erotika – nekaj vprašanj za punce
Pol pa res ne vem, zakaj jije toliko teško dvignt noge pa se pobriti. Enkrat ji omen, da te bo s svojo neurejenostjo spravila do tega, da si boš ljubvico iskal, ker ti ni do seksa z poraščeno žensk in da imaš občutek kot bi bil z moškm. To ji bo zihr prišlo do živega-če ne druzga bo užaljena, naslednjič pa ji bo mogoče neroden dat noge narazen, ko je vsa kosmata.
Lp
23 let.
Nosim perilo, v katerem se dobr počutim, kar pomeni, največkrat navadno, bombažno, včas pa tud tange. Brijem se pa skoz, ker je to higienično.
iz te moke ne bo kruha. odgovor je: če pa boš zaradi tega šel, pa kr idi, takega frajerja pa ne rabim
ne boš verjela, vse to je že sprobano, pa ni glih nekega strašnega uspeha
Da joje pa tko teško spravt, da se pobrije pa tud…
Prižgi internet in ji preber vse, kar se je tle gor pisal in če tudi to ne bo vžgal pol jo pa prvež in pobrij!
eh, bo rekla, da tu gor tak sami degenerirani pišejo
halo Ajša…se strinjam s tabo urejenost je na prvem mestu in ne samo pri ženskah ampak tudi pri tipih….jest se redno hodim depilirat h kozmetičarki pod pazduho….obrijem pa si tudi svoje mednožje….tako kot si jest ne želim sramnih dlačic med zobmi si jih najbrž tudi ženske ne želite…..
Glej, to je čist logično. Da bi se samo jaz trudila, on pa ne, bi me najbrž prav kmalu vse minilo in nastopili bi dnevi brez dolgočasja in rutine, tega pa nočem…..Meni zapeljevanje veliko pomeni…..
Tako kot je meni všeč, da me mož zapeljuje, tako je njemu všeč, da ga jaz. In moram rečt, da si ne predstavljam, da bi bilo drugače.
Hmmm. takole nekako da dorečem svoj sestavek…. Velikokrat se ne zavedamo, kako naše besede delujejo na drugega…. Ker velikokrat nekako ne mislimo slabo, vendar ker napačno formuliramo stavek, izpadejo stvari ravno obratno, kot želimo. Ker se pač ne zavedamo, kako besede na druge delujejo. Pri tvojem opisovanju, si dal namreč natanko tak filing. Ja.. zares verjamem, da ljudje ne želimo delat slabo…. Morda veliko tudi zaradi tega, ker to v družbi ni cenjeno :)…. Vendar notranje tendence ne moremo skriti… nakazujemo pa jo ravno s temi nezavednimi oblikami stavkov… In tu moraš biti diplomat. kako dobiti nekaj zase, brez da bi se drug počutil “nategnjega” na suho. Še enkrat… Reci ji, da je lepa, da je seksi, da te vzburja, da bi se rad po njej sprehajala, da je poželjiva itd… In naj bodo stvari resnične…. Pohvali, kaj te na njej vzburja brez tangic- morda oči, morda usta, prsa, muca, vonj, žlička, nadlaht, stopalo… ne vem, nekaj neodtuljivega. Daj ji občutek, da je poželjiva brez dodatkov. Potem bo ustregla tudi tvojim željam, ker se ne bo počutila, da samo daje. Verjemi, vem o čem govorim.
tudi jaz sem to mislila
Čau!
Sem našla nekaj, kar je super za poživitev odnosa! wwww.pleasurehours.eu
Meni je igra super,me zaniima vaše mnenje)
Forum je zaprt za komentiranje.