Najdi forum

Eurodiet center

Dekleta in fantje pozdravljeni,

redno prebiram vse forume, sedaj pa sem se odločila, da bi odprla temo za Eurodiet prehrano, da bi se skupaj vsi mi, ki hujšamo in oblikujemo telo z njim malce spodbujali in izmenjavali mnenja…

Osebno sem izredno zadovoljna, da sem to našla, pa me zanima kakšne so kaj vaše izkušnje?
Malce vzpodbude in kakšen čvek na to temo vsem prav pride 🙂

ojla vesela 1983,

tudi meni je všeč, da si se spomnila in na to odprla novo temo.tudi jaz se zanimam za eurodiet in ti moram povedat, da kar sem prebrala mi je zaenkrat vsec.vceraj pa sem tudi govorila s svetovalko, kdaj bi lahko zacela, in na splošno kako to poteka, pa mi je vse lepo razlozila in povedala da stvar deluje.da ljudje shujsajo tudi 16 kg.

a ti si ze zacela s to dieto al se samo zanimas za njo_

Haj še enkrat 🙂 sem ti že na tisti temi pisala 🙂 Ja jaz hujšam z njimi in sem res ful zadovoljna! Sem pa “jezna” na njih, da niso bili že prej v Sloveniji, bi precej olajšali zadeve marsikateremu 🙂

Smo se s puncami in svetovalko Kajo v salonu pogovarjale, da bi se enkrat mesečno dobivale na kavici, pa malo počvekale, tako da če se boš odločila za hujšanje pri njih mi potem piši na zs, pa bomo še tebe vključile. Malo vzpodbude nikoli ne škodi 🙂

Veliko sreče ti želim!

Kje pa je ta center?

Metka, center se nahaja v Trzinu. Zame je super ker sem iz lj in 2x tedensko skočim na elektrostimulacijo (kot sem že enkrat napisala, imam probleme s sklepi, zato mi ta način telovadbe zelo ustreza) vsake toliko pa še v kisikovo komoro. Jaz sicer nisem na njihovi dieti, vendar, ko vidim stranke v salonu, se jim kilogramčki lepo topijo.
Mislim pa, da imajo sedaj salone tudi na primorskem in štajerskem.
Uživaj!

Hvala, sem na netu dobila vse info. in sem že naročena konec tega tedna.

Metka, želim vam veliko zadovoljstva pri preobrazbi 🙂

Dober Dan,

v soboto sem začela huhjšati z Eurodietom. Rezultatov seveda še nimam, ker se do petka ne bom tehtala, moram pa reči, da ni kake posebne lakote, edino včeraj zvečer je bilo malo hudo, pa sem popila malo Donata.
Upam, da mi tokrat uspe, me namreč že emšo daje(55+) in vemo, da je pri teh leti hujšanje počasnejše.
Zato, drage punce, polagam vam na srce, če niste zadovoljne s težo naredite takoj nekaj zase in ne obupajte, meni je tako zelo, zelo, zelo žal, da nisem nikoli dovolj dolgo vztrajala. Zdaj pa so poleg teže prisotne še druge težave.

Sem nova in me zanima strošek mesečni v EURODIET centru in kako to poteka. Hvala vsem.

Kilogrami 110, vam bom kar jaz odgovorila, čeprv sem tudi jaz bolj nova.

Vsi obiski in meriteve so brezplačne, računajo le hrano in ostale storitve, pa nekaj kozmetike imajo.
Obrok Eurodiet stane 3 eur,oziroma nekateri 4 eur. Nato pa je odvisno, koliko njihovih obrokov dnevno pojeste in za katere dodatne storitve se odločite. Jaz imam 3 njihove in enega svojega, plus seveda zelenjava, tekočina…bom pa začela tudi z elektrostimulacijo zaradi povešene kože.
Najbolje bo, če se oglasite pri njih in ugotovite, če vam ta način ustreza. Meni je pretehtalo ravno to, da me nekdo vodi in spodbuja, končni rezultat je pa odvisen od nas samih, ane 🙂
Upam, da sem vam vsaj malo pomagala, lahko pa povem kaj več po petku , ko imam spet meritve.

