Najdi forum

Enostavna dela v Avstriji

Ker vidim da ste se razpisali..
Torej, je že kdo od vas tukaj zaposlen v avstriji oz že dela tam.
Tudi sam namreč iščem delo v sosednji Avstriji, seveda čim bližje Mariboru..

Če lahko kdo pomaga pri iskanju, se priporočam. Ciljam predvsem na tiste ki so že tam zaposleni.
Lahko na email [email protected] in bova tam nadaljevala debato.

Lp, T

Sem Adrijana Murko iz Lenarta. Stara sem 19 let in sem v zelo dobri telesni kondiciji in z močno voljo po zaposlitvi.
Moja telefonska je 031 201 956

na zacetku vas lepo pozdravljam! iscem dekleta ki so pripravljene delat kot striptizerka vse zainteresirene prosim na naj poklicejo na telefonsko st.031293405 okolica murska sobota
prosim prej poslji sms in nato se lahko pogovarjava ker sem veckrat na takem mestu kjer nebi utegnil govoriti torej poslji sms delo striptizerke in poklicem nazaj hvala lp

Povzetek
Naziv: Küchenmädchen/-gehilfe
Opis:
Wir erweitern unser Team und suchen AB sofort 1 Küchenmädchen/-gehilfe mit Praxis in der Küche, ev. Bei Interesse auch zum Anlernen. Entlohnung nach Vereinbarung. Arbeitszeit: Teilzeitbeschöftigung von Mittwoch bis Sonntag von 17:00 bis 21:00 Uhr oder Vollzeitbeschäftigung möglich. Arbeitsort: GLEINSTAETTEN, Dienstgeber: Landhaus RATH, Restaurant – Cafe – Pizzeria, 8443 Gleinstätten 219. TEL. (03457)2687. Bewerbung: nach telefonischer Terminvereinbarung mit Frau Rath
Zahtevani jeziki: Deutsch-gut
Datum pričetka: 15/04/2010
Geografski podatki
Država: Avstrija Regija : West- und Südsteiermark
Plača / Pogodba
Vrsta pogodbe: NEDOLOČEN ČAS + POLNI DELOVNI ČAS
Dodatki
Nudenje nastanitve: Da
Zahteve
Zahtevana izobrazba in spretnosti: Obvezno izobraževanje / Začetno uvajanje v poklic
Zahtevane izkušnje: Niso zahtevane
Zahtevano vozniško dovoljenje: Vozilo za največ 8 potnikov, tovorno vozilo do 3.5 ton
Delodajalec
Ime: Landhaus RATH
Naslov: , 8443 Gleinstätten 219
Kako se prijaviti
Kako se prijaviti: Telefon DELODAJALCA
Ostale informacije
Datum objave: 08/04/2010 Nace koda: 5610
Nacionalni sklic: 4235053 ISCO koda: 5121
Datum zadnje spremembe: 08/04/2010

Mene tudi zanima delo v Avstiji. Sem Ž srednjih let (vrtnarstvo, čiščenje, nega,…)
tel: 041 200010 Katarina

Hoj povej kje čistiš za 12 eur,sem koj za,pošlji kakšne informacije na:lp,
[email protected]

Štajerka?

Lep pozdrav.Vsak od nas išče boljšo možnost zaposlitve.težko je zaupati kajti žal je veliko prevar,obljub kar nam lahko povzroči hujše težave.Imam službo za nedoločen čas nekoč sem bila zelo vesela in z veseljem prihajala na delo toda potem ko je recesija nastopila ljudje smo se drastično spremenili od šefov do delavcev.Veliko je zabušantov toda zdi se mi da taki zelo dobro skozi pridejo hudo je za tistega ki gara in je deležen poniževanj,groženj saj v končni fazi mi delavci nismo krivi za nastalo zmedo ki se dogaja okoli nas.Tudi sama iščem delo v Austriji imam dolgoletne izkušnje v gostinstvu sem pridna ,zvesta,natančna ženska .Zato naprošam za vsako resno informacijo za delo v kuhinji kot pomočnica.Vsekakor bi rabila skromno bivališče v času dela vsekakor je stvar dogovora,potovati ne morem,bi bilo predaleč zame,sem namreč iz Slovenije.Seveda vsaka vaša pomoč bo tudi nagrajena saj danes ni nič zastojn.Lahko si pomagamo medseboj in morda kot ekipa bomo imeli večji uspeh pri iskanju.Moj email je [email protected] samo resne informacije lepo prosim.Veliko sreče vsem 😉

