Eno leto
Hvala Mojca! Sem rekla sama sebi, da bom počakala pol leta tako, kot mi svetujete. SEdaj je kriza, ki sem jo imela že mimo in se kar uredu počutim. Sprijaznilča sem se tudi s tem, da moram najmanj 4-5 krat na teden za 30min ali tečt ali it na orbitrek. Zaradi kilc, ker jih imam že itak preveč, pa tudi zaradi boljšega počutja. Kar nekaj člankov sem prebrala, da je vadba lahko zdravilo za veliko nadlog/bolezni.
pa lep pozdrav vsem, ki smo v isti vojni
Maja
no pa se je zgodilo. danes je eno leto, kar ne kadim, kriz ni več so pa ostale kile, ki ne grejo nikamor in to najmanj 20, ki jih je preveč. to pa res ni uredu, drugače pa dim in smrdenje pa zunaj na mrazu zmrzovat, res nič ne pogrešam.držim za vse, ki ste nehali, vztrajajte na tej poti. tudi mene je še krivilo in to tudi po pol leta še. zdaj pa nič več.
lp
Hvala za čestitke. jaz sem se motivirala tako, da sem si rekla: eno leto mora minit, saj se v tem času obrnejo skoraj vsi dogodki in vsi krizni dogodki. tako nekako sem odlkožila čas, ko naj bi spet začela kadit, če vmes – v enem letu ne bo kriza minila” in res je. tako, da mesec, dva tri štiri, pet je normalno da bi segli po cigareti, sploh po dveh mesecih je bilo pri meni najbolj hudo, to sem nekje tudi že opisala,…no danes, po enem letu ni nibene želje po cigaretu, fizičnem itak ne, psihičnem kar je bil moj velik problem, pa tudi ne. KORAJŽNO, DRŽIM PESTI
LP