Enostavna dela v Avstriji
meni ene stvari niso jasne :
poslovalnica agencije trummer se v mb nahaja na slovenski 17, in ne v loški 13, kot piše v oglasu tukaj. poleg tega je navedena telefonska številka ena druga.
na slovenski 17 se tudi nahaja agencija hts-personal, ravno pod kontakti te agencije se najde znamenita avtorica teh oglasov “sibila medved”.
zanimivo je tudi, da je sledeče: http://www.hts-personal.si/sl/kontakti
pod elektronskim naslovom “sibila medved” se skriva neka “Cvetka Kovač”.
Lep pozdrav
Mene zanima delo v Avstriji in bi vas prosila , če me kontaktirate na e-meil.: [email protected]
Hvala
Sem mamica samohranilka.
Iz okolice Ptuja.
Po izobrazbi sem prometni tehnik, imam A B C D E kategorije,el.kartico,npk,in 2leti izkusenj v spediciji(voznja kamiona,kasneje referent za org prevozov) ter 5let izkusenj kot voznica avtobusa.
Nemscino znam osnovno
govoriti. (2leti v srednji soli).
Prosim za kakrsno koli redno delo od 7-16ure ,cez teden in vsaki drugi viken cel dan.
ZANIMA ME DELO V AVSTRIJI V OKOLICI BAD RADKERSBURGA, KOT VRTNAR, ČISTILEC, POMOČ V KUHINJI, SOBARICA, PROIZVODNI DELAVEC IPD…
SEM SAMOHRANILKA, ZATO BI SE VSAKODNEVNO VOZILA S SVOJIM AVTOM.
DRUGAČE SEM UPRAVNI TEHNIK, PRIPRAVLJENA SEM SPREJETI KAKRŠNO KOLI DELO, SAMO DA SE ZAPOSLIM.
HVALA ZA POMOČ
GSM 031 384 147
Pozdravček
Tudi jaz iščem kakršnokoli delo v avstriji v relaciji cca30 km iz Pliberka. Vsakega resnega kontakta bom zelo vesela.
POZDRAVLJENI.SEM IZ KOROŠKE,DO MEJE IMAM 6 km.IŠČEM DELO V PROIZVODNJI,KOT SOBARICA,POMOČ NA DOMU,PREPROSTA DELA,ČIŠČENJE.
KONTAKT :[email protected]
Pozdravljeni!mene zelo zanima delo v avstriji,imam 3 km do meje!moja telefonska je 031645580 ali ce me kontaktirate preko meila [email protected]!hvala!
Za delo!
Delo Avstrija!
Pozdravljeni,že tretje leto delam v Avstriji,(24h varstvo na domu) žal moj starostnik je sedaj v bolnišnici,gre za 94 letnega gospoda,bojim se,da se bo zgodilo najhujše…ostala sem čez noč brez dela,prosim,če so kakšni izgledi,da mi javite.Odgovarjala bi mi relacija Maribor -Graz
Hvala že v naprej
tel.031/348-540 Zorica V.
živijo,
tudi mene zanima delo v avstriji. do A (klagenfurt) meje imam cca. 60 km. nemščino znam malo še iz srednje vendar sem že začela obnavljati svoje znanje nemščine.
iščem delo sobarice, mogoče tudi kakšna lahka proizvodnja..
prosim, če kdo kaj ve naj mi sporoči na [email protected].
vnaprej hvala.
SEM POKLICNA KUHARICA KUHARSKO ŠOLO SEM OBISKOVALA ŠOLO V AVSTRIJI SEDAJ SEM UPOKOJENKA IN BI SI ŽELELA IZBOLJŠATI MAL STANDARD DA BI ŠE LAHKO KAM MALO ODPOTOVALA ČE JE KAKŠNA MOŽNOST ZA DELO BI VAS PROSILA DA MI ODGOVORITE NA TA NASLOV
[email protected]
Pozdravljeni vsi,
Ali ste v finančni krizi? Ste bili zavrnjeni s strani banke, ker ste se prijavili na slabih kreditov zdaj in dobili odobritev posojila v naslednjih 48 urah, če boste potrebovali posojilo, vse, kar morate storiti, je stik z nami preko e-pošte:[email protected]