Pozdravljeni vsi skupaj ki se matrate v isti smeri kakor jaz ali pa vsaj razmišljate o tem !:-)
Mojca , moje iskušnje so skromne ker sem na tej dieti šele nekaj dni .
Lahko ti povem da sem tudi jaz zelo zasedena in sem sprobala toliko veliko načinov hujšanja da ne vem niti naštet . Problem je , seveda , samodisciplina . Pri meni gre vedno 5 kg dol pol pa 7 nazaj gor . Dovolj je ena skupna družinska večerja da poruši ves sistem
No , zato mi ustreza da imam le to prehrano ki jo sestavljajo v glavnem razni praški ki jih lahko pripraviš v nekaj minutah .
Res je hrana umetna ampak se mi zdi da so tudi druga , ti zdrava živila kakor je piščanec , paradižnik itd danes zelo , zelo umetna tako da se , za zdaj , z tem nočem obremenjevati .
Sedaj ravno pijem njihov čokoladni pripravek kar je meni neko nadomestilo za kavo …. 🙂 Ta ni tako slab .. Se je pa vmes že zgodilo da sem neko vrečko odprla ,naredila in nato kar zavrgla ( eno juho in en pire ) . Ne vem , lovim se še pa mogoče ne znam vsega pripraviti na pravilen način.
Hrana je precej draga in ne vem kako bom finančno vse zmogla ker ti še prodajo neko umetno mleko ki naj bi ga pil namesto pravega , pa kao neke vitamine ( ki sem jih odbila ker se mi to zdi bedasto da bi jedla ) in na koncu neki napitek ki je kakor cedevita a je odvajalo – je dobrega okusa a , iskreno , ne vem čemu mi bo . Čeprav je svetovalka rekla da je to v bistvu napitek ki odvaja odvečno limfo ki naj bi se sedaj pospešeno izločala .. Ne vem …. O teh stvareh moram še razmisliti …. Fini so njihovi bio kruhki ( tudi neskončno dragi !!) , jaz jih razrežem na 5 tankih koščkov da lahko dlje jem in namažem z njihovo marmeladico . Sprobala sem tudi omleto ki je fina , pa neki puding ki tudi ni slab
Sam posvet ni tako dolg , lahko se mirno odpraviš tam . Svetovalka je zelo prijazna , ni govorila ne preveč in ne premalo , dala mi je izračun moje teže , maščobne masa , mišične mase … da sem ga lahko nesla domov in dogovorile sva se za sestanek ta teden .
Javi se če se odpraviš kako ti je bilo … In ,ne skrbi … Tudi jaz sem zaradi zasedenosti prelagala 2 x potem pa sem le odšla !! Pa mi ni žal !:-))
Lp , Fani
Pozdravljene punce,
Jaz se moram pohvaliti da sem pričela z dieto prejšnji ponedeljek in sem prvi teden preživela brez težav. Nisem imela težav pri izbiri hrane saj mi ga je na prvem obisku pomagala sestaviti njihova svetovalka. Tako da sem neverjetno navdušena.
Se vam pa oglasim po jutrišnjem ponovnem posvetu v Eurodiet centru pri moji svetovalki.
Pa lepo nedeljo zelim.
Pozdravljene punce!
Sem že isto sporočilo prej prilepila pod drugo temo, pa vidim da je tukaj še ena debata na temo Eurodiet hujšanja, pa bom še enkrat napisala…
Vidim, da ste nekatere kar zadovoljne s to dieto. Tudi sama sem razmišljala da bi poskusila izgubiti odvečne kilograme na tak način. vidim da ste nekatere uspele shujšati kar veliko koligramov… Zanima me, kako je potem, ko enkrat prenehaš s hujšanjem… Saj jaz sem že probala veliko diet, in vmes lepo shujšala, ampak kaj ko sem na koncu spet vse pridobila nazaj…
A nam lahko tiste uporabnice Eurodieta ki ste že prišle tako daleč, kaj več poveste o vzdrževanju telesne teže.
Tamara013, vidim da si začela dobro. Kako pa je 1 mesec po začetku diete? Upam da se javiš in kaj več poveš 🙂
Upam da se opogumim in tud sama začnem hujšat s to metodo 🙂