Enostavna dela v Avstriji
Potrebujemo delavko za starega fritza ,ta gospod potrebuje deklo za vse cihcenje –kuhanje– pospravljane –nakupovanje zivil in ostalo ..Ta stari fritz je pa tudi zelo bogat .. Ce pa ste zares pridna vam bo se predlozil poroko .. V tem primeru ga boste se nagega vidli ce pa se mu trebuh malo izmanjsa pa bo treba da ga napumpate to je vse kar mu je treba –kar zadeva porocne usluge …
To delo vam bo placano 600 euro hrana stanovanje in vse usluge pa se prispeva da se placa povisa .
delovni cas od 1ure do 23 ure v soboto in nedeljo tudi .Vozno dovoljenje in lastni avto obvezen .
Samo napisite nam vaso prosnjo na naslov z vaso Celotno sliko na plazi
AGENCY MASTURBING OLD BIG FAT PIG .
200 SCINGERCEN STRASSE
HAMBOURGER
Iščemo izkušene Malarje za delo v Nemčiji – Munchen. Resne, zanesljive in delovne prosimo, da pošljite vaš SV na email: [email protected]
http://www.zites.eu[/b%5D
Zdravo, iščem delo v Avstriji ali Nemčiji. Za začetek bi delala karkoli: v proizvodnji, sobarica, pomoč v kuhinji, čiščenje, pospravljanje, pomoč starejšim, varuška…itd Stara sem 29 let. Govorim nemški jezik in imam izobrazbo naravoslovne smeri. Pišite na: [email protected] Hvala in lep pozdrav.
Pozdravljeni! Trenutno sem na zavodu za zaposlovanje a tik pred upokojitvijo. Namreč 03.02.2014 imam pogoje za upokojitev in seveda bom to izkoristila. Da izkoristim te pogoje za upokojitev se ne smem zaposliti. Ker je nadomestilo malo penzija tudi ne bo velika, bi rada delala oz. moram, če hočem preživeti.Živim sama v neprofitnem stanovanju v bloku, ki so stroški zelo veliki. Stara sem 58let, sem redoljubna in vestna, delo jemljem zelo resno in se maksimalno potrudim. Kot mlada punca sem že delala v Avstriji oz. imam 2leti in 2meseca delovne dobe iz Avstrije. Nekoč sem nemški jezik zelo dobro obvladala, zdaj po tolikih letih bolj malo, vendar mi nemški jezik ni tako tuj.Zelo bi bila vesela, če bi me povabili na razgovor. Naj povem še to, narejeno imam gostinsko šolo. 15let sem delala v bivšiTVT v jedilnici(deljenje in priprava tople in hladne malice) nadaljna leta do borze sem delala kot šivilja.
Lepo vas pozdravljam v upanju, da se boste odločili za mene in me poklicali na razgovor.
Milanovic Gordana
Maribor
GSM 040 302 278
Zdravo!
Iščem delo zame in moža. Stara sem 46 on pa 47. Imam 5-letne izkušnje v mesni industriji, 5 let v gostinstvu(kuhinja), mož ima izkušnje tudi v mesni industriji(bolj malo) pa 20 let na gradbišču. Najraje bi delala v proizvodnji zaradi skupnega prevoza in stanovanja. Če kdo pozna kakšno podjetje, ki sprejema nove delavce, naj mi prosim sporoči. Samo RESNO! Sezonska dela ne pridejo v poštev. Mail: [email protected]
Iščem delo v Avstriji. Pogovorno znam nemški jezik, prav tako ga tudi znam pisati. Delo vzamem tudi kot sobarica, pomoč v kuhinji, v proizvodnji, obiranje zelenjave in sadja, skladišče, hostese,čiščenje,…Imam zaključeno tudi Srednjo frizersko šolo, tako da delo v salonu tudi ne bi bil problem.
Delo je lahko oddaljeno največ do Gradca, dalje ne.
Če mi lahko kdo pomaga, sem dosegljva na emailu: [email protected]
Iščem delo v Avstriji, na področju čiščenja hiš, nega starejših ter varuške. Dobro govorim in razumem nemško. Končano imam srednjo zdravstveno šolo.
Delo naj bo v Steiermarku.
Prosim, če mi pišete na mail [email protected], če imate kakšno informacijo.
