Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Enkrat se lahko zgodi…

Enkrat se lahko zgodi…

men ste ženske vse kače :))))

še adama ste za****** :(((((

še adama ste za****** :((((([/quote]

seveda smo kače. a ni ravno v tem čar?:-)))))

če je bil pa požrešn 🙂

še adama ste za****** :((((([/quote]

adam se je zajebal sam. kaj se je pa napil in se spečal s kačo? lahko bi se z ovco al pa kozo. :)))))

vsaj evolucija je šla pravo pot http://www.extremefunnyhumor.com/img/101.jpg :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pol leta je absolutno premalo. Moj je pokazal pravi obraz po 5ih letih, od tega 3 skupnega življenja.[/quote]

Se popolnoma strinjam. Zato, pa pravim, da se ne smete že na začetku zadovoljit z približkom. Približek se potem še bolj oddalji :-).

V tem primeru, pa mi občutek pravi, da ni too tak. Vzgoja, načela, karakter, vse mu daje tisto linijo, ki se ne lomi.[/quote]

Odvisno kako zelo ti laže.

Je boljši dober približek, ki je iskren, kot pa lažnjivi ideal.

(Pa ne razumet, da sem ti fouš. Sem romantična duša, ki rada verjame v happy end. :))

Kdo pa govori o koncu že na začetku? 😉

ampak tudi za približek ne moreš reči, da se ne bo še bolj poslabšal. problem je v tem, da nikoli za nikogar ne moreš vedet. veš lahko le na koncu. Jaz pa zase vem, da si želim še kar nekaj let življenja.

si hotla rečt, da si želiš še kar nekaj let SREČNEGA MIRNEGA ZADOVOLJNEGA življenja? ker lahko imaš tudi nekaj let mizerije, obupa, pekla.

Ne, govorila sem o koncu, ki ga je omenila odseljena :-). Nočem še konca.

meni pa je vseeno. o tem ne moremo odločati mi, o našem koncu. niti izbirati si ga ne moremo. lahko umrem na poti domov ali doma med pozibavanjem s stolom, lahko mi spodrsne v banji ali me zbije avto na prehodu za pešce. nimamo te moči, da bi zibirali konec, lahko pa se tudi zavoljo tega dejstva obnašamo prijazno.

a mi lahko kdo pove o čem zdaj teče tema!? :)))))

a si se zgubu revček? :-((((((( nič hudega, saj te bomo že našle :-))))))))

no ti Brihta pa mi povej kako gre skupaj tvoj začetek teme potem pa;

:)))))

sam začetek ni tolk pomemben. pomemben je ravoj teme.

ja ja zdaj pa štekam ja :)) na koncu jaz prdnem in si prižgem cigaret 🙂

pa me zdaj zanima razvoj teme :)))))))

prdi se v kopalnici ampak ne takrat, ko sem jaz v njej. kapiš????? kadi se pa na balonu ali v kuhinji bo oknu. jasno??

dont vori se ne bo nikoli zgodilo :)))))

za tvoje dobro upaj, da ne :))))))))))))))))

aaaaaaaahahahahahahah, pa kaj imata vidva? kaj se poznata? zgleda da sem jaz spet nekje nekaj zgrešila :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

žleht, kak bi pa ti rad razvijal temo o prdenju in kajenju? ;-)))))))) ful nesnaga.

ježešmarija še to se mi manjka da jo poznam ali pa da jo spoznam :))))

če po seksu prdneš to pomeni da je bilo gut kapiš :)))))

New Report

Close