

Mislim, da imajo več poslovalnic. Štajerska in primorska poleg Ljubljane.
Drugače, pa tudi jaz kdaj naročim po pošti.

No, pa sem se končno spravila v eurodiet. Za enkrat so mi vsi okusi všeč, najbolj sladoled jagoda. Tehtala se ne bom do naslednjega četrtka. Za enkrat nisem nič lačna 🙂 Jem pa veliko solate in pijem donat. Do septembra bi rada oblekla oblekice izpred 4 let 🙂 Ali ima katera tukaj gor izkušnje z njihovimi ostalimi tretmaji za nego telesa???

Dieto sem že opravila, – 16 kg, zdaj pa sem na anticelulitnem tretmaju. Čeprav ne grem na morje 🙁 Bom pa na kak bazen skočila.
Aja, jaz sem vzela paket 5 tretmajev, 2 x tedensko plus komoro, tisto kisikovo, plus kremco za celulit, jih tudi pri njih dobiš.

Med dieto, sem šla pa večkrat na elrktrostimulastor.

Lp, Irena

Hello punce,

tudi jaz sem na Eurodiet prehrani in sem vesela kot radio 🙂 fuuuul lepo hujšam, moram priznati, da sem prve -34 dni čutila malo lakote, ampak nisem pa bila nervozna in vsa sitna 🙂 sedaj po 1mesecu pa ni za opisati kako dobro se počutim. Skupna bilanca trenutno je -9kg (od tega nisem izgubila niti grama mišične mase), dvakrat tedensko pa hodim še na njihove stroje, da mi ne bo koža visela, ker moram izgubiti 30kg. Imajo celo goro prehrane, zdaj pa so dobili še kitajsko juho z rezanci in je božanska!!!! Pa sladoled 🙂 jaz bom vztrajala do konca, škoda je le, da jih že prej ni bilo v Sloveniji in sem se mučila z ločevalnimi in podobnimi dietami.

Ja pa po pošti tudi lahko naročiš, takoj naslednji dan dobiš izdelke. In kolikor sem ujela v salonu mislim, da so sedaj odprli salon tudi na Štajerskem, v Solkanu in mislim da tudi v Žirih.

V glavnem, toplo priporočam 🙂 se še javim vmes kako mi gre….juhej, septembra bom skočila v kopalke!!!

Sama sem hujšala od novega leta, saj mi je šlo dobro, ampak se je nabralo veliko odvečne kože, po prebranih postih tukaj gor sem šla v Eurodiet in sem vzela paket treh neg, moj trebuh izgleda dosti bolje. Žal mi je, da nisem začela hujšati z njimi, pa zdaj nadaljujem z njihovo dieto.
LPP

Aja, pozabila sem napisat….. tudi meni je njihov sladoled zakon. 🙂

Petra, pa hodiš na stroje? Katere pa? Ker jaz zdaj hodim dvakrat tedensko na elektro, sedaj pa tudi na vibro ploščo in mi je fajn. Pa me zanima, če je še kateri fajn, da bi šla.

Hej, ja jaz hodim na stroje (na elektro in komoro), počasi bom začela še na nek drug stroj (za tonus kože, da mi jo napnejo) pa sedaj so dobili še vibro plato in sem šla parkrat na to in ti povem, da mi je bilo prav fajn, čeprav na začetku nisem verjela, da deluje 🙂 aja pa enkrat sem si delala lifting obraza (podbradek) in razlika je bila takoj opazna in ful dobro sem se počutila, ko sem se pogledala v ogledalo. Ob koncu diete mi bodo to še delali 🙂

S hrano sem pa tudi noro zadovoljna, danes sem zajtrkovala topel čokoladni napitek s kosmiči in je ful dobro!

ojla vesela1983, v kolikem casu si si zadala da moras shujsT 30KG

JST bi rada shujsala 17-20 kg, pa bi rada v 4 mesecih. a je to sploh mogoce pri nji??

koliko pa stanejo vsi tej njihovi tretmaji cca?

Hej zaspanka 🙂

ja meni gre ful dobro, tako da bom nekje v 4-5 mesecih gotova. Najbolje je, da se pri njih naročiš na posvet, pa ti oni potem svetujejo, ker jaz res ne vem koliko časa se potrebuje 🙂 Jaz sem pač ena tistih, ki želi hitro hujšati (zdravo ali pa ne), zato pa hodim še na stroje, da si oblikujem sproti telo. Moje mnenje je, da se sigurno da shujšati 20kg v 4ih mesecih.

Tretmaje imaš pa po paketih cene, če sem čisto poštena niti ne vem točno kakšne so cene 🙂

Po mojem res najbolje, da se tam oglasiš, da sploh vidiš kaj bi rabila (vsega itak ne rabiš)! Saj stane te nič.So pa pošteni in ne prodajajo vsega, samo za to, da bi prodali, ampak res naredijo optimalno rešitev, tudi z drugimi puncami sem se tam pogovarjala in so istega mnenja, tako da go for it 🙂

Vesela, pa vsega skupaj 30kg bos shujsala v 4-5 mesecih?super!!! kdaj si zacela in koliko si zdaj sla dol?
kje je bila ta dieta prej??nisem se slisala zanjo.sama bom sla v Solkan, mi je blizje kot Trzin.
joj, komaj cakam, da neham dojit, pol pa kar v akcijo?tudi jaz sem oseba, ki si zeli rezultate skoraj takoj in hitro.

kaj celulit gre tudi kaj s tem dol al ne??

Vesela 1983, vzela sem paket neg za tonifikacijo kože na trbuhu, ko končam se spravim še na celulit na nogah in kot si rekla podbradek.

LPP

Zaspanka: ja toliko bom shujšala in ! 🙂 tak je moj cilj in sem res ful pridna, tako da kilogramčki se kar topijo. Se pa včasih testno še v fitnesu stehtam in res ne izgubljam mišične mase, tako da sem ful vesela in prav ponosna nase 🙂
Ja to sem pa slišala, da imajo sedaj tudi na Primorskem, sem celo spoznala to punco, ki dela tam z njimi in je prijetna, pa vem, da obvlada vse te stroje, tako da za celulit nič skrbet 🙂
Je pa res, da s samo dieto celulit malce zgine, ampak bistvo potem opravijo stroji, vsaj pri meni, ker se ga je precej nabralo…

Petra: kdaj si pa ti kaj naročena, mogoče se kdaj srečava? 🙂 sem se prejšnji teden pogovarjala s svetovalko Kajo in sva prišli do tega, da bi bilo fajn, če bi se kdaj na kavici dobile, da malo počvekamo neuradno kako nam gre…kaj praviš na to idejo?

joj super vesela1983, kar tako naprej in drzim pesti da ti bo uspelo!da bo vsem nam uspelo, ki se borimo s temi odvecnimi kilogrami!

punce, se nekaj bi vprasala, ceprav imam eno in tisoč vprasanj glede tega.kaj ko gres na pogovor tja v eurodiet ti tudi oni predlagajo koliko naj bi sel s kg dol, al so to le nase zelje in glede le teh se napravi nacrt al kako je to misljeno?

hvala za odgovore…

Vesela1983,

rada bi te vprasala se, KOLIKO casa si v 1.fazi ce zelis hitro shujsat 20kg?

hvala…

New Report

Close