ERGOREST MNENJE
A ima katera Ergorest vzmetnico?
Že neki časa slabo spim, zjutraj me križ boli in sem čist zlomljena, pa ne vem a je to od vzmetnice.
Gledam malo po netu in mi stalno meče ven Ergorest… eni ful hvalijo, eni pa pravijo da rabiš čas da se navadiš.
A je kdo kupil?
A je bilo na začetku čudno?
A potem postane boljše?
A ste vzeli mehko al trdo?
Res me zanimajo realne izkušnje, ne reklame!
jaz sem v 30. tednu nosecnosti in moram tud kej povedat o tej vzmetnici… prej sem se ful matrala s spanjem, tocno tisto obračanje na bok, bol v križu, boki… pol sm si omislila ergorest in ja… res nekaj dela. ni pretrda, ampak te tud ne pusti v nekem cudnem polozaju.
bol pocutim, da se lažje obrnm in ne skoz vstajam z bolečino.
res ne pricakujem cudnih stvari, ampak razlika je vec kot ocitna. prejle sm se zbudila celo brez tistega klasičnega obcutka “oh no spet jutro”.
predlagam vsem nosecnicam, da probajo ce jih tud to matra spanec tak kot mene. pa moj dec je tudi navdusen.
Meni jo hvali mama, ki je bolj dovzetna za novotarije in je zaradi bolečin v križu zapravila že tisoče eur, od trakov, pasov, nalepk, krem, dopolnil, nadvložkov, podložkov, 5 jogijev, piramid in ne vem kakšnih zaščit sevanj. Ima jo od novega leta
Njej je ena druga, ki jo je kupila, rekla, da se je rabila kar nekaj časa navajat. Ampak moji mami je pa od začetka odgovarjala. Je pa zdaj res šele dober mesec.