Estrih
piši mi na [email protected]!
Moj estrihar ima ceno 1450sit in dela na lokaciji Kr. gora – Cerknica!
Ne vem pa kolk je kaj prost. Ti bom dala telefonsko!
LP
A to z materialom ali brez?
Strojni ali ročni?
Na tvojem mestu bi vprašal parketarje, s kom imajo dobre izkušnje (jaz sem namreč naredil tako, pa plačal mogoče malo (MALO) več – pa mi ni bilo žal).
Če izvajalec estrihov ni preverjen in pri tem prihraniš mogoče 500 ali 1000 sit na m2, pa da ti naredi “valove” po tleh, pa ti potem parketar računa dvakrat izravnalno maso (ali pa še večkrat – pol pa šele profitiraš…:) 🙁
Če bi delal še enkrat, bi izbral dobrega parketarja, on naj pove, kdo je dober estrihar, pri izdelavi bi prosil nekoga, da nadzira izdelavo izolacije in pa parne zapore, potem pa naj kar parketar računa dva ali še celo tri kratno vlečenje izravnalne mase (če je to sploh potrebno – če so “slučajno estrih zafušali!”) kar estriharju, saj ga je priporočil…
Nabavi (sposodi) si vsaj 3 metrsko Al letev, da lahko preveriš, koliko so estrihi ravni, poprosi parketarja in pa estriharja, da SKUPAJ preverite, KAKO so estrihi izdelani, in če parketar reče, da je vse O.K. (beri – da mogoče tudi izravnalna masa ne bo potrebna…), potem mirne duše plačaj estrihe…
Pa srečno!