Najdi forum

Enostavna dela v Avstriji

pozdravljeni !
mene zanima delo v Avstriji kot vulkanizer in sicer imam 6 let delovnih izkušenj na tem področju, kjer sem opravljal oz. opravljam še naslednja dela: montiram. centriram, opravljat znam tudi:
hitre servise,
nastavljat podvozja- optike ter še marsikaj bi znal opraviti.
sem priden, delaven, poslušen, vesten ter ubogljiv delavec, ki zna poprijet za kakršno koli delo v tem področju brez težav in oporekanj… star sem 26 let ter prihajam iz Maribora…

če vas zanima še kakšna informacija ali ste zainteresirani za oddajo delovnega mesta oz. bi o meni radi izvedeli kaj več sem vam na voljo preko tel. št. 040 652235.
lep pozdrav….

Tukaj iščejo kuharja/kuharico (okrožje Graz-a):

Koch/Köchin – Graz Umgebung
02.03.2012

Für einen Kunden in Laßnitzhöhe suchen wir zum sofortigen Eintritt eine/n Koch (m/w).
Ihr Anforderungsprofil

abgeschlossene Ausbildung
Berufserfahrung
Flexibilität
Einsatzbereitschaft
Anstellung

Vollzeit
Einsatzort

Laßnitzhöhe
Wir bieten

Bruttoentlohnung € 1928,95
langfristige Anstellung mit Übernahme
Angenehmes Betriebsklima
Sind Sie interessiert?

Dann melden Sie sich bei Herrn Marco Besel unter 0664/ 88 69 37 35 oder 0316 / 406 406 bei MPS Personalservice, Dr. Auner Straße 2, 8074 Raaba. Schriftliche Bewerbungsunterlagen bitte an: [email protected] . http://www.mps.at

Iščejo se čistilke/čistilci (okrožje Graz-a) – dela se 25h/teden :

Reinigungskräfte (m/w) – Steiermark
02.03.2012

Für unsere Kunden in Leibnitz suchen wir Reinigungskräfte (m/w) für 25 Std./Woche.
Ihr Anforderungsprofil

Berufserfahrung
Wir bieten

langfristige Anstellung
Bruttoentlohnung € 866,-
Sind Sie interessiert?

Dann melden Sie sich bitte unter 03452 / 90406 bei MPS Facility & Security, Gewerbepark Nord 9, 8431 Gralla. Schriftliche Bewerbungsunterlagen bitte an: [email protected], http://www.mps-facility.at.

———————————————————————————————————————————-Zidar (zgornji “Graz”) :

Maurer (m/w) – Obersteiermark
12.04.2012

Für ein Unternehmen in Judenburg suchen wir 2 Maurer (m/w) zum sofortigen Eintritt.
Ihr Anforderungsprofil

Abgeschlossene LAP
Anstellung

Vollzeit
Einsatzort

Judenburg
Wir bieten

Übernächtigungs möglichkeiten
Verdienst: 2028 € Brutto + Diäten / grosse Auslöse bei Übernachtung 26,40 € Netto pro Tag.
Sind Sie interessiert?

Dann melden Sie sich bei Frau Schlögl unter 0316/406 406 MPS Personalservice, Dr. Auner Straße 2, 8074 Raaba. Schriftliche Bewerbungsunterlagen bitte an [email protected], http://www.mps.at

————————————————————————————————————————————

Pomočnik/pomočnica:

Helfer (m/w) – Gratkorn
11.04.2012

Für ein Unternehmen in Gratkorn suchen wir Helfer (m/w) für einen Metallbearbeitungsbetrieb.
Ihr Anforderungsprofil

Staplerschein erforderlich
Robustheit
Lagererfahrung
Deutsch in Wort und Schrift
Umgang mit der Schiebelehre
Ihr Aufgabengebiet

Schlichtung und Sortierung von Metallabfällen
Allgemeine Hilfstätigkeiten
Arbeitszeiten

7:00 – 15:15/16:00
Anstellung

Vollzeit
Einsatzort

Gratkorn
Wir bieten

Mit öffentlichen Verkehrsmitteln erreichbar
Keinen Schichtbetrieb
Dauerstelle mit Übernahmemöglichkeit
Das kollektivvertragliche Monatsbruttogehalt für diese Position beträgt EUR 1588,17 exkl. Zulagen
Sind Sie interessiert?

