Najdi forum

Enostavna dela v Avstriji

g. Dražen lep pozdrav.

Poskušal sem vas kontaktirati vendar se vas na št., ki ste jo posredovali ne da dobiti. Razpisali ste prosta delavna mesta. Mislim, da bi vam lahko pomagal pri iskanju potrebnega kadra.

Lahko me kontaktirate na moj [email protected], ali pa mi pošlite vaš naslov, da se vam osebno predstavim.

Hvala.

pozdravljeni, še veste zakakšno službo

Attn:
Ali potrebujete posojilo, da bi poplačala vaše račune? Ali za vaše podjetje, če je tako
E-mail: [email protected] vnesite naslednje podatke za prijavo vaše
Ime v naši bazi podatkov.

Podatki, potrebni OD VAS:

Znesek potreben …..
POSOJILA čas / obdobje ……
Polno ime:
STIK:
SEX:.
STAROST:.
DRŽAVA:
TELEFON:
Namen kredita:
Letni prihodek:

Hvala.
Ben Jetto

Pozdravljeni, zanimam se za delo v bližnji Avstriji, okolica Bad Radkersburga, od meje (sicheldorf) sem oddaljen le 2 km, obvladam nemški jezik, po poklicu sem sicer trgovec, delal pa bi kar koli, star sem 29 let. Kontakt: [email protected]

Iščem zaposlitev v avstriji(Wies,Eibiswald…)Sem iz koroškega konca (Radlje ob Dravi)
po poklicu sem ekonomski tehnik,ker pa ne znam kaj dosti nemško me zanimajo bolj dela kjer ni potreben jezik.
Pomoč pri starejših,čiščenje,popravljenje….
moj mail [email protected]

nudim delo v Grazu, pišite mi na email [email protected]

[center]!! (S)TEGMANN Personal / Austria !!

IŠČEM DELAVCE / PERSONAL ZA REDNO ZAPOSLITEV V AVSTRIJI

Samo resni odgovori pridejo v postev !!

Pomembno:

Koncana izobrazba, vecletna praksa, znanje nemskega jezika(saj osnova) !!

!! PROSIM ZA ODGOVORE DO KONCA NOVEMBRA !!

CNC – tehnik / programer / stružničar / tehnolog,

Voznik žerjava (voznisko dov. mora biti veljavno tudi v avstriji) !!

Strojni tehnik / Ključavničar / Varilec,

Tesar / Mizar,

Električar, Vodovodar itn…

Auto mehanikar, Auto klepar,

Gradbeni delavec / Zidar / Krovec / Klepar

itn.

lp Bernard Del Bianchi (ex-mariborcan)
(Sales Manager Austria)

(S)TEGMANN Personaldienste GmbH / Austria )
Blütenstraße 2
4040 Linz

Prosim poklicite /- oziroma pisite na:
Tel.: +4369912675677 (v nemskem /slovenskem jeziku)
Mail: [email protected] (v nemskem /slovenskem jeziku)[/center]

Če želite dobro plačano delo v Avstriji si obvezno poglejte spletno stran: http://www.delovtujini.info

Slovenci Bećki konjušari!

Lep pozdrav vsem
Prosla bi Gospoda ki mi je že enkrat oodpisal da mi nudi sobo na Dunaju
ali pa nekoga ki bi mi lahko pomagal samo glede prijave v avstriji ker sobo že imam
da se mi javi na Tel:040 155348 Jasna

Lep pozdrav vsem

delam v grazu in se vozim iz maribora v graz dnevno, zato me zanima, če je še kdo takšen tukaj, da bi se lahko vozila skupaj. Moj del.čas je od 7-16 (petek 7-13).
prosim piši na mail: [email protected]

Na spletni strani http://www.delovtujini.info se pojavljajo zanimivi oglasi za delo v Avstriji, ali kdo ve kaj več o tem, oziroma ali že ima kakšne izkušnje z njimi ?

ZNAM ZELO DOBRO NEMŠKI JEZIK, IN RADA BI DELALA KJE V HOTELU KOT SOBARICA, ALI V KUHINJI…
PROSIM ČE SE mi napišeta vaš e mail naslov ali 041 240 421

IŠČEM ZAPOSLITEV V AVSTRIJI
ZNAM ZELO DOBRO NEMŠKI JEZIK, IN RADA BI DELALA KJE V HOTELU KOT SOBARICA, ALI V KUHINJI…
PROSIM ČE SE mi napišeta vaš e mail naslov ali 041 240 421

Pozdravljeni!

zanima me kaj več o delu vodoinštalaterja?
Imam kr nekaj izkušenj na tem področju.
Odpišite mi na mail :[email protected]

Pozdravljeni,

zanimajo me kakršnakoli enostavna dela v Avstriji, tudi recimo v skladišču ali proizvodnji, po možnosti v Lipnici oz. Grazu oz. njihovi bližini. Imam osnovno znanje nemščine. Za kakršnekoli koristne informacije mi prosim pišite na moj mail: [email protected].

