ET v sredo 19.11.
Pri meni nič spememb, zjutraj bolečine spodaj. Čez dan pa nič posebnega. Ponoči se zbujam od bolečin, ki so podobne menstrualnim. Hitro skočim na WC da preverim stanje. No tako vsak dan.
Martinka in kalanhoja zdržita, držim pesti. Kr ena5 tebi prav tako želim vse dobro. Daj malo opiši kako se počutiš. Da malo poklepetamo, tako nam bo čas hitreje minil.
Punce, moja pravljica se je končala. Včeraj dopoldan se je rjav izcedek začel spreminjati v rdečega in ponoči se je ulilo.
Bom pa držala pesti, da vam uspe.
Kalanhoja, jz mislim da tko kot je pri tebi je samo dober znak. A test si že nardila?
zinka1 žal mi je, naj nama rata naslednjič.
kethy kako si pa ti?
Martinka tudi meni je zelo žal. Ne smeš obpati in kar pridno naprej. Boš videla, da enkrat se bo prijelo. Verjamem, da ni prijetno ampak ne smeš odnehati. Zika tudi zate mi je žal.
Držim pesti za naslednjič, tebi Kalanhoja pa pravtako veiko sreče, počivaj da bo vse OK. Jaz, vse po starem. Še vedno v strahu, da pride M. Drugače vredu le tu in tam začutim bolečino spodaj (rahlo) Prsi me ne bolijo, le malo na dotik.
kethy držim pesti da se ti bo ustavilo lahko je smo lažni preplah svetujem ti da si naredi test jaz pri enem od postopkov sem dobila menstuacijo in sem bila ševedno noseca ampak ker nisem vedl sam sla delat in ker imam težko delo je takrat slo po slabem upam da je smo lažen preplah in se bo vse umirilo drži se!
Hvala Kalanhoja da držiš pesti, vendar nič ne bo. Tudi sama sem včeraj še vseeno naredila test, ki pa je bil negativen. Žal. Tudi sama si zelo očitam, ker sem predvčerajšnjem na veliko pospravljala doma (naredila sem pravo generalko) in ka dvakrat me je močno uščipnilo v trebuhu. Mogoče bi še morala počivati.
Saj vem, zdaj bo katera rekla-ta je pa res zmešana. Ampak na vse pomislim, saj sva si tako zelo želela tega +.
Gremo naprej. V četrtek že po napotnico, in upam da nekje v februarju na ET zamrznjenčkov.
Kalanhoja ti pa lepo čuvaj svojo pikico.