Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Epididimitis

Epididimitis

Zanima me, ali je Fromilid dovolj ucinkovit za zdravljenje epididimitisa ali pa mogoce obstajajo antibiotiki, ki so bolj ucinkoviti za to bolezen? Urolog je glede tega soglasal z mojim osebnim zdravnikom, ki mi je predpisal omenjeni antibiotik.

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Spoštovani!

Načeloma zadošča 3 x 1000 mg amoksicilina, kar je , klaritromicin pa naj bi bil enako učinkovit, seveda pa je potrebno kar nekaj časa, da se pozna učinek, tudi do tri tedne in več. Hkrati je p’otreben absoluten počitek.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Fromilid sem jemal 14 dni, sedaj sem nekaj dni brez. Pokazalo se je sicer izboljsanje, vendar pa stanje se ni povsem normalno. Ce lezim ali sedim, ne obcutim nobenih bolecin. Ce pa hodim, pa cutim manjso bolecino oziroma pritisk. Ali menite, da bi moral se enkrat takoj k urologu ali naj se malo pocakam?

Spet hvala za odgovor!

Lep pozdrav!

Spoštovani!

Načeloma bi bilo potrebno jemati zdravila do izginotja znakov inves čas absolutno počivati. To lahko traja tudi več tednov. Kar potrpljenje.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Urolog mi je dio. epididimitis in predpisal Ciprobay, katerega sem pojedel 1 škatlico torej za mano je 5 .dan Stanje se počasi izboljšuje ,bolečine v trebuhu skorajda.ni več, oteklina testisa popušča, ravno tako temparaturav modih, me pa zanima čas zdravjenja in ali ima komedon oz. manjši tur tik nad penisom kaj skupnega z situacijo?
Hvala L.P. Dejan 40 ,iz Mengša

Spoštovani!

Če ni vnet – pordela in otekla okolica, bolečina na otip – potem zelo verjetno ni povezano.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close