Enostavna dela v Avstriji
iščem delo v avstriji.sem zelo dober zidar poznam se tudi na druga gradbena dela.hvala za [email protected]
Zdravo!
Sem lesarsk itehnik, in iščem študentsk odelo v Avstriji, ali kje v tujini, če je možno bi zraven delal še moj sošolec. Iščeva elo nekje v najini stroki, lahko pa tudi kaj drugega.
Mail: [email protected]
Tel: 070 859 935
Pozdravljeni!
Na Avstrijskem Koroškem iščem redno zaposlitev v smeri gostinstva,sobarice ali nekaj podobnega.Sem pridna ter vestna,stara 35 let in imam izkušnje v gostinstvu.
V poštev mi pridejo kraji kot so Volkermarkt,Pliberg,Deutschlandberg.
Jezik obvladam.
email za morebitne ponudbe ali kako informacijo:[email protected]
L.P.,Klaudija
Pozdravljeni
tudi jaz se obračam na vas, ki bi mi lahko pomagali z informacijami glede dela v avstriji, stara sem 28 let navajena že vsega hudega, rada bi si kaj zaslužila ker mi je že vse prek prišlo doma !!!! Sem iz okolice Radgone.
Sem odgovorna in poštena, prevoz imam.
Delam vse kaj mi pride pod roke kuhanje, pospravljanje,delo na kmetiji, na vrtu, na njivah, pomoč starejšim osebam ali otrokom, skrb za živali,…
Če mi lahko kdo pomaga prosim pišite na [email protected]
lp
pozdravljeni , tudi mene zanima kakšno pametno delo v avstriji , ampak bolj v smeri mizarstva samostojno delam okna , vhodna vrata , stopnice , možna dela tudi za hišnika . . .lahko pa se javi tudi kak posrednik za delo . LP info na , [email protected] ali 041 387 110 Hvala
Weinmanufaktur Schilhan
Kranach 8
A-8462 Gamlitz
Tel +43 (0) 3453/6094
Fax +43 (0) 3453/6094-9
Mobil: +43 (0) 664 / 130 86 28
M@il: [email protected]
Tu se išče ženska za likanje, čiščenje stanovanja…
Unternehmen: arbeitskraft personalmanagement personalberatung & bereitstellung gmbh
Unternehmenslogo
Dienstverhältnis: ArbeiterInnen/Angestellte (Dauerdienstverhältnis)
Berufsgruppe: KunststoffverarbeiterIn
Arbeitsort: 8010 Graz
Arbeitszeit: Ganztags
Ausbildung: Lehre
Stellenbeschreibung Info
Angebot
Arbeitsbeginn: Sofort
Anzahl freier Stellen: 1
Position: Hilfskraft
Mindestentgelt auf
Vollzeitbasis brutto: 7,93 EUR pro Monat (Überzahlung möglich)
Mindestentgelt auf
Vollzeitbasis brutto
inklusive Überzahlung: Nach Vereinbarung
Zusätzliche Leistungen:
Anforderungen
Qualifikation
Arbeitsvorbereitung Kunststoffspritzguss
Extrusion Montage und Wartung von Maschinen und Anlagen
Formpressen Schichtarbeit
Kunststoffschweißen Technische Überwachung
Führerschein
—
Sonstiges
Auslandserfahrung: —
Reisebereitschaft: —
Charakterisierung der Stelle
Für unseren Kunden im Osten von Graz suchen wir zum sofortigen Eintritt eine/n körperlich belastbare/n MitarbeiterIn im Schichtbetrieb. Bei Interesse an dieser Dauerstelle freuen wir uns bereits auf Ihre Bewerbungsunterlagen unter [email protected] oder telefonisch zwischen 8.00-17.00 unter 0664-88613311, Fr. Großschädl.
Barrierefreiheit
Unternehmensdarstellung
—
Angaben zum Unternehmen Info
Unternehmensdaten
Firmenname: arbeitskraft personalmanagement personalberatung & bereitstellung gmbh
Straße: Prankergasse 60
PLZ-Ort: 8020 Graz – Graz,05.Bez.:Gries
Land: —
Branche: —
MitarbeiterInnenanzahl: —
Firmen Homepage: http://www.arbeitskraft.ws
Personalverantwortlicher / Kontaktperson
Name: Herr Karl Marberl
Telefon Festnetz:
Telefon Mobil: 0664 88613411
Fax: 0316 766 758
E-Mail-Adresse: [email protected]
Ta agencija za zaposlovanje išče slovence moške in ženske za različna dela v proizvodnji.
od 7neto neto na uro dalje
ishqem delo v austrijo sem moqni dellovec tel 051276393 alo [email protected]
sem poklical za to delo, ženska je rekla, da zahtevajo znanje nemščine (pisno in ustno) zaradi neke dokumentacije in menedžmenta. zaželena je tudi žaključena poklicna izobrazba in lasten prevoz. dela se v 4 izmenah. plača je malo čez 1000 € neto za polni izmenski delovni čas.
prevoz in malice ni, tudi nastanitev ne nudijo.
Tukaj sem dobila že kar nekaj dobrih informacij glede dela v Avstriji. Med njimi pa tudi tri ponudbe, kjer so Avstrijska podjetja iskala pri nas sodelavce, tako da ti ni lih potrebno it delati v Avstrijo.