Najdi forum

Enostavna dela v Avstriji

jaz pa sem od avstrijske meje odaljena Bad Radkeburga 10 km in bi tudi rada delala v avstriji imam iskušnje že na tem področku avstrije, rada pa bi delala pomoč starejšim ljudem , čistilka ker me to delo ful veseli…

Jah ne vem kako si ljudje na tem forumu predstavljajo “pomoč starejšim ljudem”.To ni kar da prideš in nekaj pomagaš.Ponavadi so stranke,ki potrebujejo pomoč nepokretne in jim je treba nuditi pomoč pri higieni (kopanje,menjava planic,itd.).Za taka dela pa žal potrebujejo ustrezno izobrazbo kot so bolničarka-negovalka ali medicinski tehnik.Štromar ali avtomehanik tudi ne more biti vsak,ki bi to rad delal.

Pozdravljeni,

zasledila sem tole stran in bi predvsem želela karšnokoli informacijo v zvezi z zaposlovanjem tujca, ki ima urejeno začasno prebivnaje (5 let) in dovoljenje za delo v RS izven meja RS – konkretno v Avstriji, Italiji ali Švici.

Moj mož je po poklicu animator in govori aktivno 5 jezikov (nemško, angleško, italijansko, francosko in arabsko) a ker še ne zna čisto lepo slovensko se pri nas nikakor ne more zaposliti, tudi v proizvodnji ne. Ugotavljam, da bi glede na znanja jezikov v sosednjih državah delo dobil brez problema, vendar nikjer ne najdem nobenih informacij glede delovnih dovoljenj v teh državah za tujca, ki sicer živi v RS in ima vso potrebno dokumentacijo le državljanjstva še ne. Pripralvjen je delati kakršno koli delo v hotelirstvu – animacija (kar mu je profesija), pomoč v kuhiniji, strežba…. Doma sva v Štajerskih koncih, sicer kakšnih 60 km do meje, vendar mu tudi vožnja ne bi bila problem.

Če ima kdorkoli kakšno informacijo za pomoč, ali morda ve za koga ki potrebuje sodelavca s takšnim profilom naj mi prosim javi na e-mail [email protected]

Hvala in LP

Kaj se objavlja ta oglas, saj nič ne uredi. Sem jo kontaktirala pa nič ne zna povedati, tako da je to en sam nateg.

Hm le zakaj ni nihce v tej temi dobil pravega odgovora?

dober dan

sem matjaz holc iz maribora

slisal sem da uredite delo u austriji za kuhinjsko pomocnico pa se m mislil uprasati ce gre za moskega ( kuh. pomocnik ) tudi

nemsko govorim solidno

informacije mi dajte na mail : [email protected]

hvala

pozdravljeni

Sem aleksander. doma sem iz ptuja stra 21let in bi delal karkšnokoli delo v avstriji mi lahk zrihtaš kaj??? telefon 030-685-774

lep pozdrav.

Spoštovani !!!

Sem Marijo , v bližini Avstrijske meje pri Dravogradu .
Iščem delo v Avstriji v radijusu od 5 – 100 km od Dravograda . Imam veliko izkušenj v gostinstvu , trgovini , in še marsikateri veji gospodarstva . V glavnem govorim “solidno” nemški jezik , tekoče še hrvaški ( ustno in pisno ) … Nisem zbirčen in bi poprijel tud za kakršno drugo pošteno delo . Sem resna in odgovorna oseba (star 39 let) , z družino in stanovanjsko priskrbljen.
Lahko se vsak dan vozim na delo ali pa prevzamem delo z nastanitvijo .
Na delo lahko nastopim takoj …

Vse informacije prosim na e – mail [email protected]
ali na
gsm;00386 40 635 754

prisrčno hvala vnaprej , lep pozdrav …

Stellenbeschreibung

Renommierter Sportgasthof am Gaberl sucht zur Verstärkung für die Wintersaison: 1 Reinigungskraft (m./w.) ANFORDERUNGSPROFIL:
Qualifikation/Praxis
Pflichtschulabschluss, keine Praxis erforderlich.

Aufgabengebiet
Reinigung von Küche und Speiseräume

Arbeitsort/Erreichbarkeit
Gaberl, zum Erreichen Des Arbeitsortes ist ein PKW notwendig (Quartier kann jedoch auch angeboten werden).

