eno in isto
spoštovani g.Igor.
Bi Vas vprašal kaj naj še naredim. Na kratko: star sem 30, že dobro polovico življenja, je to moje življenje bedno.ne bom se spuščal v podrobnosti: v sebi imam ogromno nakopičenih: negativnih ćustev,potlačenih, neg.miselnih vzorcev,strahov,tesnob,blokad……
sedaj se mi je začelo kazati tudi na zdravju: pritisk, srce, oslabelost..
ne stojim križem rok,ogromno sem že naredil. psiholog, regresija, afirmacije in vizualizacija 1 leto vsak dan, eft(tehnika emocionalne osvoboditve) 1 leto,izvajam transcendentalno meditacijo vsak dan 1 leto, pogosto izvajam tudi asane,dokaj zdravo živim:rekreacija,prehrana…
Pa kljub vsemu že leta stojim na mestu, ne verjamem, da sem vsaj malo počistil svojo notranjost.Zdi se mi, da je vse to v meni tako trdno zakoreninjeno! ni mi jasno kako naj se vsaj malo osvobodim že enkrat, saj ne zahtevam razodetja jutri.
želim si še vašega mnenja.
najlepša hvala.
Tole mi ni nič kaj všeč. “Hiljadu babica – kilavo dete!” pravijo naši južni sosedje. Mislim, da vam predvsem manjka zaupanja. Zaupanja v jutri, predvsem pa zaupanja v terapevta. Pri vaših letih nevrovegetativna distonija ne more biti še tako močna, zato se splača poiskusit še z enim pogovorom. Lahko mi pišete na [email protected] in se bova dogovorila za pogovor.
Lep pozdrav.
Sm vam pisal na help@siol, vendar ne morm poslati sporočila,ker mi ga vrača nazaj.
Forum je zaprt za komentiranje.