Tesar sam in me zanima delo v Avstriji.Imam zelo velike iskušnje.

[email protected]

Sem socialni oskrbovalec na domu z začetniskim znanjem nemškega jezika, zanima me delo 24 urna oskrba ostarelih na domu v Avstriji.

kontakt
[email protected]

zanima me delo v avstriji kod voznik ali strojnik teške gradbene mehanizacije. oz če je gor kaka slovenska firma da bi delal preko njih. lepo pozdrav pisite mi na [email protected]
iz okolice maribora

Na portalu EUROPA EURES, je potrebno iskati.
Navodila, kako iskati. Tu je primer za negovalko……

EUROPA EURES ————– klikneš na zgornji desni rob, ko piše, v katerem jeziku je internetna stran, ponavadi je v angleškem jeziku, jaz si naredim SI– slovenščina

Select site language: Български (bg)Čeština (cs)Dansk (da)Deutsch (de)Eesti keel (et)Ελληνικά (el)English (en)Español (es)Français (fr)Gaeilge (ga)Íslenska (is)Italiano (it)Latviešu Valoda (lv)Lietuvių Kalba (lt)Magyar (hu)Malti (mt)Nederlands (nl)Norsk (no)Polski (pl)Português (pt)Românã (ro)Slovenčina (sk)Slovenščina (sl)Suomi (fi)Svenska (sv)Nato …..
Išči zaposlitev

Danes, 1 062 305 Čakajo vas ponudbe za prosta delovna mesta.
1. Podrobnejša opredelitev iskanega prostega delovnega mesta Poglej priljubljene

Izberite poklic iz pripadajočega menija:
— Izberite — Zakonodajalci/zakonodajalke, visoki uradniki/visoke uradnice Menedžerji/menedžerke družb Menedžerji/menedžerke manjših družb Strokovnjaki/strokovnjakinje za računalništvo, tehnične in druge znanstvene vede Zdravstveni strokovnjaki/zdravstvene strokovnjakinje, strokovnjaki/strokovnjakinje biomedicinskih, b… Strokovnjaki/strokovnjakinje za vzgojo in izobraževanje Računovodski, pravni strokovnjaki/strokovnjakinje, strokovnjaki/strokovnjakinje družbenih ved in ume… Tehniki/tehnice računalniških, inženirskih in znanstvenih strok Tehniki/tehnice in asistenti/asistentke v zdravstvu in bioloških vedah Strokovni sodelavci/strokovne sodelavke učiteljev/učiteljic, vzgojiteljev/vzgojiteljic ipd. Finančni, komercialni in upravni strokovni sodelavci/finančne, komercialne in upravne strokovne sode… Uradniki/uradnice za pisarniško poslovanje Uradniki/uradnice za poslovanje s strankami Zaposleni v hotelirskih, gostinskih in osebnih storitvah Modeli, prodajalci/prodajalke Kvalificirani kmetovalci/kmetovalke, ribiči/ribičke, gozdarji/gozdarke Samooskrbni kmetijski in ribiški delavci/samooskrbne kmetijske in ribiške delavke Gradbinci/gradbinke, rudarji/rudarke in kamnolomci/kamnolomke Kovinarji/kovinarke, strojni mehaniki/strojne mehaničarke, mehaniki/mehaničarke elekronskih naprav Finomehaniki/finomehaničarke, rokodelci/rokodelke, tiskarji/tiskarke ipd. Drugi poklici za neindustrijski način dela Upravljalci/upravljalke procesnih strojev in naprav Upravljalci/upravljalke strojev za proizvodnjo izdelkov in sestavljalci/sestavljalke izdelkov Vozniki/voznice, upravljalci/upravljalke transportnih naprav in premičnih strojev Poklici za preprosta prodajna, storitvena in komunalna dela Poklici za preprosta kmetijska in ribiška dela ipd. Poklici za preprosta rudarska in gradbeniška dela ter preprosta dela v predelovalnih dejavnostih, tr… — Vsi poklici — klikneš, da se ti prikažejo nazivi delov.mest
— Izberi vse –Spremljevalci/spremljevalke potnikov ipd.Poklici za gospodinjska, gostinska dela ipd.Poklici za zdravstveno, higiensko, socialno oskrbo, nego ipd.Drugi poklici za osebne storitveAstrologi/astrologinje, vedeževalci/vedeževalke ipd.Poklici za varovanje oseb in premoženja klikneš, za podrobni naziv delovnega mesta
— Izberi vse –Poklici za nego otrokPoklici za zdravstveno in socialno oskrbo v zavodihPoklici za zdravstveno in socialno oskrbo na domuPoklici za zdravstveno, higiensko, socialno oskrbo, nego ipd., d.n. klikneš, še bolj podrobno opredeljeno delovno mesto, drugače se prikaže preveč delovnih mest.
ali:
uporabite Najdi za iskanje poklicev, povezanih s posameznimi spretnostmi ali nazivi delovnega mesta
ali:
Vpišite KLJUČNO BESEDO:
Preberite več >>

New Report

Close