Najdi forum

Enostavna dela v Avstriji

Zdravo!
Po poklicu sem lesarski tehnik, imam izkusnje na montazi ali na upravljanju cnc stroja.
Izkusnje imam tudi v farmaciji, delo v proizvodnji.

Ce kdo ve za kako tako delu oz. me lahko zaposli

se zahvaljujem v naprej

[email protected]

Pozdravljeni,

če potrebujete prevod življenjepisa ali prijave v nemški jezik, me kontaktirajte na [email protected]

lp Katja

Pozdravljeni,sem s Koroške in me zanima delo sobarice,pomočnice v kuhinji ali v frizerski stroki,lahko tudi za nego,kar sem že delala!Nemški jezik ni uvira!Lp Carmen

Pozdravljeni,sem s Koroške in me zanima delo sobarice,pomočnice v kuhinji ali v frizerski stroki,lahko tudi za nego,kar sem že delala!Nemški jezik ni uvira!Lp Carmen

Lp mene pa zanima Štajerka, če je važno kje bi rad delau ali ne. Pri meni je tko da jaz imam žlahto v avstriji točno v Linz in bi si kako delo najdla tam. Ne obvladam neški jezik ga pa delno razumem, kar hočem povedat mi se ga ni teško naučiti. Bi bila kaka možnost ali pa kakršna koli info za delo v Avstriji blizu Linza? Za začetk delo ki ni treba kej preveč govorit in delo ki nebi bilo samo za sezonsko delo? Hvala

isčem kakršnokoli delo v tujini. po poklicu sem ključavničar z več kot desetletno prakso, delal sem na češkem ukrajini slovaški.varim z co2. v poštev pridejo vse države eu. [email protected]

isčem kakršnokoli delo v tujini. po poklicu sem ključavničar z več kot desetletno prakso, delal sem na češkem ukrajini slovaški.varim z co2. v poštev pridejo vse države eu. [email protected]

Pozdravljeni

Tudi jaz iščem kakšno delo v Avstriji kot sobarica, pomivanje posode, delo v proizvodnji… Nemščine ravno ne znam tako da iščem karkoli kjer jezik ni zelo pomemben. Sem iz MB in bi se vozila vsak dan. Moj mail: [email protected]
Za vsako pomoč, informacijo vam bom zelo hvaležna

Pozdravljeni!
Če vas res zanima delo v avstriji, In ste pripravljeni čez teden živeti zgoraj, čez vikent ste doma.Se javite na kontakt.tel. 051/726-090.
Gre se za avstrisko podjetjetje, ki išče predvsem za začetek moške,ki so po poklicu
Električarji, ključavničarji,mehaniki,strugarji…..
Plače so Neto okoli 1400-1800neto.
Ni potegavčina ali kaj koli drugega.
Moj mož dela za njih in vem kako poteka.
Pogoj pa je res znanje nemškega jezika vsaj pogovorno.in slovensko drževljanstvo.

iščem, delo v Avstriji…najdlje , do Graza. Bilo bi super če bi se lahko našlo kako delo v proizvodnji, ker zelo malo uporabljam oz. govorim nemščino. Bila bi zelo vesela za kakršno koli informacijo!!!

a je kašna možnost za delo v avstriji v dopoldanskem časuiz maribora v bližini meje za voznika b,s e,kategorije trenutno brez nanja jezika a bom v 3 mesecih to nadomestil če ni dela za voznika pa kar koli za čimvečje plačilo do 4 ure15 ure od 30.3 2012 hvala. [email protected]

Weingut Tinnauer

Bauernhof

Labitschberg 42
8462 Gamlitz
Telefon:+43 (0)34532391
Fax:+43 (0)345323912

tu se išče pomoč v kuhinji plača 7 neto na uro sezonsko delo

Weingut Tinnauer

Bauernhof

Labitschberg 42
8462 Gamlitz
Telefon:+43 (0)34532391
Fax:+43 (0)3453239123

tu se išče pomoč v kuhinji 7 neto na uro

Weingut Erich & Walter Polz

Grassnitzberg 54a
A-8471 Spielfeld
T +43 (0)3453 23 01
F +43 (0)3453 23 01 – 6

[email protected]
http://www.polz.co.at

Tu se išče delo v vinogradu

Manfred Tement
Zieregg 13
A-8461 Berghausen
Südsteiermark

Tement GmbH

UID ATU: 4372 0407
Steuernummer: 72/030/0912

Tel: +43 (0) 3453/4101- 0
Fax: +43 (0) 3453/4101-30
[email protected]

tu se išče delo v vinogradu

Tudi sam bi se oglasil tukaj.

Šel bi delat v Avstrijo in to skoraj vsako delo. Skoraj pravim zato, ker tistih nekih najtežjih fizičnih žal pa res ne bi zmogel. ..pa mislim, da menda ni v tem neki problem.
Vse drugo pa je v bistvu možno!

Kot človek sem prilagodljiv, urejen, neproblematičen v vseh ozirih in prijazen. Kot delavec sem pa učljiv, discipliniran in pripaden.
Zelo dobro tudi obvladam nemški jezik tako govorno kot pisno.

Hvala za morebiten odziv in lep pozdrav

Na e-mail [email protected]

@tara007

kam bi se vam lahko javil? Na to omenjeno tel. št.?
Namreč bil bi zainteresiran za omenjeno možnost dela, ki ste jo omenili zgoraj. Nemško pa znam dobro…to se da zlahka preveriti.
Hvala za vaš čas. ([email protected])
Lp

Pozdravljeni dala bom ševilko avstrica ki ima veloko firmo in išče ljudi za čiščenje sobarice in
zdravstvene delavce vse v avstriji v gamlitzu 10 km od slovenske mej ne zahteva se znanje nemščine je pa zaželjeno lepo plačilo delo za vedno
0043664211340

Pozdravljeni

Iščem sezonsko delo (obiranje raznih pridelkov) v Avstriji, v bližini avstrijsko-slovenske meje. Lahko tudi katera druga pomožna dela.

Kontakt: [email protected]

ali ima kdo kakšen kontakt za delo v Villachu z okolico karkoli (proizvodnja, skladišče, pakiranje….).

Hvala in lp,

[email protected]

New Report

Close