Dann melden Sie sich bei Herrn Michael Knöbl unter 0664 / 88 69 37 43 oder 03842 / 802 340 bei MPS Personalservice, Prettachstraße 51, 8700 Leoben. Schriftliche Bewerbungsunterlagen bitte an: [email protected]. http://www.mps.at.

——————————————————————————————————————————–

V kolikor vam nemški jezik ni ovira – pokličite, ter se dog. za razgovor!

Obilo sreče 🙂

mi lahko malo več poveste o tem delu v Gamlitzu jaz bi potrebovala delo ob vikendih ali bolj v popoldnevih po 16 uri. Nemščino znam bolj površno hodila sem na osnovni tečaj in malo sem se naučila ob delu ,ko sem delala že v Avstriji, sedaj sem sicer zaposlena vendar bi nujno rabila dodaten zaslužek. Zato bi vas vljudno prosila, če mi odgovorite na mail [email protected]
hvala in lep pozdrav

Draga Sajug,

mar menite, da sem morda vaš osebni svetovalec na zavodu za zaposlovanje?!?!?!?

– Ste morda pismeni??? – Ali pa sem morda prilepil oglase za delo v kitajskem jeziku????

– Pričakujete, da vam bom slučajno še dodatno vse pojasnjeval na vaš pripisan mail naslov,
poklical za delo namesto vas, ter vas kot majhnega otroka za rokico peljal k avstrijskemu delodajalcu; in mar pričakujete, da bom nenazadnje še delal namesto vas????????????

– Potrudil sem se, poiskal nekaj oglasov, da bi tako nekomu olajšal delo pri iskanju zaposlitve, ne pa da bom še nekaj privat po mail-ih pojasnjeval!!! – Nisem zaposlitvena agencija, še manj zaposlitveni svetovalec!!! – Vse je napisano – tudi tel. št. – Pokličite, in vprašajte kaj in kako – vi potrebujete delo, ne jaz!

Lep pozdrav.

Draga Sajug,

mar menite, da sem morda vaš osebni svetovalec na zavodu za zaposlovanje?!?!?!?

– Ste morda pismeni??? – Ali pa sem morda prilepil oglase za delo v kitajskem jeziku????

– Pričakujete, da vam bom slučajno še dodatno vse pojasnjeval na vaš pripisan mail naslov,
poklical za delo namesto vas, ter vas kot majhnega otroka za rokico peljal k avstrijskemu delodajalcu; in mar pričakujete, da bom nenazadnje še delal namesto vas????????????

– Potrudil sem se, poiskal nekaj oglasov, da bi tako nekomu olajšal delo pri iskanju zaposlitve, ne pa da bom še nekaj privat po mail-ih pojasnjeval!!! – Nisem zaposlitvena agencija, še manj zaposlitveni svetovalec!!! – Vse je napisano – tudi tel. št. – Pokličite, in vprašajte kaj in kako – vi potrebujete delo, ne jaz!

Lep pozdrav.[/quote]

Bravo bravo!!!
Pa kaj si noben ne zna službe sam poiskat…to ni slovenija ko rabiš veze…. to je avstrija …iščeš na ams.at… ali pa greš do firme, hotela in vprašaš če rabijo pomoč… v roku 1 tedna dobiš službo…. samo ne smeš bit preveč zbirčen..pa tega nebi delal pa tega ne, pa takrat ne morem pa to pa ono…. če si priden in delaven v avstriji dobiš delo v enem tednu!!

SE STRINJAM[/quote]

Sem še eden, ki se strinja s pripojitvijo Slovenije k Avstriji, samo če bi nas želeli. Ko je človek lačen in za svoje pošteno delo zasmehovan in ne dobi plačila, takrat je konec vsega domoljublja in zavednosti. Še največ se je za to deželo naredilo med Avstroogersko monarhijo.
In se strinjam z referendumom, tako kot je bil pred 21 leti. Bi tudi tokrat uspel čez 90%.

tudi jaz bi šla delat v avstrijo ali ve kdo za kakšno delo samo ne znam nemško.