Arbeitsbeginn
AB sofort

WAS SIE AUSZEICHNET:
Teamfähigkeit, Belastbarkeit, Flexibilität

WIR BIETEN:

Arbeitszeit/Ausmaß/Dauer

Arbeitszeit: nach Absprache, Voll- oder Teilzeitbeschäftigung I’m Ausmaß von bis zu 40 Stunden pro Woche

Entlohnung
Nach Vereinbarung
Zusätzlich wird geboten: Zimmer kostenlos (bei Bedarf), Verpflegung kostenlos

KONTAKT:
Bitte bewerben Sie sich persönlich bei: Frau Lipp oder Herrn Lipp.

Lipp KG Gaberlhaus
Gaberl 6
8592 Salla
Tel.Nr: 03147/243

Delo v austriji kot sobarica me zelo zanima in veseli,imam delovne iskušnje kot pomočnica v kuhinji ter sobarica. prosim vas če me pokličete na telefonsko številko 031-582-917 za dogovor. lep pozdrav

Pa kdo te bo klical?? Ti moraš tja poklicat.

tudi mene zanima delo v avstriji. Od meje sem oddaljena 5 km.Zanimajo me dela kot so pospravljanje hiš, nega starejših, sobarica.Če ve kdo za kakšno delo naj mi sporoči. tel. 031 274 558.Trenutno sem brez zaposlitve.
Lep pozdrav!
Gelč iz koroške

tudi jaz bi šla delat v avstrijo ,lahko tudi v kako firmo, če kje rabijo seveda ali pa čistit,kot sobarica,ali pomivat posodo na kakšen vinotoč al kam.

Tudi jaz razmišljam o sp kot pomoč na domu a me kar muči saj niti preko forumov ne dobiš niti fuša kaj še le pravih naročil.Sama sem ženska ,ki opravlja tudi vsa moška opravila,sestava pohištva,delo z orodji izvijač,vrtalnik ta dela namreč obožujem,kakor tudi vsa dela pri sestavi in montaži raznih artiklov ,pa nimam sreče pri izkanju dela.Imate vi kaj na razpolago HORUK.

prosim tudijaz iščem delo v avstriji imam 4 leta izkušen delala sem kot natakarica ,pomoč v kuhinji obladam nemški jezik po poklicu sem kelnar sprejmem kakšno koli delo sem polek avstriske meje g radgona pišite prosim tisti ki hočete pomagati 031 859 202 hvala

Pozdrav sem vzgojiteljica predšolskih otrok po želji dela čez mejo sem samo 3 km od meje oz. 5 km od Pliberka Bleiburg. Iščem pa delo na domu ali zaposlitev sobarice vzgojiteljice nege na odmu med relacijo celovec pliberk. [email protected]

Pozdravljeni,tudi mene zanima razna dela v Avstriji naprimer upravljalec dvigala,viličarja,pleskarska dela skratka kar koli da bi delal v Avstriji.Lahko tudi odprem sp.Sem iz okolice Radovljice.LP.. mail: [email protected]

800 e,za delo v avstriji?
Kje pa živiš?
Čistimo v avstriji naša ura je 12e! Pa za Avstrice je to full ugodno.
Če pa čistimo po m2,se da pa še bolj zaslužit!
Zaračunajte si prevoz na delo in še druge stroške,katerih nedobite izplačanih,nazadnje boste delali cca.650e. Se vam splača!

TUDI MENE ZANIMA DELO V AVSTRIJI IN KAKO JE S TEMI PAPIRJI IN DOVOLJENJI SEM IZ TRŽIČA IN BI SE ŽELEL ZAPOSLITI V AVSTRIJI KOT DELAVEC LAHKO PRI KAKŠNEMU OBRTNIKU ALI V GOSTINSKEM LOKALU.PROSIM ZA KAKŠNE INFORMACIJE 070843425 ALI MAIL [email protected] HVALA ZA VSE INFORMACIJE

Jaz bi svetoval vsem NASLEDNJE

Ljudje, zavedajte se, da vas bo v stiski marsikdo ikoristil!

Tudi ta forum je eleganten način za zbiranje osebnih podatkov, katere lahko pokvarjenci izkoristijo.
In to počnejo…
Če bi kdo že dobil tako obljubljeno delo v obljubljeni deželi, bi zagotovo to povedal tukaj.

Upam, da to berejo tudi nekakšni “skrbniki” foruma, v kar dvomim.
Če bi to počeli, bi zagotovo pobrisali mamljive teme, iz katerih ni prav nič.

Bom pa sam posredoval zadevo uradu za preprečevanje zlorabe osebnih podatkov, čeprav sam nisem oškodovan.

Torej?…….

Barabe so in bodo, delajmo na tem, da jih bo čim manj uspešnih!

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

New Report

Close