Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost eno modo višje od drugega

eno modo višje od drugega

Oj,
mene zanima, ali je kaj narobe s tem, če ima moški eno modo stacionirano višje od drugega. Je kaj narobe, če je eno večje od drugega? Ali to lahko vpliva na zanositev partnerke tega moškega?

Ti jih pa nisi veliko videla, a ne :)))

Joj, oprosti, da se šalim, ampak to je čisto normalno 🙂 Pri vseh moških je eno modo višje od drugega in če je velikost različna, pride to verjetno bolj do izraza.

Torej brez skrbi, velikost in pozicija testisov (razen če so nespuščeni ali izredno majhni) na plodnost ne vpliva.

ilona

Zivjo,zakaj imam eno modo veliko od druge ,prej tega ni bilo samo naenkrat se to pojaviko sploh ni bolecin al kaj takega samo naenkrat je to prislo in ze kar 2dni sn to opazo ,in to se zdi kot da bi imel bruh, kaj bi lahko to bilo?

Zivjo,zakaj imam eno modo veliko od druge ,prej tega ni bilo samo naenkrat se to pojavilo ni bolecin al kaj takega samo naenkrat je to prislo in ze kar 2dni sn to opazo ,in to se zdi kot da bi imel pruh,res sem mal sekiran al kaj bi lahko to bilo?

Pojdi k zdravniku. Mogoce se dela kaka cista, ce nimas bolecin. Ponavadi ni nic hudega…

Jaz imam eno dosti vesje jajce od drugega oz mod

Kaj to pomeni

New Report

Close