Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Enkrat se lahko zgodi…

Enkrat se lahko zgodi…

če po seksu prdneš to pomeni da je bilo gut kapiš :)))))

…..hahahahahh……đizus. :)))))))))))

ježešmarija še to se mi manjka da jo poznam ali pa da jo spoznam :))))

če po seksu prdneš to pomeni da je bilo gut kapiš :)))))[/quote]

pa da se potem lahko sosedom hvališ, da si jo tak dobro, da se ji je vrtelo, ko je odhajala iz tvojega stanovanja, ne?

v resnici pa je imela omotico od nečesa drugega… od tistega po, zate dobrem, …. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

če po seksu prdneš pomeni, da si prasec. :))) znabiti da si sam zato, ker si v postelji non stop smradel in žena ni mogla več tega prenašat. 🙂

nevaM: ne, ne poznava se. vsaj mislim, da ne. ker prdečih moških ne poznam od blizu. :)))

ma tebe bi se mogoče usmilil in ti dal gas masko gor :))) bi lepše izgledala pa, če bi zamašil filter bi bolj mešala :)))))))

🙂 za eno slamo se mi ne splača kombajna zalaufat. sori. :))))

aja zdaj je pa slama :((((

mata stari zdolgočaseni forumašici jeb.če. Smo si odahnili uff

🙂 naj te razočaram. jaz imam od vedno partnerja. zdaj pač drugega. 🙂

????????????

hvala bogu 🙂 se vsaj ne slinita name :))))

zakaj si se pa te ti oddahnila?

A zato, da bi še tebi kak ostal? Tu na forumu? 😉

Ljubica zlata, samo jeb* ni težko dobit. DObit je težko normalnega dedca.

No, glede na to, da je Katarina zdaj tudi enega normalnega dobila, bi lahko ti reformirala svojo izjavo v:

“mata mladi energije polni mladenki normalne moške. sem si odahnila, da bom zdaj končno še jaz prišla do kakega jeb*.”

Mejte se, pa sončka vsem!

oooo a bo chicken fight a bo :))))))))

zakaj? če pa midve tak imava že. najina agresivnost je padla na nulo. saj veš zakaj šprtniki ne smejo pred tekmo, ne? Midva sma pa zdaj ko scartane mucike.

daj ti meni povej raje kaj pomeni normalni moški kaj si predstavljaš pod tem pojmom 🙂

Pa saj sem ti že zgoraj napisala. SI zgrešil?

jeb*** veš da sem :)))))

:-). nič hudega. se zgodi vsakemu :-)))))))

sem dobil vsaj odgovor na svoje vprašanje :))))))

ja, no vidiš. v vsemu je kanček profita 🙂

NevaM veliko sreče v lotu ljubezni,ter lepih trenutkov…

Javi kaj več,ko poližeta prvi,drugi…kozarec medu:)))

New Report

Close