Hvala Metka za te info, se tudi sama nekaj časa spogledujem s tem centrom, pa vedno rečem, bom v ponedeljek poklicala, pol pa, saj vemo kako to gre, bi bilo treba začet hujšat ane.
Joj te kile… očitno se samo od branja forumov ne shujša ane???!!!
Zame bi bilo tako vodenje idealno, samo kaj ko je tako težko začeti.

Lepo se imejte in veliko sreče pri izgubljanju kg, mogoče se vam pridružim.

No, pa je res ponedeljek in jaz sem konec tedna naročena v centru Eurodiet. Me prou firbec matra 🙂
Se javim po opravljenem obisku 🙂

No, da se javim tukaj gor. V petek sem bila v eurodiet centru. Tehtnica je pokazala velikooo preveč. Shujšati moram dobrih 20 kg 🙁
Torej , štartala sem s 1 fazo, 4 obroke dnevno plus veliko zelenjave. Prvi dan sem bila lačna kot volk, potem pa presenetljivo manj. Opažam, da se počutim veliko lažje, na tehtnico doma še nisem šla. Sem bila tudi polna vode, zato so me dali na presoterapijo, kako se pa po tem dobro počutiš 🙂
Poročam, če katera še tukaj gor 🙂

Punce, ki ste že dale ta začetek čez, kako gre prvi teden, a se kaj pozna na vagi?Hvala

Z Eurodieto sem začel pred slabimi tremi mesecami, ob vsakodnevnih 4 obrokih njihove prehrane sem v treh tednih shujšal za 12kg, Potem pa sem prešel na svojo hrano, po navodilu svetovalke sem opustil določeno prehrano ( svinjsko, govedino, testenine, kruh, krompir, sladke sokove) in do danes na ta način shujšal še dodatnih 11kg, tako da je rezultat po treh mesecih 23kg in še vedno mi kg padajo :)) Tak da … EURODIET je ZAKON :))

Pozdravljene!

Tudi sama imam že večno probleme s prekomerno telesno težo in če po resnici povem sem že probala z vsemi mogočimi dietami, pa je na koncu vedno bilo enako. Med samo dieto sem res shujšala, vendar sem po končani vse kilograme spet pridobila nazaj :((( Znanka mi je povedala za metodo Eurodiet, pa sem si rekla da bo na koncu spet enako in enostavno nisem imela volje za ponovno bitko. Pa me je kolegica le prepričala da sem začela.

Punce, moram vam povedat, da sem zelo presenečena nad rezultati in mi je žal da te metode že prej ni bilo v Sloveniji. Jaz sem sedaj že v tretji fazi, kar pomeni da dnevno zaužijem 2 obroka Eurodiet in 2 svoja obroka, trenutno pa lahko uživam tudi sadje. Do sedaj sem shujšala že 20 kilogramov in sem zelo ponosna na sebe 🙂 Pa še všeč mi je njihova izbira hrane, ker mislim da imajio več kot 80 različnih jedi, tako da res ničesar ne pogrešaš med samo dieto. Jaz sem osebno kar sladkosneda (to se pa seveda pozna tudi na tehtnici), ampak tukaj sem lahko brezskrbno uživala njihove sladice in hkrati tudi hujšala :))) V njihovem salonu v Trzinu pa dodatno tudi hodim na presoterapijo (imela sem velike težave z zatekanjem nog) in na elektrostimulacijo, ki še dodatno topi moje maščobne obloge na trebuhu 🙂

Eurodiet je res zakon 🙂

Pozdravljeni še v mojem imenu!

