Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja esej Romeo in Julija – pod nujno!!!!

esej Romeo in Julija – pod nujno!!!!

Ne, pa ne bom. Ker prepisovanje TUJIH tekstov je navadna kraja.
Zaradi takih stvari v tujini odstopajo ministri. Žal le v tujini …

Zaradi takih stvari v tujini odstopajo ministri. Žal le v tujini …[/quote]

Pa kaj si ti tok težka, no! Daj nehaj vsem najedat!

Zaradi takih stvari v tujini odstopajo ministri. Žal le v tujini …[/quote]

Pa kaj si ti tok težka, no! Daj nehaj vsem najedat![/quote]

ma, pusti jo, smrkljico, ki misli, ker je par odlomkov Kanta pa Platona prebrala, da je poklicana vsem pamet solit. Ob tem se ne zaveda, kako nezrela in nedorasla pamet seka ven iz nje, ko dejansko meni, da so njene pubertetniške pripombe in ubadanje s temi brezveznimi temami odraz kao neke njene ‘pronicljivosti’ in da kako ‘inteligentno provocira’, v resnici se ji pa smrkelj vleče do tal. Tipičen primer mladih wannabe intelektualnih možganov, ki s temi prepucavanji tu samo kaže, da bo tisti wannbe to tudi ostal.

Inteligentnemu človeku se s temi temami tu sploh ubadat ne bi dalo na tak način. Kant se ziher ne bi.

Ah, daj no daj! Smo tudi mi drugi že imeli mularijo na gimnaziji in vemo, kako to gre. Je tudi mojemu sinku enkrat padlo na pamet mene spraševat, kaj je že mislil tisti Hamlet v enem svojem monologu, da bi on to napisal v svoj esej. Pa sem mu lepo razložila, da sem jaz gimnazijo že naredila in da ni problema, če hoče z menoj o tem debatirat, kar podrazumeva, da ima o tem že izdelano neko mnenje, da pa mi na pamet ne pade, da mu bom jaz povedala svojo idejo tega monologa, on jo bo pa prepisal v kao svoj esej. Ma niti pod razno, ljubči. Če si zrel za gimnazijo, si zrel tudi za to, da boš znal razmišljati s svojo glavo. Če nisi, pojdi na kovinarsko poklicno npr. pa boš tam prebiral o Martinu Krpanu, to pa najbrž ne bo problem, če boš o njem moral kaj napisat. No, pa je mulc napel možgančke in le sam napisal svoj esej ter ga oddal. No, potem sva pa malo podebatirala o vsem skupaj.

Tvoj miško je čisto lahko odličen in zelo priden učenec, ampak če mu zagusti, jebiga, mu pač zagusti. Kakšna trojka ali celo dvojka, ki pade v takih primerih je lahko samo šola za naprej in izkazuje dejansko stanje njegovih intelektualnih kapacitet. Če vsakič, ko zagusti, priskoči mami na pomoč, da lahko sine spet dobi petico – sori, ampak to ni njegov dosežek.

In miška, ljubezen do svojih otrok se ne meri v tem, koliko si pripravljen NAMESTO NJIH NAREDITI, pač pa v tem, koliko si pripravljen vztrajati pri tem, da NAMESTO NJIH NE BOŠ DELAL in da se bodo morali sami potruditi, ker samo otrokov lasten trud je tisti, ki priprelje do samozaupanja in so samozavesti. Verjemi, da je tako.

Tudi na kovinarski smo se učili o Shakespearovemu Hamletu, ne samo o Levstikovemu Martinu Krpanu.

Tvojo žaljivo, lažnivo, diskriminatorno, nestrpno izjavo sem prijavil tako moderatorjem na med.over.net kot tudi na Spletno Oko.[/url] Zahtevam opravičilo!

Tudi na kovinarski smo se učili o Shakespearovemu Hamletu, ne samo o Levstikovemu Martinu Krpanu.

Tvojo žaljivo, lažnivo, diskriminatorno, nestrpno izjavo sem prijavil tako moderatorjem na med.over.net kot tudi na Spletno Oko.[/url] Zahtevam opravičilo![/quote]

Zaradi mene lahko prijavljaš kar hočeš, za nameček tudi snovalce učnih načrtov dveletnih poklicnih šol. Cilj teh šol je glede književnosti dijake bolje seznaniti s snovjo 8. in 9. razreda osnovne šole. Sicer si pa tukajle poglej. O Shakespearu ni ne duha ne sluha.

