Najdi forum

Enostavna dela v Avstriji

Nič, pejmo v Avstrijo. Dajmo raje it na referendum in izglasovat pripojitev k Avstriji, naši stoletni prejšnji matici.
Kajti tukaj je gniloba presegla že vse možne predstavitvene okvirje, poden bo le še večji in večji!! Žal je tako, če več ne gre pač ne gre!

Živjo!

Jaz sedaj končujem 3.l gostinske šole smer gastronom- hotelir. Zelo rada bi šla delat v avstrijo in sicer v bad radkersburg ali okolico. Delovna in pridna sem, rada se učim sproti in kuharstvo me zelo veseli. Sploh pa delovni pogoji so tudi boljši tam! Rada bi si pridobila več znanja in izkušenj!
Lahko pa delam tudi kot sobarica, pomočnik v kuhinji, čistilka, pomivalka posode.
Nemški jezik je pri meni problem saj rabim ob sebi nekoga ki razume vsaj malo slovensko ker govorim zelo slabo, razumem pa večinoma vse pišem po nareku brez problema!
Bi se pa rada naučila nemško oz narečno avstrijsko-radgonsko ker sem zelo dovzetna za učenje!
Če kdo ve za kako delo prosim napišite, saj bi lahko začela junija ob koncu šolskega leta. Tudi blizu sem doma, prevoz imam svoj.
Pri svojem delu sem natančna in izdelek je tudi natančno izdelan!

Lep pozdrav in vnaprej se vam zahvaljujem za vaš trud!

Eneja Lebar

Pozdravljeni,zanima me delo v avstriji, mož že dela gori, tako da nekaj stvari že poznam.Sem iz Maribora, avto imam in tudi nemško obvladam.
Lep dan želim
030 671 626
[email protected]

SE STRINJAM

Zanima me,če ve kdo za kaka enostavna dela v avstriji? Kot sobarica,pomivalka posode in podobno?

pošljite prošnjo na [email protected] , vam bodo z veseljem pomagali

dragi bivsi sodrzavljani.ze tri leta zivim v austriji.ne nasedajte raznim posrednikom,ki vam nudijo pomoc pri iskanju zaposlitve v tujini.z malo znanja nemskega jezika in trudom ter zeljo po delu si lahko sami priskrbiti zaposlitev z lepim zasluskom….samo se ena informacija…delo v mcdonaldsu v kuhinji,brez znanja jezika,redna zaposlitev ,pogoj je samo delovno dovoljenje,ki pa od maja slovencem,, ni potrebno….se placa 1025e mesecno cistih……..tako da se samo vprasam v katerem delu austrije nudijo delo sobarice za 800e mesecno……..ne verjamem…in kar nekaj smetane si negdo spravi v zep na racun drugih….mislim kaine koment slovenija je to….jug…je bila in vedno bo…..

lep pozdrav. pa saj ne morem verjeti.sem prebrala vse kar pise tukaj in sem res spet razocarana,halooooo lojte v sloveniji,pa kaj vam je halo,zbudite se,od maja 2011 slovenci ne rabijo nikarsnih papirjev za delo v avstriji,senghej se odpira halo,vsak ki ima zeljo po delu in vsaj malo osnovnega znanja si lahko v austriji prskrbi delo brez posrednikov,lepo prosim,potrebna je samo prijava,kje zivite in v roku treh mesec morate drzavi austriji dokazati da se prezivljate ali da vas negdo drug prezivlja to je vse,torej ce dokazete v treh mesecih svojo eksistencijo ni problemov,odjebite vse te posrednike,ker pobirajo en kup dnarja z vasih hrbtov….apeliram na mlade ljudi,mlada dekleta in fante naj jih ne bo strah,tukaj cenijo delo in cenijo trud,potrebno je znanje nemskega jezika,ampak to se lahko nauci v parih mesecih osnovno,v avstriji delajo ljudje iz celega sveta,tukaj prihajao ljudje iz indije,pakistana,kadjahstana…iraka,irana,tunizije romunije… makedonije kitajske …halo….pa ce bi vedeli kaksno prednost imate kot slovenci…mi smo njihovi zamejci…in rajsi bodo zaposlili slovenca ki mu ni potrebna delovna dozvola kot pa nekoga iz kosova ali iraka ki je prisel v avstrijo kot azilant,in tega ne marajo ker je predolga procedura papirologije .kapirate.torej brez straha kar pogumno samo se nekaj,niti slucajno ne pristajajte na delo na crno ker je to tukaj velik prekrsek…in lahko dobite izgon iz drzave in prepoved vrnitve,sicer dvomim da bi vam katera firma ali avstrijanski delodajalec to ponudil,prej kaksna slovenskaagencija in posredniki za delo v tujini.sploh pa ce bi bilo v nasi dezelici kaj lepo in prav,ne,ne bi vsi rinli iz nje in se locevali od svojih druzin……ma to je to…lep pozdrav dragi moji samo pogumno….

zelo me zanima sezonsko delo v avstriji, zato bi rada kaj več izvedla o tem.

lep pozdrav

Če je kdo zainteresiran za delo natakarja/ice v hotelu v St.Jakobu-5 min od tunela Karavanke,naj piše na….
[email protected]

se zanimam za delo v avstriji (pliberk)! sem bolničarka, drugače pa bi delala tudi kaj drugega! moja nemščina pa ni preveč briljantna!
mail : [email protected]

hey. ja katere z bližine gornje radgone,da grevi skupaj v avstrijo na lov za službo:) od dela v hotelih,bolnicah,….po moje se bo tako prej kaj našlo kot čakanje in pisanje na forumu;) lp

lanika08!!!! pisi mi na [email protected]!!

bibi14, brez dobrega znanja nemščine bo v zdravstvenih poklicih in negi bolj težko kaj dobiti.

majaa in lanika08!!!
če slučajno gresta mi javita prosim

lp
luka

luka od kod pa si? lp

A kdo ve za delo voznika v Avstriji.Bil bi zelo zainterisiran.

Zgrožena sem do konca!

Avstrijci oglašujejo v sobotnem Večeru prosta delovna mesta. Poklicala sem za informacije o delu čistilke v bolnišnici v Grazu in mislim, da bi jim blo treba spustiti inšpekcijo.

Prijazna gospa mi je rekla, da gre za 25 – urni delovnik tedensko, plače je pa 840 bruto mesečno za teh 4 ur dela dnevno, za bencin pa se dobi za cel mesec 28 eur!

In 28 eurov stane povratna karta za vlak od MB do Graza !!!

To je nemogoče, to je nekaj narobe. In taki ljduje oglašujejo v Večeru.

Le koga bodo dobili, ali se Slovenci res tako nizko cenimo, da bomo delali za 300 eurov nazadnje, potem ko damo ves denar za prevoz?

Nastanitev pa ni možna tam…

Upam da nikogar ne dobijo iz Slovenije za takšno ceno! Pa ne gre za lenobo, ker sem delovna, ampak za dostojanstvo človeka,. ker to je pravo izkazovanje sovraštva do “jugovičev”, oz. Vindišarjev, za kar nas imajo, Slovence!

Preklete barabe, jebem jim vse po spisku!!!

potrebujem 4 vodoinstalaterje in 4 elektricarje.nujno.dobro placilo

katastrofa, zdaj se pa izkaže resnica o avstrijskih plačah. take so plače. 8 € bruto na uro je čisto realna postavka za nižje avstrijske plače.

potnih stroškov in malice ti v avstriji na žalost nikjer ne plačajo. če se voziš iz mb, njih ne briga. za obiranje jagod ti dajo 6,05 € bruto.

New Report

Close