Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja eno vprašanje; kam lulat?

eno vprašanje; kam lulat?

našo malo dekletce 3 leta bo, večkrat prime lulat popoti, ali sredi mesta . kam greste lulat, če ni wc(pa ti so dostikrat vprašlive čistoče)? midve počepneva, ja jo držim, pa lulamo. mal mi je smešno, ker čepiva tam ob avtu, sin pa se zgraža , češ da se ne lula tam.

torej, ko prime otroke lulat, tako male, kam jih peljete?

Izjemoma, ampak res izjemoma smo ga peljali na travo, čim dlje od ljudi, pa še to samo, če ni bilo v bližini WC-ja. Kar ob avtu? To pa ne.

In potem vi meni, da so to pijanci, ki ščijejo vse naokrog.

Dvoletnica, sveže brez pleničke – ko je treba it je treba it. Ni časa se umikat ne vem kako daleč. Jo pa rajši peljem na travo kot na pločnik, če je le izvedljivo.

Grem vedno na WC, če je le možno. Če ni, pa grmovje. Pa kakat smo šli enkrat ob koruzo, ker se je sinu mudil. Robčke, s katerimi smo rito brisal pa v vrečko dal in domov odnesli.

Urin triletnice ne smrdi, sicer pa takšna punčka polula samo par kapljic.
Sicer se nam to še ni velikokrat zgodilo, poiščemo pa kakšno travo ali drevo.

Ja čist zihr ste papirje v vrečko dal. Ne pretiravajte, saj smo tudi smetarji ljudje. Samo da ne pustite kuverto na kupčku z vašim naslovom. Vas najdemo in oglobimo, ali pa kmet nagrado da, ker ste mu fejst pognojil.

Na najbližji košček trave ali vsaj zemlje. Na pločnik oz. pot res ne (se še ni zgodilo, da bi bil vse naokoli samo asfalt). Drugače pa jaz ponavadi itak nimam robčkov pri sebi, tako da se takrat pač ne obriše. Če bi pa imelaa robčke, jih pa gotovo ne bi kar na tla odvrgla.

Kaj pa je to kaj takšnega, pred avto, za avto, pri teh letih pa ravno ne morem razmišljati, da naredim še 5 km do prvega wc.
Saj mimoidoči pa tudi niso takšni trotli, da bi se nad tem zgražali, no ja morda Mavrični.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Ja kaj le, po riti ga, če ga prime lulat v mestu pa če ga prime na plaži jih tudi dobi!!

No ja, seveda ni tako, v mestu pač najdem kakšen bifejček, če se da, drugače pa podobna opcija kot ostale. TRiletnemu otroku pač ne moreš zabičati naj še počaka kakšno uro, da pridemo domov.

???????? haloooo??????? A ti prinesem vrečko, pa pokažem? Ker jih imam še v kontejnerju, pa če daš na analizo, bodo vidli, da je nekaj dni star drek gor. Pa napisala sem, da ob koruzi, kaj pa smetarji tam delate??? Pa to na celjskem koncu….

No, če ti gre bolje v uho: posral smo se vsi – 6 članov, sred Ljubljane na prešernu, si tam rit obrisal in teb prepustil, da si pospravil. Tko.Zadovoljen, al mi tud to ne boš verjel?

Ja, kaj bo pa ljubi Bog rekel in fajmošter, ker tako grdo govorite. Ljubi svojega bližnjega, pa četudi je posran. Mi čistimo ljubljanske dreke, vaše dajte pa vi v vrečko, pa v Celjsko snago odnesite izpred Prešerca.

Ja pa bruhali smo tudi že na pločnik in nisem imela časa pospravit za sabo. Se je mudilo v ambulanto.

Jaz sem enkrat videla eno družinico na parkirišču pred L¸eclercom. Mali na kahlici zraven avtomobila, ata pa mama sta pa zraven gledala. Ko je mali svoje opravil, je mama zlila vsebino iz kahle na travco ob drevesu. Popokal so malega in kahlo ter se odpeljali.

Si nisem mogla kaj, da se ne bi smejala.

Lp, Nik@

kdo je to mi? a kar cela familija je bruhala al kako?

Ce je v blizini kak lokal, “sfehtam” ce gre lahko otrok lulat, ce ne dovolijo (se je tudi zgodilo), pa narocim sok. Ce smo bili z avtom (ko je ravno zapustil plenice), smo imeli s sabo posodico ala Tupperware, bolj v naravi pa seveda za drevo. Se nam je pa zgodilo, da smo bili na majcenem turisticnem otocku, ki ima le razgledno cesto, ki gre okoli otoka in v okolici pristanisca nekaj lokalov. Seveda ga je ravno takrat prijelo kakat. Ob cesti je pocepnil, pod rito sem mu drzala vrecko in je kakal naravnost vanjo. Seveda je takrat pripeljal mimo turisticni “vlakec” in verjetno je kak Japonec tudi slikal. Ampak, kaj ces? Prve mesece, ko zapustijo plenice, je treba pac iti TAKOJ!

:))))))) se torej poznava. :)))))

Ni govora. Jaz sem čist druge vere. Vere v človeka. Ne vere v metanju denarčkov v pušeljc pr maš, pa mi je vse odpuščeno. Si te pa res ne želim spoznat gospa. Grem, brrrr, stran

ja oni itak, pa še bruhajo zraven:)))))

sem se spomnila ene; z možem sva šla na dopust, pa je ob poti, pravzaprav ob glavni cesti iz grma gledala ena velika tazadnja. ženski se je dalo lulat pa je šla v grm, sam nevem kako je pomotoma obrnila tazadnjo glih na vidik glavne ceste. joj smo se narežali, pa ne samo midva, kar cela kolona avotomobilov.ah ma kaj saj smo samo ljudje, se tud take zgodijo.

sva pa z prijateljico na enem žuru šle lulat kar pred en avto, ker se je zelo mudilo, pa glih ko sva začeli je tip prižgal luči v naju. seveda se nisva mogli ustavit lulat. narežli pa sva se tako, da naju je trebuh bolel.pa psi so nas lovili, me pa po tazadni po pesku, hlače gor in v dir.juhuhu… ej to so bili časi mega žurov.

no, z otroci je pa tako, da se jim da glih ko si zeloooo daleč od wc-ja.

No, bejž, bejž, da ne bo kaj od mene nate pofarbalo. :))))))

New Report

Close