tudi jaz sem zelo zainteresirana za delo vavstriji, ker pa nimam poklica bi delala v vinogradu,pobiranje jagod.pobiranje ribeza,ali kakšno drugo delo od zunaj! trezika

zdenka bračko

POZDRAV,
KONČAL SEM SREDNJO ZDRAVSTVENO ŠOLO IN BI SE RAD ZAČASNO ZAPOSLIL KOT NEGOVALEC,BOLNIČAR ALI KOT Z TEHNIK.GOVORIM NEMŠKO IN ANGLEŠKO.RES SEM MLAD,VENDAR VELIK IN MOČNE POSTAVE,KAR JE PRI NEGI VELIKA PREDNOST.
IMAM IZPIT,AVTO IN VOLJO.NISEM PA NAIVEN !
ZA POŠTENO DELO-POŠTEN ZASLUŽEK,NOBENE MILOŠČINE.
LP MARK

zakaj pa moreš biti medicinska sestra, da stari menjaš plenico ?

Mark, imamo delo negovalca v avstriji. 1300 eur netto.

nternehmen: A. WRATSCHKO GmbH Weinlandhof
Unternehmenslogo
Dienstverhältnis: Saisonstelle
Berufsgruppe: AbwäscherIn
Arbeitsort: 8462 Gamlitz
Arbeitszeit: Ganztags
Ausbildung: Keine abgeschlossene Ausbildung / Pflichtschule
Stellenbeschreibung Info
Wir erweitern unser Team und suchen ab sofort für die Saison 2010 1 Abwascher/in für eine Vollzeitbeschäftigung.

Genaue Arbeitszeit und freie Tage nach Absprache.
Entlohnung nach Vereinbarung.

Dienstgeber: A. Wratschko GmbH – Weinlandhof****, Untere Hauptstraße 15, 8462 Gamlitz

Bewerbung: nach telefonischer Terminvereinbarung mit Frau oder Herrn PICHLER unter der Tel.Nr. 03453/25-84
Tu je deljen delovni čas: dop:10-14 ,pop.18-22 plača le 1000 neto, vrnejo tretjino potnih stroškov

Ampak ŠTAJERKA, lepo vas prosim, najprej ponujate pomoč, potem spreminjate mail, nazadnje pa še ne morete…. saj niste resni! Medovernet ni akviziterski portal,….. zato vas lepo prosim….

Glede zaslužka pa tako: sama sem negovala ostarele ljudi, zaslužiti se da nekje 800 eur mesečno, in to pri nas v Sloveniji… pa prav res ni potrebno hoditi daleč… tako da razmislite o tem

lp

Zanima me delo Avstriji juzna stajerska

zanima me delo v avstriji kot natakarica. sem sicer studentka in bi rada delala čez počitnice, imam 1 letno izkusnjo in dobro obvladam avstrijski.
LP

Zanima me delo v Avstriji ? Stanujem ob meji, star 27 let in imam lasten prevoz .

jaz bi tud šel delat nekje do gradza kot sezonski delavec ali pa redno.Sem strojnik tgm in obvladam nemško ampak brez vez težko najt delo gor!To sezonsko delo kot obiranje jagod bi znalo bit tud zanimivo.Dam cifro če bi kdo pomagal 030306960 čao Milan

KV ključavničar,voznik B kat.,pomoč v gradbeništvu,montažerska dela in obiranje sadja v sezoni-Austrija,Italija,Švica Vel.Britanija Nemčija,.Pomoč v gostinstvu in turizmu,strojno čiščenje,hišna opravila,varovanje,kuhanje prevoz otrok. gsm-0038641876959 Ratko Majstorovič Ljubljanaali [email protected] Pokličite pišite grem takoj imam avto

Haj;
Ker sem primorana se dodatno si kaj zasluzit zraven redne zaposlitve,bi bila vesela bilokaksne informacije-pripravljena sem pomagat pri gospodinjskih delih oz. oskrbi starejsih ljudi,pravtako se bilokaksnega dela ne odrecem,
pisite mi na [email protected];

HVALA,HVALA,HVALA

New Report

Close