Enostavna dela v Avstriji
Tudi jaz iščem kakšno delo v Avstriji, najraje v kuhinji sem poklicni kuhar. Sem iz okolice MB-ja
[email protected]
Kateri jug? Sloveniji se priblizuje po plačah celo ena od ubogih držav kot je Srbija, ki je okoli 10 let bila v izolacijah, pod sankcijami, da bombardiranje miroljubnih južnih bratov ne omenjamo….Letos sem bila prvič v Srbiji, in naletel je pogovor o vsem, tudi o plačah, spraševali so me kako je pri nas, jaz njih kako je pri njih, pa se je en pohvalil, da kot pek zasluži plačo v vrednosti 800evrov, res da z nadurami vred, ampak tudi ker obvlada delo…Vpršala sem se sam eno, kako je možno da dejansko roko na srce nismo imeli vojne kot ubogi Bosanci, i ne sankcij i bombardiranja kot Srbi, da nas počasi te države prehitevajo….Potem se jaz spotaknem ob besedi JUG, kateri JUG za vraga, če Slovenije ni na zemlji, ne v nebesih, ubogim pridnim in marljivim delavcem, ki jih po mojem ne najdeš nikjer v svetu, izplačajo sramotne “plače”, če se jim sploh še lahko reče plače glede mizernih izplačil….In , ko se naslednič boš spravila na JUG, se vprašaj vsaj, ali smo po čemu boljših od tistih, ki jih smatramo za slabše od sebe….
Lep in prijeten pozdrav
pozdravljeni!!prihajam iz koroske natancneje iz Mezice po poklicu sem frizerka in nujno potrebujem sluzbo ce je mozno v Avstriji,problem je v tem,da ne znam nemskega jezika!!!drugace lahko poprimem za katerokoli delo imam delovne navade!!prosim ce kdo ve za kakrsnokoli delo,da mi sporoci na 051232227!!hvala
Sem iz Maribora, iščem kakršno koli delo v Avstriji nekje ob meji, tako da se bi vsaki dan vozil domov. Star sem 29 let in obvadam nemsko.
Tudi obiranje grozdja pride v postev.
Lep pozdrav vsem skupaj,prihajam z jesenic in rad bi našel kakršno koli delo v Avstriji.Imam sinčka srarega 1 leto in zato še toliko bolj potrebujem zaposlitev.Sem resen in navajen težjih opravil,od malih nog.Ker je nažalost v Sloveniji pač postala prava borba za preživetje,sem pripravljen se tudi preseliti v Avstrijo,seveda pa prvo potrebujem službo.Obvladam Nemško in Angleško,pripravljen sem pa delati vse,tudi v hotelih recimo v kuhinji.lp Ajsel moja številka 041 443-323
Sem redno zaposlena v proizvodnji v Sloveniji. Rabila bi še dodaten zaslužek, zato bi ob sobotah ali nedeljah bila pripravljena čistiti, pospravljati, urejati okolico, likati ipd. Nemščino obvladam bolj površno, če kdo ve za kakšno delo mi prosim javite na mail [email protected]. Hvala in lep pozdrav.
V EU, Avstriji, Sloveniji iščem delo
Izvajam elektro instalacije, automatika , strokovna montažana vseh vrstah objektov.
– elektro instalacije
– strelovodi, daljinovodi
– telekomunikacije, video nadzorni sistemi
– sončne , hidro elektrarne
– meritve
– popravila inštalacij
– energetika – transformatorske postaje, storitve
– automatika (PLC, softstarteri, frekvencniki), automatika dizel agregata, biogasna gasifikaciona tehnologija
-pelet linije
-servis konvertomata in pekarskih peci ELOMA.de