Opravičevati pa se ne mislim, ker to, kar sem napisala niti slučajno ni žaljivo, pač pa resnično. Svoj čas sem enega takega kovinarja inštruirala in dobro vem, kaj je moral prebrati. Če se ti čutiš kaj manjvreden zato, ker si hodil v kovinarsko šolo in imaš zato morda komplekse, pa hej, ljubček, jaz nimam nič s tem.

Glede na to, da se ponavadi Shakespeare dela v srednji šoli bi pa vaš sin res lahko malo sam zamigal z možgančki, saj so ga po vsej verjetnosti v brali tudi v šoli preden so morali napisani spis. Sicer pa, da dela spis zadnji trenutek, ko je imel verjetno tudi več časa, se mi ne zdi dobro, da vi še dodatno podpirate njegovo lenobo, tako pisanje, zdaj pa še mu iščete po internetu. Če ima čas za kakšen Facebook, ki vrjamem, da ga itak ima, naj še googla Shakespeara… Kam gre ta svet…

Pa kaj si ti tok težka, no! Daj nehaj vsem najedat![/quote]

ma, pusti jo, smrkljico, ki misli, ker je par odlomkov Kanta pa Platona prebrala, da je poklicana vsem pamet solit. Ob tem se ne zaveda, kako nezrela in nedorasla pamet seka ven iz nje, ko dejansko meni, da so njene pubertetniške pripombe in ubadanje s temi brezveznimi temami odraz kao neke njene ‘pronicljivosti’ in da kako ‘inteligentno provocira’, v resnici se ji pa smrkelj vleče do tal. Tipičen primer mladih wannabe intelektualnih možganov, ki s temi prepucavanji tu samo kaže, da bo tisti wannbe to tudi ostal.

Inteligentnemu človeku se s temi temami tu sploh ubadat ne bi dalo na tak način. Kant se ziher ne bi.[/quote]

A mi zavidaš, ker sem mlada in pametna, medtem ko nisi ti nič od tega? 🙂

Inteligentnemu človeku se s temi temami tu sploh ubadat ne bi dalo na tak način. Kant se ziher ne bi.[/quote]

A mi zavidaš, ker sem mlada in pametna, medtem ko nisi ti nič od tega? :)[/quote]

brca v temo, ljubica. kot rečeno, tvoje smrkave, najstniške fore so lep primerek praznega, naduvanega egiča, brez kakršnekoli globine in vsebine. da o tem, da vse igraš na najbolj poceni prvo žogo, niti ne govorim.

odrasti že. študij filozofije ne proizvaja intelektualcev po defaultu, ker niti tega ne veš, s tem dokazuješ vse moje trditve.

pa lp

A mi zavidaš, ker sem mlada in pametna, medtem ko nisi ti nič od tega? :)[/quote]

brca v temo, ljubica. kot rečeno, tvoje smrkave, najstniške fore so lep primerek praznega, naduvanega egiča, brez kakršnekoli globine in vsebine. da o tem, da vse igraš na najbolj poceni prvo žogo, niti ne govorim.

odrasti že. študij filozofije ne proizvaja intelektualcev po defaultu, ker niti tega ne veš, s tem dokazuješ vse moje trditve.

pa lp[/quote]

Lepo. da si že slišala za Kanta. 🙂
Diplomo si pa najbrž naredila po principu zdaj že nekdanjega nemškega ministra ….
Vsak po svoje, a ne.

Ti 255nepr…………..čista debilka!!! Zafrustrirana budala k se utika v vsako stvar. Mama je hotela samo pomagat otroku, kar je čist prou, če si ji pa kej fouš, k ma bolšga sina al otroka k ti (če ga sploh maš) je pa tvoj problem in ni treba to nad nami zlivat k si želimo le mirnega foruma z PAMETNIMI vprašanji in še bolj SPOŠTLJIVIMI odgovori.

Tko da zalet se nekam, potisn svojo rit nekam in bot tih pa se zase brigi
Pregovor; najprej počist za svojim pragom, k je po mojm še zelo velik za počistt.

Mama sijajnega in pridnega otroka: prou je da se brigaš za svojega otroka in mu pomagaš, saj bo tako uspel in postal izreden mladenič/mladenka, ne pa otrok od 255nepr, k je po pisanju nje že propadu al je pa na robu tega!! :))

New Report

Close