TO JE GOLJOFIJA.KER SO VEČJE PLAČE ZA ČESTILKE-

Pozdravljena!
Zanima me delo v zdravstvu. Po poklicu sem zdravstevni tehnik. Na omenjeno številko sem poklicala a žal se nihče ne odziva. Je še mogoče kakšen drugi kontakt – mail ali mobitel.
Za info. se zahvaljujem

Ne nasedajte posrednikom,delo si najdite direktno s firmo v tujini,sami!¨!! 800 evrov,tako nizke plače sploh ni v Avstriji!!!!!!Srečno!

iščem delo v avstriji od 18 8 2012-26 8 2012 in od 3.9 2012-14 9 2012 rada bi dodatni zaslužek ostala sem sama z otrocmi sedaj imam dopust in bi rada mal zaslužila prosim vas za pomoč luci-tel 040638307 lep pozdrav

L.p
iščem delo v avstriji imam izpit za B,C,F,G, imam končano živilsko šolo -PEK,
tudi narejen izpit za delo z gradbenim strojem, zato iščem delo kje v skladišču, proizvodnja v gramozni jami, ali pekarni, ali na kakem kmetijskem gospodarstvu.
Moj email: [email protected]
041563865

Hvala!

zdravstveni tehnik:
www.metajob.at/#q=pflegehelfer&l=Steiermark%20%28Bundesland%29
skladiščnik:
sobarica:
itd.
če potrebujete pomoč se oglasite:
[email protected]

napake v linkih:
za zdravstvenega tehnika je v redu,
za sobarico je:
http://www.metajob.at/#q=zimmerm%C3%A4dchen&l=Steiermark%20%28Bundesland%29
za skladiščnika pa:
http://www.metajob.at/#q=lagerarbeiter&l=Steiermark%20%28Bundesland%29

mnogo uspeha!

lp. sem zdravstveni tehnik, že kar nekaj časa brez zaposlitve. če morda potrebujete kakšne roke več, se priporočam.želela bi delati v tujini. moje znanje nemščine je sicer šepavo, a imam namen obiskati tečaj nemškega jezika.
prosim če me kontaktirate na ;[email protected]
hvala

Pozdravljeni,

Zanimajo me kakršnakoli enostavna dela v Avstriji, kot so delo v skladišču ali proizvodnji ali vrtnariji kot vrtnar, kosec in urejevalec trave in tlakovanih površin kjer imam večletne bogate izkušnje , po možnosti v Lipnici oz. Grazu ali Bad Radkensburgu oz. njihovi bližini. Imam osnovno znanje nemščine. Za kakršnekoli koristne informacije mi prosim pišite na moj mail: [email protected]

Vnaprej hvala dobrim ljudem, ki so pripravljenoi pomagati

Ferdinand

PETER PANITSCH GMBH

Seebachergasse 11

A-8073 Feldkirchen

T 0316/291366 F-75

http://www.peterpanitsch.at
[email protected]

iščejo se moški za delo v proizvodni in vinogradu

Pozdravljeni,

trenutno iščem večje število mizarjev, polagalcev talnih oblog, vodovodnih inštalaterjev, dimnikarjev, ključavničarjev, varilcev, mehanikov…pomožnih delavcev
iščem tudi natakarje, kuharje…
diplomirane medicinske sestre, zdravstvene tehnike, fizioterapevte, inštrumentarke…
sobarice, snažilke, proizvodne delavke…

Interesenti me prosim kontaktirajte na tel. 040416110 ali 040416111
ali se pa oglasite v poslovalnici podjetja Trummer personalni servis d.o.o. v Koloseju na Loški ul.13, v Mariboru

pozdravljeni!
iščem delo v avstriji,karkoli. do avstrijske meje imam 4 kilometre!!!

Pozdravljeni..
iščem kakršno delo vm avstriji,do meje imam 4 km!

New Report

Close