Najdi forum

Enostavna dela v Avstriji

stajerka ti si navadna izkoriscevalka–pa kaj res ni v sloveniji 1 postenega ki ne bi folka probal olupit—za taka dela kot si jih opisala je v avstriji placa najmanj 1200 e ti pa pises o 800–to pomeni 400 mesecno hopla tebi v zep mam…ti lopovsko

še vedno ponujat sezonska dela v avstriji ..jaz sem samo en km stran od meje..ne znam dobro nemško..ampak osnovno …za kaksno pom v kuhnji je to zadost..tak da prosim poklicite me ali ali pa mi tukaj napisite ..hvala za odg..l.p070 377 887 ali pa na [email protected]

Pozdravljeni!
Sem po poklicu Zdravstveni tehnik in kot vsi vemo pri nas v zdravstvu je zelo slabo. Zato se javljam za delo v bližini graza, ker sem iz maribora. Delo ki bi ga opravljal je seveda za to kar sem izučen. Sem mlad, fizično sposoben. Za vse ki imate kakšno delo zame mi prosim pišite na [email protected].

Hvala

Lep pozdrav.

Aja pa še to če mi malo razložite to delo na domu, kako priti do sp in do strank? Hvala

Pozdravljeni!

Sem po poklicu zdravstveni tehnik in iščem delo v bližini graza. Nemški jezik mi gre zelo dobro, saj sem že prebival 2 leti v tej državi. Glede na naše razmere v državi, sem se premislil in nameravam kot vsak mlad človek v sloveniji do poštenega zaslužka. Zato naprošam vse ki kaj vedo in kje bi kaj jemali v tej okolici naj mi javijo na mail: [email protected].

Hvala

Lep pozdrav

Pri iskanju službe na nemško ali angleško govorečem področju lahko pomagam s prevodi.Ustno
ali pisno.Imam 25 let izkušenj pri delu z nemško govorečo populacijo.Ponudbe lahko pošljete
preko el.pošte na naslov: [email protected]

pozdrawcek,
zanima me a je mozno delam w awstriji pa znam samo anglesko 🙂 nemsko pa sam razumem bitte pa danke 🙂
tnx za odgowor sem diplomo naredila z anatomije cloweka pa kitajska ti-ina to je to 🙂
tnx tnx danke pozdrawcek alice,

pozdrawcek

sem z ljubljane hocem dobro posteno zaposlitew w awstriji imam ceritifikat NPK maserka dodatno diplomo swedska , tu-ina in hawajska masaza .
Razumem anglesko in tut nemsko sam danke pa bitte 😀
Ewo zanima me!
Tnx pa lep pozdrawcek za was pozitiwen odgowor 🙂
Alice

pozdrawcek Lozej,

iscem delo w Grazu,zanima me, kaj potrebujete?
Wesela bi za was odgowor!
wsm wik srece cau 😉

Alice.

Sem doma v okolici MS-Prekmurje. Iščem možnost zaposlitve v Avstriji, za sebe in za moža, da bi se lahko skupaj vozila na delo in nazaj-vsak dan, ker jaz nimam vozniškega izpita. Delala bi v kaki tovarni ali kaj podobnega-lažja fizična dela, imam sicer končano srednjo administrativno šolo, ampak v Avstriji to ne morem uveljavljat, ker ne znam jezika…,mož pa ima le osnovno šolo. Delo bi moralo biti čim bližje slovensko-avstrijske meje, da se ne voziva predaleč. A je taka varianta sploh možna?. Lahko mi pišete tudi na gmail; [email protected], pa vam posredujem potem še telefonsko številko.

išćem delo v avstriji vilah enostavna dela

Mi lahko poves za kakšno slovensko družino v Nemčiji, pri kateri bi delala bi kot sobarica, ali pa v gostinstvu, pomoč v kuhinji….

Ne resuj anket, ne klikaj oglasov…..
Pridruzi se mm ekipi ki je preverjeno TOP…
Izkoristi svoja znanstva, telefonski imenik, fb, sorodnike v tujini in se z izdelkom ki ga vsak od nas uporablja vsak Dan – parfum zasluzi zelo lepo….
Pisi mi na [email protected]
Vesna

Z rednim delom se zasluži preko 1000 evrov samo kaj ko je pri nas v Sloveniji vedno nekdo ki iz naslonjača zasluži več kot tisti ki dela ne nasedat takšnim ponudnikom najmanjša urna postavka je 8 evrov.

prost

zanima me to delo rabim zaposlitev

Iščem kakršno koli žensko delo. Z nemščino ne blestim imam pa interes priučitve.
Sem željna novega znanja in sem pripravljena na novosti.
Moje izkušnje: vodenje lokala, gostinstvo, proizvodnja, pisarniška dela, varstvo otrok in starejših, tattoo studio, risanje, otroške delavnice, frizerstvo, trgovina, varovanje, …

informacije na.. [email protected]

Dajte mi koristno informacijo, in sicer: naslov vinogradnikov na Avstrijskem bolj ob meji, tistih, kamor hodi največ Slovencev obirati grozdje! Hvala za prijaznost!

Pozdravljeni,zasledila sem na med.over.net da ponujate dela. še vedno jih ponujate? Sem končala zdravstveno šolo,delala sem v sloveniji v domu,sedaj pa v avstriji,ampak po 2 tedna pol sem spet bla na mirovanju,spet in spet se je tako ponavljajo. Sem pa pripravljena tudi čistit prostore,kot čistilka. Lahko vam pošljem dokumente,tudi potrdilo o nekaznovasti. Lp,sara.

Moznost zaposlitve v avstriji, sobarica.

Moznost zaposlitve v avstriji, sobarica.

New Report

Close