Enkrat se lahko zgodi…
Torej punce, ko vas bodo imeli za:
nore,
nedostopne,
kuzle,
tečne,
grde,
debele,
samovšečne,
blebetave…
Bodite vse to, vsekakor pa ne nehajte iskati “tapravega”. Torej takšnega, kakršnega si želite. Ne zadovoljujte se z približki in nadomestki. In to samo zato, da bi vas ne imeli za vse zgoraj našteto. Meni se je splačalo vztrajat. Našla sem in vsak dan znova me preseneča. Vsak dan znova ugotavljam, kako lep zna biti ta svet. In to, ko sem že obupala in skoraj verjela, da takšnega kot ga hočem jaz, sploh ni. Bil je bil in je še :-). Samo zdaj ni več samski :-))))))))).
Lp!
mali sta bli doma z očetom. prostovoljno. veš, da jima je v kranju boljše kot v ljutomeru, ker imata tam internet in ko mame ni doma še mir in tišino. ta vikend gresta z mano, ker gresta k frizerju. in ja, prvi spoznavni vikend bo. me zanma kako bo … :)))
odseljena: no, na to sem namignila v začetku …
Pol leta je absolutno premalo. Moj je pokazal pravi obraz po 5ih letih, od tega 3 skupnega življenja.[/quote]
Se popolnoma strinjam. Zato, pa pravim, da se ne smete že na začetku zadovoljit z približkom. Približek se potem še bolj oddalji :-).
V tem primeru, pa mi občutek pravi, da ni too tak. Vzgoja, načela, karakter, vse mu daje tisto linijo, ki se ne lomi.
le kdo je padel na tvoj http://www.inkfruit.com/uploads/5090/5090_profile_Snake_Smile_by_BreakTheDay.jpg :))))))))