Lp, Marina
jest sem si decembra lani zrihtala delo sobarice v avstriji in sicer na tirolskem v roku 5 min po telefonu. Službo sem našla na strani ams.at napisala nekaj cv-jev nakar so me iz tega hotela sami poklicali da lahko decembra kar pridem za pol leta…plača izjemno dobra po mojem mnenju 1400e + 457 nadure za 8urni delovnik. pri nas lahko sanjaš za tistih 457e da jih dobiš:P nemško znam glih tolk koliko smo se je učil v gimnaziji se pravi osnovno tko da to ni noben problem, če tega izrecno ne zahtevajo, pri meni pač ni bil. Imela sem vse vključeno, nastanitev +hrana tako da nisem praktično nič zapravljala kar je res supr:) tko da veste da ni težko najdt en dobr šiht je res velik strani kjer se lahko poišče in kar hitro najde, če maš voljo seveda. Za boljše službe seveda rabiš boljše znanje nemščine. Tko da kr pogumno:) neki se bo sigurno najdl
Pa še tolk ljudje, če boste tuki gor pisal kaj vse rabte ne bo nič!!! šiht ne pride kr sam od sebe.mislm da če je men ratal v roku enega meseca dobit solidn šiht z mojo izobrazbo( gimnazijski maturant) lahko tut vam. http://www.ams.at to je stran na kateri use piše in ni hudič da ne boste dubl šihta.use se da
Kokmak super za to spodbudo. Sama razmišljam, da bi šla za nekaj časa v Avstrijo, imam sicer 7. stopnjo izobrazbe in mi manjak še malo do 8., tu imamo firmo, rešen stanovanjski problem, ampak vsega poln kufer… Šla bi delat eno nestresno delo, da se naučim dobro nemško… Potem bi prodala tu vse in se odselila z stalno, v urejeno državo. Mogoče bi dol odprla firmo, naaljevala to kar delam. Imam namreč vrh glave goljufivega odnosa slo firm, zahrbtnosti in nevoščljivosti sosedov (to sicer tako rečem, moji sosedi so super, bi jih pogrešala, ampak na splošno taki ljudje niso daleč stran…).
CV napisat, khm – si si sama z osnovnim znanjem ali si dala prevest? Saj se lahko potrudim, no, ampak mogoeč bi bilo pametno, da je napisano čisto brez napak 😛
Exausie jest sem kr sama napisala in ne boš verjela očitno jim je blo zadost dobr da so me kar prec uzeli preko telefona. Plača je izredno dobra izkušnja je ena več, je pa res da delo v tujini ni za tiste, ki imajo domotožje men je blo izredno hudo tko da to je za premislt. Mogoče se sliši trapasto ampak tko je morš zlo dobr premislt predn se odločiš za kej takega, ker tudi, če je samo Avstrija zna biti glede tega kar hudo žal 😛 Folk tam je zlo prijazen tirolci se mi zdi še tolk bolj. Glede nemščine, če znaš ali pa če ne. Je pa res da angleško začuda ne znajo oz. so bili redki kateri so znali. Nemško se pa tam po 6 mesecih tko dobr naučiš da je za naprej še lažji dobit kašen boljši šiht v avstriji mogoče kje bliže tko da kar pogumno. Če ti ni hudo najprej začet kot kašna sobarica je res supr ker po pol leta se vsega navadiš in naučiš.
lp kuki 🙂
Ja to je res ena izkušnja več, sigurno tut kašno prijateljstvo več. Je pa res da je blo meni zlo hudo pogrešala sem fanta in družino blo je tut velik joka sam mine slej k prej. Glede cv-ja pa mislm da je najbol da sama napišeš, ker bolj cenjo to ker te potem pokličejo po telefonu in vidjo kolk znaš. Men je blo to zmer čudno dat cv napisat enmu ki obvlada nemško pol k bi te pa morebitn delodajalc poklicu pa ne bi mel pojma:) tle je štos. To je moj nasvet zate in vse ostale. Cv nej bo čist simpl, jest sm dala europass plus res kratko spremno pismo. Mislm da v roku mesca sigurno kaj dobiš če se potrudiš pa če si to res želiš. Moja naslednja destinacija je kitajska, učila bom otroke angleško, ker sama študiram kitajščino tko da bo spet ena izkušnja več 🙂
lp kuki