Enostavna dela v Avstriji
Iščem pošteno delo za 4 ure na dan,sem iz Ljubljane,relacija okoli Ljubljana-Celovec
Kontak na [email protected]
pozdravljeni. zanima me delo v avstriji v okolici bar ratkesburg ali mureck. sem iz gornje radgone. delal pa bi nekaj kar se dela dopoldne nap sobarica al kaj podobnega [email protected]
Iščem kakršno koli sezonsko delo v Avstriji,če bi kdo kaj vedel mi lahko javi na…[email protected]….sem iz M.Sobote…
Ne nasedajte vsem po vrsti, preberite si naslednjo knjigo, in dobili boste nov vpogled na svet.
DENAR NE PADA Z NEBA!!!!
Za denar se je treba trudit, s trezno in pametno glavo, ampak DA SE….
Obenem hvala pisateljici in Mateju, za vse…..
Podravljeni!
Irena Grah rojena v Mariboru in stanujoča 20 km od Radgonske meje.Sem mati samohranilka
dveh šoloobvenih otrok in zato bi prosila za kakršno koli delo v Avstrii ampak samo v dopoldanskem času tam od 07-15.00 ure.Vikendi niso problematični,saj sedaj delam tudi 14-dni skupaj in nimam niti dneva prostega in to samo ponoči,kar je za otroke zelo hudo.
Delavne dobe imam 23 let in sem redno aposlena zato bi prosila samo resne ponudnike,ki bi bila mi pripravljena nudit delo za nedoločen čas in ne za 2,3 mesece potem pa bi si morala na novo delo iskat.Govorim tekoče nemški in delo opravljam hitro in kvalitetno.
To bi bilo zaenkrat vse in se vam že v naprej zahvaljujem za vaš odgovor.
Lep pozdrav !
Irena Grah
mene pa zanima če se kdo vozi vsakodnevno v graz delat?
iz maribora.bi blo faj malo stroške prevoza prepolovit…:)
kontaktiraj me na [email protected]
l.p.
Lep pozdrav,imam Sp.čiščenje in gostinstvo,in iščem delo v Avstriji…prosim če mi javite inf.na na [email protected]
l.p.
Lep pozdrav,imam Sp.čiščenje in gostinstvo,in iščem delo v Avstriji…prosim če mi javite inf.na na [email protected]
l.p.
l.p.
Pozdravljeni me zanima ce pozna kdo katero fermo v avstriji ki se ukvarja z čiščenjem sem čistilec specjalist.bi lepo prosil ce pozna kdo da mi posreduje podatke ferme.obvladam agleščino,slovenščino in srbohrvaščino samo nemščino ne.sem pripravljen se je uciti naravno.sem nezaposlen in ima 3 leta delovnih iskušem kot čistilec specjalist.zaradi smanjševanjem dela so nas odpustili.
v naprej hvala na odg.
lep pozdra!
vozim se dnevno v Graz, iščem nekoga, da bi se lahko skupaj vozila in si tako delila stroške. Prosim piši na mail: [email protected]
lp