Najdi forum

Enostavna dela v Avstriji

Pozdravljeni.Sem iz Koroške,doma 10 min stran od slovensko-avstrijske meje v bližini Pliberka in me zanima, če ve kdo za kakšno delo v avstriji.Pripravljen se poprijeti za kakršno koli delo saj sem star 25 let in imam veliko izkušenj pri domačih opravilih.Vesel bom vsake pomoči.
Hvala!

Moj novi email naslov je [email protected].

Za Tirolsko je na Euresu objavljenih veliko delovnih mest, ponekod ti nastanitev zaračunajo posebej. Če bi pozorno brali, kar sem napisala, lahko kot Štajerka najbolj pomagam pri iskanju dela dnevnim migrantom, ki nimajo interesa bivati 6 mesecev v tujini. Tirolska in podobni turistični kraji so primerni predvsem za mlade brez družin. Za 200 eurov kolikor dobiš tam več, velikokrat delaš od petih zjutraj in hodiš spat ob 23. uri.

http://www.karriere.at/stellenangebote/12/91268/jobs-nebenjob-greenpeace-wien-kaernten-tirol.htm

http://at.gigajob.com/Stellenangebot-14064039/index.html

Obveščam vse zainteresirane, da se sedaj nekaj časa ne bom mogla ukvarjati s pomočjo pri iskanju dela. Če si bo kdo sam uredil delo in bo pri tem naletel na kakšne težave, me lahko kontaktira na objavljen mail.

Mislm ni mi jasno za kaj hudiča rabiš solidno telesno kondicijo za pomočnico, sobarco al karkoli že? hehe tle je zihr še kaj v ozadju

Lep pozdrav.zanima me,če mi lahko kdo pomagapri iskanju dela v avstriji.ne vem na koga se naj obrnem.vem .da je že malo pozno pa kljub temu bi prosila če ve kdo za delo sobarice .ostala sem brez službe z dvema otrokoma stari sta štiri leta. nujno rabim delo.detelca

Lep pozdrav.zanima me,če mi lahko kdo pomagapri iskanju dela v avstriji.ne vem na koga se naj obrnem.vem .da je že malo pozno pa kljub temu bi prosila če ve kdo za delo sobarice .ostala sem brez službe z dvema otrokoma stari sta štiri leta. nujno rabim de

hoj sem jon iz slovenije.iscem delo v avstriji najraje v hribih s prenociscem. govorim nemsko se kar dobro.sem dober delavec in sem navajen delati vsak dan. ce boste potrebovali zanesljivega delavca mi sporocite na moj [email protected]

Sem poročena s slovencem.Imam začasno bivanje v sloveniji. Stanujem v murski soboti. Zanima me ali kdo ve za kakšno sezonsko delo v avstriji? Do 30km od bad radgeburga. Iščem preprosta sezonska dela. Možnost sobarice ali kaj podobnega (preprosta kmetijskaopravila). Če kdo ve za kakšno delo , če lahko sporoči!!!

Gospa Štajerka, Vaša pametna poteza je bila, da ste se umaknila, ker “nategujete” ljudi. Sama sem leta 2001 sezonsko delala v Pressegger See-ju in sicer v kuhinji, kot kuharska pomočnica, če je bilo potrebno sem pospravila tudi sobe. Plačali so mi 7 EUR/uro, pa je bilo to takrat zelo malo za sezonsko delo. v povprečju sem delala 8 ur/dnevno, šest dni na teden. Nudili so mi prenočišče in hrano. Tako, da ljudje božji, kot so vam svetovali že drugi, si poskusite sami urediti kakšno delo. Če ne drugače si vzemite en dan prost in pojdite na izlet v Avstrijo, sigurno si boste sami našli delo.

Srečno vsem!

Enostaven dokaz za “poštenost” Štajerke

http://www.ess.gov.si/slo/Eures/ZaposlovanjeVTujini/ZaposlovanjeVTujini.htm

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Mene zanima delo sobarice v avstriji. V Bad Radkersburgu ali okolici. Obvladam nemski jezik in imam devet let delovnih izkušenj. Hvala za odgovor.

Dober dan.Tudi sam iščem kakšno delo v Avstriji. Sem moškega spola. Tudi pogovorno nemščino (ustno in pisno) obvladam zelo dobro, s tem ne bo problema. Sem prijazen, komunikativen, razgledan in vsesplošno delaven…to pa bi znal vsaj kakšen domačin (Avstrijec) tudi ceniti.
(Ne tako kot tu v Sloveniji, ki je glede tega žal total na podnu).

Ich stelle mich hiermit vor für potenzielle Interessente und bedanke mich für Ihr Zeit. Gruss.

([email protected])

Želela bi zaposlitev kjerkoli v AVstriji (kot sobarica, ali pomoč v kuhinji, ali pralnici) seveda z možnostjo nastanitve in vsaj enega obroka hrane dnevno. Delam lahko 6 ur dopoldan z vmesno pauzo 3ure in še popoldan 6 ur,
Sem natančna, vestna, predana deu.

nujno potrebujem delo v avstriji v bližini linza,vaše pomoči bi bila izredno vesela!!

lp,anita

moj mail [email protected]

Tudi mene zanima sezonsko delo v Avstriji. Kako je kaj z obiranjem grozdja. Sem iz prlekije, tak, da mi je Gornja Radgona najbližja. Ve kdo za kako tako delo, jezika najbolj ne obvladam, razumem še, povem pa težje. Pa kolko je plačano.
Hvala za informacije!

Lp, Milena

Tudi mene bi to zanimalo !
[email protected]

New Report

Close