Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Eozinofilni ezofagitis

Eozinofilni ezofagitis

Spoštovani!

Imam sina starega 13 let. Ima dokazan eozinofilni ezofagitis.

Ker sama prisegam tudi na zdravljenje s homeopatijo in se ga poslužujem, bi Vas prosila, če mi lahko pomagate tudi pri tej bolezni, ker ima slabo prognozo – zdravljenje s kortikosteiridi- me je kar streslo od groze.

Najlepše se Vam zahvaljujem.

Pozdravljeni,
specifičnih izkušenj s to glavno diagnozo sam nimam. Je precej nove sorte diagnoza in v konvencionalni medicini tudi ni čisto jasno, kakšna motnja v samem bistvu je in kako bi jo bilo najbolj primerno zdraviti.
Glede na to, da je imam v homoepatiji opraviti z izkustvenim načinom zdravljenja, kjer pravzaprav diagnoza sploh ni važna, pač pa samo posnamemo vse simptome, ki jih nekdo ima in na to toatliteto predpišemo zdravilo, ki vedno ugodno učinkuje, kadar je pravilno izbrano, ima zdravljenje pri kompetentnem zdravniku homoepatu gotovo svoj smisel. Vsaka kronična bolezen nosi v začetnih stopnjah potencial, da se jo da popolnoma pozdraviti s homeopatijo. Še toliko bolj to velja za otroke in mladostnike.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Najlepša hvala za odgovor, ki mi daje upanje.

Lep teden

Pozdravljeni t1in3a!

Tudi sama sem mami 2,5 letnega sinka, ki ima diagnozo eozinofilni ezofagitis … Smo že bili čisto obupani, ker so bili kortikosteroidi edina opcija. Ampak smo najprej probali z eliminacijsko dieto, katera pa je bila uspešna samo kakšen mesec ali dva … Upam, da bodo zadeve izzvenele same po sebi. Vem pa, da bi mi pogovor z nekom, ki se srečuje z isto zadevo, dobro del, tako da če ste za, me lahko kontaktirate na 031 846 372 in si izmenjava izkušnje/informacije. Smo se poslužili tudi raznih bioresonanc, zdravljenj s homeopatijo in podobno. Vam povem vse podrobno. Je čist preveč za pisat …
Lep pozdrav, Tanja

New Report

Close