Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Erazem B. Pintar: lastna hvala, cena mala

Erazem B. Pintar: lastna hvala, cena mala

Je kdo gledal oddajo Preverjeno? Naduvani kapitalistični gospodek v fotelju ob kaminu z debelo cigaro v stilu “nek se vidi raskoš”. Ej, pa si revež ne more najdit ene taprave!? Jih je imel baje, žensk, štirimestno število, pa še kar išče. Bo nazadnje kot tisti hrvaški gospod ostal sam, saj se ga bo vsaka poštena ženska, ki da kaj nase, od daleć izognila.
Kaj pa vi mislite?

matr je jebach…nism gledu…sam sj ni ok kriv….kaj majo ženske od tega da se eno noč dol dajo z nekom k si vse lahk privošči…pač ženske se ne cenijo in mislijo da majo kaj šans če mu češlo pomolijo…kr čist mem no

Sem gledala.

Ma naj dela kar mu paše. On zbira ženske, jst pa prtičke:)

Tak tud verjetn nikol ne bo imel resnega razmerja s samo eno, ker tega preprosto ni zmožen. Ženska mu je objekt in v njej ne vidi nič več kot sex

Jst pravm, kakor komu paše

LP

sem tudi gledala… kr neki..

jst pravm, da je naduvan butec

Kaj naj rečem..sam vase zagledan egotriper, ki misli da je zelo noro cool če ima cigaro v gobcu pa če misli da zna tenis igrat. Ženske ki jih on podira so itak navadne lajdre ki dajo za pol orgazma svoj ponos. Tipa poznam in vem da hodi na kubo skoraj vsako leto in tam plačuje revnim družinam zato da lahko sexa z mladoletnicam in to mu je največji užitek. Zame je navaden preserator in bolnik.

Kaj so šele bolane tiste, ki mu podležejo!

Če je res tak brezveznik, od kdo potem vs ete ženske, ki jh podre, a?

Zgleda, da se samo prilagaja nivoju večine žensk.

Sicer pa je to bila ponovitev stare oddaje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

sicer se mi zdi izjemno inteligenten fant, ampak poln kompleksov, ki jih zdravi s trofejami.

p.s. jaz mu ne bi dala

Mi sploh ni jasn kako gre lahko sploh kakšna ženska z njim….kamorkol že… jst še na pijačo ne bi šla z njim, ker mi je tok antipatičen in grd, da ga tud gledat ne bi mogla. Une ženske k so pa z njim al imajo dve možganski celici al pa prihajajo iz revnih drućin in bi za 5 minut blišča naredile vse-zato pa še ni našel ta prave-normalne ženske ker tud on ni normalen!!!!

Ocitno je neki na njem da te je tolk prtegnu….

V Lady piše kolumno oz. nek dnevnik in seveda redno poroča o svojih podvigih…je baje tut strasten letalec 🙂

Drugač pa če mu tko paše nej pač živi tako…zakaj lahko podre kup žensk – ker je velik sponzoruš in lajdric in če mu tak stil ustreza nej živi tako. Svoj denar si je pa tut sam prislužil…Men osebno njegov način življenja ne odgovarja, ampak sej nismo vsi isti.

Kar se pa Kube in podobnih čenč tiče…ne mormo vedet če je to res pa tut ni naša stvar.

Mora že bit dober, da mu tolk žensk da.

Poglejte..takole je to…On je tipček ki ima precej pod palcem (oče precej premožen ustvaril si je kapital preko sumljivih poslov v bivši YU in seveda je poskrbel za sina da je začel donosen posel). V mladih letih je igral tenis (ker si ga je lahko privoščil op.p “bogat oče”) kjer pa ni bil pretirano uspešen pa seveda je to moralo biti na Olimpiji kjer si takoj viden in na očeh. Takoj je bil že pri ženskah malo bolj opazen ker je bil seveda tenisač, malce zagorel (a še vedno zelo grd) a obenem je imel zelo gobčen gobec kar pa je po mojem mnenju poglaviten razlog da mu ženske verjamejo. Tip zna zelo dobro prisluhniti ženskam in jim pokazati da so mu najbolj pomembne na svetu in to seveda do prvega sexa potem pa baby adijo. Tako da danes še vedno ima dobitno kombinacijo za ženske – Denar in gobec, a to še ni vse tudi njegovi prijatelji so enakega kova je pa tudi nekaj res da ženske ki mu podležejo so po domače povedano navadne sponzoruše kot bi rekli v BG. To so ženske ki bi za cunjice dale tudi nedolžnost in nebi rekel da podira ravno neke hudo dobre ženske bolj povprečne se mi zdijo pa tudi ravno mlade mu ne padejo pod noge bolj tiste od 30 – 35 čeprav je to verjetno najboljši sex..ne verjetno ampak je….tolk…

Men je njegov fotr dost bol všeč.

Kr naj se stera mal u p.m., ko je tok prepotenten

Hm,ata sindikalist,sine kapitalist!
A kaj jaz mislim! Hja,če bi mi prišel blizu,bi ga že” zrihtala”:) Ampak se ni za bat,ker se po moje takim kot sem jaz ne približuje kaj dosti:)

Seveda bi ga zrihtala. Za jurčka dva bi mu dala noge narazen. A rečeš da ne bi???

jst na takega bebota k je on še kolesa neb prslonila,bljakkkkkkk :-))

Bi dala noge narazen! Njemu! Pa ob zid bi ga prislonila,pa lisice na roki zataknila…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close