ET v sredo 19.11.
Živjo punce,
tudi jaz sem ena tistih, ki smo bile 19.11. v LJ. Jaz sicer ne na transferju ampak na punkciji. Sem pa imela transfer čez dva dni (21.11.) in moram povedati, da imam čisto enake znake kot ve. Le danes se čudno počutim, upam da ne bo menstruacie.
Kako se vam kaj zdi to čakanje? Meni ga ni in ni konec. Vsak dan se opazujem. Ko malo zaboli v trbuhu sem že na WC-ju če je kaj novega. Za srečo še nič sprememb. Upam, da nam bo to uspelo, glede na to, da so prazniki pred vrati bi bilo to najlepše darilo v mojem in verjamem da tudi v vašem življenju. Vse dobro vam želim.
Kethy
Na drugi postelji. Imela sem bel kopali pašč. Imam blont lase, spete sem imela v čop. Saj mogoče pa jaz ne mislim prave. Lahko, da sem te zamenjala s katero drugo. A si mogoče iz primorskega konca?
Martinka tudi mene malo boli križ.
Kalanhoja, želim ti iz vsega srca, da ta zcedek pomeni nekaj pozitivnega. In tudi ti bodi takšnega razmišlanja. Veš v nekem časopisu sem prebrala, da je lahko rjav izcedek tudi znak vgnezditve ploda v maternico. Mogoče pa jepri tebi ravno to. Želim da bo vse OK. Enako tudi tebi Martinka.
No zdaj pa vemo kam katera paše. Ja prsi me vsak dan manj bolijo tudi tista slabost, ki je bila zjutraj je sedaj boljše. Sploh več ne vem kaj je dobro in kaj ne. Ravno zdajle sva se z možem pogovarjala, da bova počakala do naslednjega petka, potem pa naredim test. Tako ali tako moram v ponedeljek 8.12. v LJ. Zdaj pa lahko samo upam, da ne dobim menstruacije.
kethy povejmi kako se tvoj mož odziva na postopke moj dokler je vseuredu je ljubeč in kot iz cukra čim je kaj narobe pa se zapre vas in obmolkne in zna bit tiho tudi po en mesec . danes sem dobila pošto o zamrznjenčji in zal se iniso dovolj razvili tako da nebo nič moj izcedek je bil zdaj popoldne roza zdaj pa spet rja tako da čakam kaj bo pinesl noč tebi pa želim en velik plu
Hvala,kalanhoja za lepe želje, enako želim tudi tebi. Mogoče pa se je tvoja pikica danes vgnezdila in bo začela rasti v tvojem trebuščku. Misli pozitivno, držim pesti.
Kar pa se mojega moža tiče je zdaj zelo OK in si zelo želi da rata. Najsrečnejši bi bil, da bi bila dva. Zato srčno upam, da se zgodi +,ker ne vem kako bo če bo obratno. To je namreč najim prvi postopek.
No punce a še kar lenarite v posteljah? Nikjer ne duha ne sluha. Kako ste? Mene danes zelo špika v jajčnikh tako da sem nekako v dvomih da bo sploh kaj ratalo. Prsi pa me skoraj nič več ne bolijo, le malo na dotik. Bolijo pa me bradavice.
Še cel teden dni je pred mano.
Zelo zelo si želim, da nam rata, še posebej vam ko ste v postopku že večkrat.
Javite se kaj!
kalanhoja, jaz se ti pridružujem. Danes zjutraj sem imela rahlo rozast izcedek in 1x rahko rjavkast. Od zjutraj pa do zdaj pa nič, vse miruje. Bomo videli kaj pomenijo te izcedki. Upam, da vse dobro, čeprav sem se danes že tolikokrat zjokala, jezila, da sploh več ne vem v katero smer naj gledam. Trenutno sem še zmedena, ampak obupala pa še nisem.
Držim pesti!!!!!!!!!!
kethy kako si pa ti?