Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo

Pozdravljeni!

Pred nekaj dnevi sem zasledil da ste nekomu odgovorili da se lahko oblika zoba spremeni z t.i. estetskimi luskami.Sam sem že zasledil veliko stvari o tej temi na internetnih straneh ,kjer tuji zobozdravniki na veliko predstavljajo t.i. estetsko zobozdravstvo in omenjene “luske” ,katerih nanos na zobe je zelo enostaven in hiter vsaj po prebranem sodeč. Ker tudi sam sodim med tiste ki bi si radi dali estetsko “polepšati” kakšen zob ( vendar ne s prevlekami), sem se malce pozanimal tudi kako je s tem pri nas in na moje veliko začudenje nisem našel nobenega zobozdravnika ,ki bi se s tem ukvarjal !
In zaradi tega sem se obrnil na Vas ,ker so vam te zadeve bolj poznane in bi vas prosil če mi lahko poveste,če se sploh kdo v Sloveniji ukvarja s t.i. estetskim zobozdravstvom in omenjenimi “luskami”.

Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav.

Spoštovani David,

presenečena sem nad dejstvom, da ni zobozdravnikov, ki bi izdelovali porcelanske luske.
Poskusite se pozanimati še na Stomatološki kliniki v Ljubljani.
Če ne bo šlo drugače, mi pustite elektronski naslov, jaz pa se bom medtem še malo pozanimala ( po enotedenski odsotnosti ).
Lepo pozdravljeni!

David, z estetskimi porcelanskimi luskami se ukvarja na Stomatološki kliniki v Ljubljani prof.Ljubo Marion.
Lep pozdrav!

New Report

Close