Tudi jaz imam eno luštno novico s hujšanjem Eurodiet, zato sem se odločila da jo delim z vami. Tudi sama veliko prebiram raznorazne forume, in vem, koliko pomeni vsako mnenje iz prve roke. Torej, moja zgodba je sledeča. Pred 2 mesecema sem začela hujšati po metodi Eurodiet. Bila sem na pregledu v Trzinu, kjer so mi zelo natančno predstavili to dieto. Pregled prvič traja malo dlje časa, svetovalka je bila res prijazna in odgovorila je na vsa moja izčprna vprašanja 🙂 Moram vam povedat, da imajo res velik izbor okusne hrane. En mesec sem bila v prvi fazi in sem v tem času izgubila 6 kilogramov. Sedaj sem trenutno v drugi fazi, s katero sem izgubila še dodatnih 4 kilogramov, torej v dveh mesecih sem že shujšala 10 kilogramov in počutim se super! Moji kilogrami se kar topijo, še najbolj pa sem vesela da je to predvsem maščoba. Vsak teden imam namreč pregled pri njih, na katerem naredimo meritve, ki pokažejo koliko si shujšal, koliko je od tega maščobna masa…. Dragi moji, to dieto je res vredno poskusiti.. Prej sem že neštetokrat hujšala z raznoraznimi dietami, ampak pri vseh sem izgubila tudi mišice, kar pa mi ni bilo niti malo všeč :(( Tukaj pa res hujšam samo v maščobo in to se že tudi pozna na moji nižji konfekcijski številki. 🙂
Torej, jaz sem zelo zadovoljna z rezultati, prav tako pa tudi moj mož 🙂

Lep pozdravček vsem in veliko uspeha pri nadaljnem izgubljanju kilogramčkov vam želim 🙂 V kar pa z metodo Eurodiet ne dvomim 🙂

Lep pozdrav…

Jaz pa prodam različno hrano eurodiet, za katero sem odštela 160 euro, pa jo na žalost ne smem jesti zaradi sladkorne. Sem mislila da bo šlo, pa mi je cuker tolk padu, da so mi odsvetovali. Drugače pa moram reči, da je to super dieta, pri kateri resnično nisli lačen pa kilogrami odlično kopnijo. Sem fullll žalostna, da ne morem tega jesti. Cena bozelo ugodna. Lahko me pokličete na 031 514 388.

Torej , draga dekleta , poskusala sem ze vrsto diet in dugih stvari ….. Ni slo .. Danes sem bila prvic v Trzinu , svetovalka je bila zelo prijazna tako da mi je to bilo zelo fajn .. ceprav nisem imela prevec vprasanj saj sem ze tukaj gor dosti prebrala .
Malo sem zalosna ker ne morem piti kav iz avtomatov ter jesti sadja , skrbi me da mi bodo obroki premali ampak sem zelo odlocena da se drzim njihovih napotkov . Kontrolo imam cez 1 teden .
Sprobala sem omleto z šunko ki je bila kar dobra !:-))) naslednji obrok neki piškoti .
Se javim kako bo ko preguram teden !!! 🙂

Pozdravljene punce,

tudi sama zbiram pogum da bi se odpravila na posvet v Trzin, kajti tile moji kilogrami pa so že res preveč. Poleg mojega natrpanega urnika in neprestanega sedenja za računalnikom enostavno ne najdem časa da bi si pripravila zdrav obrok, zato posegam po nezdravi prehrani in rezultati so temu primerni.
Fani40, a mi lahko kaj več napišeš o tem posvetu s svetovalko? A pregled dolgo traja? Moj življenjski tempo mi žal ne dopušča kaj veliko časa, zato me zanima kako dolgo traja ta posvet pri njih. A te slučajno tudi kaj zmerijo, da vidijo kakšen je tvoj napredek?
Fani40, upam da se boš še kaj oglasila in kaj več povedala o tvoji izkušnji 🙂

lep pozdrav,
Mojca

New Report

Close