Najdi forum

Spet eno vprašanje za oba spola in sicer. Pri vsakem partnerju do sedaj sem doživela pri prvih spolnih odnosih to da ni prišlo do erekcije penisa PRI VSEH. Potem je bilo naprej vedno vse ok. Pa še to; vsak partner se zjutraj ob meni zbudi z otrdelim penisom. A se to dogaja vsem moškim? Zakaj to?

Spet hvala za vse vaše odgovore!

Jaz se skoraj vsako jutro zbudim s trdim, vedno pa ne. Ni pa to taka popolna erekcija. To, da nisi doživela erekcije pri vseh pri prvem odnosu, pa je možno da je šlo za tremo ali kaj podobnega. Mogoče alkohol, odvisno v kakih okoliščinah seje ta prvi odnos zgodil. V glavnem, erekcija se dogaja v glavi…

Mislim, da ni vsak moski prvic cisto sproscen in za stvar. Veliko je tudi treme zraven, nervoznosti in drugih psihicnih pritiskov! To nima nobene veze s tabo, razen, ce si samo pasivno opazovala, kako in kaj. V tem primeru bo bolje, ce ljubimca sama nekoliko motiviras, sprostis itd.

Pri vecini moskih pride zjutraj do erekcije, lahko zelo zgodaj, nato uplahne in ko se zbudijo, sploh ne vedo zanjo. To se povezuje tudi z eroticnimi sanjami, lahko so eroticne zgolj kaksne podobe v sanjah, ki trajajo le nekaj sekund, vecinoma pa se tega ne spomnijo. Tudi ne pride vselej do izliva, vcasih pa. Vec ali manj gre za “testiranje sistema”, se pravi, telo na nek nacin samo potrjuje mosko potenco.

Se strinjam z Marjanom in Meli glede prvega spolnega odnosa. Razloge je iskati predvsem v tem, kar sta naštela. Glede jutranjih erekcij pa je tako. V bistvu gre za mešanico mnogih dejavnikov. Zjutraj od cca. 6.00 pa do 9.00 je pospešeno izločanje moškega hormona testosterona v telo, zato večina moških zelo radi sexamo zjutraj, čeprav je takrat najmanj časa in sploh če je še punca t.i. “morgenmuffel” :)) Pa tudi poln mehur doda svoje, pa starost. To so spontane erekcije.

lp,

Tudi sam se zjutraj velikokrat zbudim s trdim, pol me pa žena vpraša, če ni bilo dovolj ponoči.
Malo heca…
Baje je to samo znak dobrega zdravja.

LP

Marsikateri moški odpove pri prvem spolnem odnosu z novo damo. Razlog je verjetno v tremi, nesproščenosti, neprimernem okolju ali času (v avtu, ko ni nikogar doma pa lahko kadarkoli nekdo pride).., lahko pa tudi v tem, da s to damo ni prave čustvene navezanosti. Podoben vpliv je pa tudi takrat, ko je dama nerodna, nesproščena, ali pa celo nekorektna: “daj že, pokaži če te je kaj skup”

Naše telo je očitno bolj pametno kot mi in včasih noče delati stvari, ki niso pametne (recimo, da smo z damo, s katero nismo čustveno navezani, nimamo resnih namenov, bi pa jo radi poseksali, ko je že ravno prilika…)

Vse to pa se dogaja, če je v naši glavi, da je seks predvsem tisto, da ga daš noter. Težav je bistveno manj, če smo s tapravo damo, če je dama kulturna in spretna, se potrudi, če imamo primeren prostor in predvsem čas, če je v zraku ljubeten, predvsem pa niso imperativ živalski gibi, ampak nežnost…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close