Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Erazem B. Pintar: lastna hvala, cena mala

Erazem B. Pintar: lastna hvala, cena mala

Šla po vrsti in končno se strinjala z njegovim odgovorom. Poglej dons je družba itak čist alaversa kokr pa je bila včasih, sploh pa v teh krogih, s katerih je Erazem. Hočeš ali ne, vsaka ženska bo govorila o njemu kakšen prasec je in nevem kakšen pedofil, ker gre z mladoletnicami, ampak prav vse si bodo mislile zakaj je on takšen ali mu nisem jaz dovolj in zakaj to dela, ter si premlevale vsa ta vprašanja, z zaključkom odgovora, da pa vsej nekaj mora biti na njem, da vse tako po vrsti šarmira….
Poznam ga dobro…. Je super človek in vem, da mu ženske zamerijo, ker ni rec. edina v njegovem življenju in muški ga ne prenesejo, ker je eden izmed redkih, ki jih ima lahko hkrati toliko, pa še lepih. Ampak fora je, da on vsaki ženski to pove, da jih ima trenutno več in vse se na začetku strinjajo, potem pa seveda, ko se mu ona preda, rata posesivna in ljubosumna, kot pri vsakem navadnem smrtniku, ki ga ima rada!
Lp

glede na odziv, je zavistnežev malo morje klele.
in se strinjam z lola1, babe skos sam neki iščejo k ne morjo met, zato pa jih podira kot gozdar smreke.

skratka nič novega, če maš dnar boš mu tud babe. ne zgleda mi baš nešto, glede na dnar ki ga ma, pa mi dol visi, jst še vedu nism da ta tip obstaja, tudi zdaj mi je vseeno.

pol pa valda pametujejo vse, tiste v zvezah ali samske, češ kak da je, in kako so one zadovoljne s svojim življenjem in družbo, sebi pa ne priznajo, da bi, če bi bila le šansa, probale z njim, da vidjo kaj je na tem.

sj je povsod isto, pa a maš dnar al ne, po njihovi “logiki”, bi mogl vsi vse iz rok spustit pa laufat v objem, ter čakat na njihovo odločitev, a hoče bit s tabo al ne…

nevem no, naj jih podira zarad mene, jst bi jih tud še več kokr sm jih, če ti neb priskutile vsega s tem svojim zmišljevanjem kaj bi rade, ker sam podret pa odjebat ni noben problem, sam z norci neke pametne zaključke met, not likely.

lp

_____________________________ neumni ste in taki boste tudi ostali ! _____________________________

tip je CAR
Mislim da bi vsi moški, razen gayev z njim zamenjali.
Paž živi 100 %
Ma denar pa babe kaj češ boljšega.
Jaz bi zamenjal z njim 🙂

denar pa babe? če mene vprašaš sami problemi :)))

lp ajs

Devil, ne sodi po sebi!

no Boštjan Hladnik pa Peter Zobec pa hodita na Tajsko to počenjat

Osebno ga seveda ne poznam (hm, očitno ena redkih, ha ha)… tko da ne bom govorila o karakterju, njegov način izražanja mi je pa simpatičen, čeprav mi na prvi pogled ne bi bil všeč.
Čeprav je sam zelo sposoben, ne vem lih, če bi lahko ustvaril vse kar ima danes, če ne bi imel dobre podlage – je pač iz dobro situirane družine, tko da mi to ni lih všeč, ker preveč kaže kaj ima (in piše o tem.. mislim, da ima kolumno v Lady, kjer opisuje kako je npr. razbil en hud avto, ampak je to za njega mala malca…:) … ampak mogoče so to samo norme, ki veljajo v naši družbi – da ne smeš kazat kaj imaš, se nič pohvalit…
Pač ima svoj način, zarad mene nej ma bab kokr hoče, jst po tem ne presojam ljudi. Najlažje bi blo bit nevoščljiv. Zakaj bi se vsi ukalupljali, nej bo tak kakršen je… o čem bi se pa sicer pogovarjal na forumih:))

**************** I`m all that!

Točno tako, lastna hvala, cena mala..

Pa men dol visi kolk ima keša pa koliko jih je že in jih še bo podrl. Tako kot je rekla Blondy-pa sej nismo vsi isti. Pa tudi, svet bi bil dolgočasen če bi bilo vse enolično.
Hehe, itaq pa je znano da ljudje najrajše govorimo o “napakah” drugih. Ali pa tisti stari slovenski rek o nevoščljivosti-četudi meni crknejo vse kure, le da bo sosed brez njih…

Kar se pa tiče tega Erazma al kaj je že. On si s tem, da podira stotine peečk, zvišuje svojo samozavest in si dviguje ego. Verjetno mu je to fetiš-čim več sexa s čimvečimi bejbami. Pa naj jih podira kukr jih more, le da na koncu ne bo jamral, če bo fasal kako bolezen.
No ja, kombinacija denar+goflja mu dobro služi in verjamem da mu sexa ne manjka. Me pa res zanima kaj si te peeche mislijo ko se dolčkajo z njim. Da ga bo vsaka od njih spremenila in bo njen za vedno? Yeah right..

Sam veste kaj, dostikrat se zgodi da je tip full jebach ter vsako podre in pusti, na koncu pa spozna “žensko svojih sanj” nato pa ga ona za*jebe. Tako postane še večji “prasec” kot je bil pred tem.. Ali pa obratno, da zaradi prve slabe izkušnje postane tak.

Ma jaz mislim, da tak kot je Erazem, nebo nikol imel pametne oz. resne punce. Tudi če jo bo imel, je ne bo znal obdržati, ker pač ni navajen da se s punco lahko pogovarja tudi o resnih temah, ne le o tem katera bo naslednja poza in kje bosta sexala…

Konec koncev.. naj uživa, boljše da jih sexa kot pa da jih mlati-vsaj upam da jih ne:)))

Lp

Ma tko v žargonu bi lahko rekli: ni vreden, da bi ga kuža poscal:)).

Erazem B.Pintar:moška kurba……………to že dost pove.za kurbe pa itak vemo d se z vsem počez fukarjo za denar

cepec

Ti imaš pa tako lep nick….

Meni je pa frajer in je tak cotkan,da se mu ne bi mogla upreti.Dobil bi vse kar želi.

..od prvega trenutka ko sem ga videl (ponesreč prišel na njegov new year party) ,sploh nisem vedel kdo je, mi je šel straaašno na jetra.

In puzzle se je začel sestavljat ko sem videl njegove “appearances” v medijih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close