Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Etmoiditis

Etmoiditis

Spoštovani!

S 15 mesečno hčerko sva ravno iz bolnice (ORL), kjer sva bili hospitalizirani 8 dni zaradi etmoiditisa. Dobivala je intravenozno antibiotik 3x na dan in 2x na dan so ji delali displacement, sedaj pa mora jemati antibiotik še 7 dni. Stvar se je že v bolnici umirila pa se zopet ponovila, zato sva tudi ostali tako dolgo. Sedaj me grabi neka panika, ker me zelo skrbi, da se stvar ne bi ponovila, zato me zanima kakšna je verjetnost za ponovitev? Verjetno bi ob ponovitvi kljub jemanju antibiotika dobila zopet vročino ali ni nujno? Zanima pa me tudi do katerega leta se to pri otrocih pojavlja, ker imamo doma še eno tri letnico.

Hvala in lep dan!

Običajno se enkrat, ko je stanje res izboljšano, ne ponovi več. Seveda pa morate dobro čistiti nosek. Ali ste morda mislili na ponovitev ob naslednjih prehladih?

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close