eno vprašanje; kam lulat?
našo malo dekletce 3 leta bo, večkrat prime lulat popoti, ali sredi mesta . kam greste lulat, če ni wc(pa ti so dostikrat vprašlive čistoče)? midve počepneva, ja jo držim, pa lulamo. mal mi je smešno, ker čepiva tam ob avtu, sin pa se zgraža , češ da se ne lula tam.
torej, ko prime otroke lulat, tako male, kam jih peljete?
???????? haloooo??????? A ti prinesem vrečko, pa pokažem? Ker jih imam še v kontejnerju, pa če daš na analizo, bodo vidli, da je nekaj dni star drek gor. Pa napisala sem, da ob koruzi, kaj pa smetarji tam delate??? Pa to na celjskem koncu….
No, če ti gre bolje v uho: posral smo se vsi – 6 članov, sred Ljubljane na prešernu, si tam rit obrisal in teb prepustil, da si pospravil. Tko.Zadovoljen, al mi tud to ne boš verjel?
Jaz sem enkrat videla eno družinico na parkirišču pred L¸eclercom. Mali na kahlici zraven avtomobila, ata pa mama sta pa zraven gledala. Ko je mali svoje opravil, je mama zlila vsebino iz kahle na travco ob drevesu. Popokal so malega in kahlo ter se odpeljali.
Si nisem mogla kaj, da se ne bi smejala.
Lp, Nik@
Ce je v blizini kak lokal, “sfehtam” ce gre lahko otrok lulat, ce ne dovolijo (se je tudi zgodilo), pa narocim sok. Ce smo bili z avtom (ko je ravno zapustil plenice), smo imeli s sabo posodico ala Tupperware, bolj v naravi pa seveda za drevo. Se nam je pa zgodilo, da smo bili na majcenem turisticnem otocku, ki ima le razgledno cesto, ki gre okoli otoka in v okolici pristanisca nekaj lokalov. Seveda ga je ravno takrat prijelo kakat. Ob cesti je pocepnil, pod rito sem mu drzala vrecko in je kakal naravnost vanjo. Seveda je takrat pripeljal mimo turisticni “vlakec” in verjetno je kak Japonec tudi slikal. Ampak, kaj ces? Prve mesece, ko zapustijo plenice, je treba pac iti TAKOJ!
ja oni itak, pa še bruhajo zraven:)))))
sem se spomnila ene; z možem sva šla na dopust, pa je ob poti, pravzaprav ob glavni cesti iz grma gledala ena velika tazadnja. ženski se je dalo lulat pa je šla v grm, sam nevem kako je pomotoma obrnila tazadnjo glih na vidik glavne ceste. joj smo se narežali, pa ne samo midva, kar cela kolona avotomobilov.ah ma kaj saj smo samo ljudje, se tud take zgodijo.
sva pa z prijateljico na enem žuru šle lulat kar pred en avto, ker se je zelo mudilo, pa glih ko sva začeli je tip prižgal luči v naju. seveda se nisva mogli ustavit lulat. narežli pa sva se tako, da naju je trebuh bolel.pa psi so nas lovili, me pa po tazadni po pesku, hlače gor in v dir.juhuhu… ej to so bili časi mega žurov.
no, z otroci je pa tako, da se jim da glih ko si zeloooo daleč od wc-ja.