Najdi forum

Zanima me,kako reagirate ženske,če nekomu nedvoumno pokažete ali celo rečete,da si želite nežnosti z njim, on pa noče ?

Meni se se to ni zgodilo.
Ampak bilo je letos na morju, s kolegi in kolegicami.
Malo smo bili dobre volje, in potem slisim mojo frendico, kako prepricuje enga fanta, da naj gre z njo.. Sploh nisem mogla verjet! In to ona, ki je v vsem “najboljsa”.
Ful sem bla presenecena.. ona pa mu pravi, pa daj no, greva.. on pa: “ne, ne.. bruhal bom”!
Dober izgovor si je zmislo, ni kaj. 🙂
Najvecja finta pa je bila… da je ona pol rekla.. ces, da je on pritiskal nanjo.. pa je blo glih obratno..

Ne vem, kajti vzgojena sem bila tako, da sem “osvajanje” vedno prepuščala najprej moškim. Tako sem si izborila tudi privilegij- ne biti zavrnjena.
Je pa tudi res-da sedaj dajejo pobudo tudi ženske, kar pa mnogokrat izpade zelo neokusno ali pa se to dozdeva le meni. Ne vem.
Lep pozdrav! Iva.

Zelo boleče zna bit!
Te vloge ( osvajalca in pobudnika ) nikoli nisem zavidala moškim.
Že če te tvoj mož zavrne, ko ga prosiš, da zapleše s tabo je boleče, kaj šele, da je na stavri kaj drugega!

Tako moški, kot ženske bi morali biti taktni, ko nekoga zavrnemo. Če te nekdo osvaja, kam povabi ali pokaže nedvoumno željo po tvoji bližini, je to vendarle nek kompliment…in tako bi se morali obnašati vsi bolj prijazno – tudi ko rečeš ne, pridaj še nekaj prijaznih besed!

Pozdravljen MihaX !
Jaz nisem še nikogar spravljala v zadrego, ker sem sramežljive sorte in se nekomu raje odpovem, kot pa da bi izpadla vsiljivka.
Mislim pa , da tudi vam moškim take ženske niso najbolj všeč.
Če sta dva na isti valovni dolžini, ni potrebno nobeno vsiljevanje- saj že samo flirtanje, lovljenje z očmi, ples, stisk rok , iskanje bližine itd… vse pove.
Sem pa tudi obzirna do moških in še nobenega , ki je hotel kaj več od mene nisem ostro in grobo zavrnila, če mi ni bil všeč.
Moški ste pač večkrat obsojeni na prve korake približevanja in logično je, da vsem ne morete biti všeč. Mislim da zaradi mene še ni nihče zgubil samozavesti …Kaj pa ti MihaX ?
Smo ženske zelo zahtevna bitja?

No pa povem še eno svojo doživetje.

Pred leti me je poklicala bivša sodelavka,da ima probleme v službi z računalnikom in da samo mene pozna za porihtat. Pa sem šel k njej in sva mal poklepetala,zvedel sem da je že neki časa ločena,pa seveda porihtal računalnik. Nato sva se zmenila za en fuš, večkrat sva morala sodelovati,da sem napisat tisti program. Vmes sem jo tudi mal učil uporabo windowsov , ker tega še ni znala. Naredil sem napako, ker ni obvladala miško,pa sem svojo roko položil čez njeno,takoj sem začutil,da je čisto odrevenela, ampak sem to pozabil. Nato me je enkrat poklicala,da pri njej doma tudi ne dela računalnik, jaz sem popolnoma brez nekih drugih misli šel pogledat. Malo je blo mi čudno,da je sina dala ravno takrat kolegici v varstvo. Pregledal sem računalnik,pa je bilo vse v redu z njim. Ker pač še vedno nisem dojel v čem je finta, se je vsedla na posteljo in počasi začela dvigovat krilo. Po pravici povedano sem doživel kar šok 🙂 Rekel sem ji, da žal ima napačno predstavo zakaj ji pomagam. V jezi mi je pokazala vrata in od takrat nisem več slišal zanjo.

Če bi bila poročena,bi mogoče še kaj me zamikalo,tako je bila preveč nevarna igra iz njene strani.

Verjamem, da si se je ustrašil ker kaj takega nisi pričakoval!

Vidiš MihaX, zaradi takih žensk je tudi mene včasih sram da spadam k nežnejšemu spolu…

Pa ti je bila drugače všeč in si pozneje obžaloval svoj ˝pobeg˝?
Mislim da veliko moških skače čez plot samo zaradi tega ,ker jim ženske namignejo da so dobrodošli! Hormoni hitreje delajo kot možgani -na žalost.. Če pa že enkrat grešiš je pa itak vseeno če še kdaj pa kdaj – greh ni ne večji ne manjši.
Moje življensko vodilo je : zaradi mravljinčkov, seksa, želje po spremembi – si ne bi zapletala življenja..
Če bi me mož pretepal, pil, varal, itd. pa ne bi iskala drugega moškega ampak mir ..

Ti moram priznati,da mi je blo kar malo žal potem, ampak ko je prepozno je pač prepozno 🙂

pa zaradi ljubezni, če lahko dodam! Ljubezen (vsaj prava) ne pozna laži in prevar.
…Ljubiti druge, tako kot sebe…na prvem mestu, pa moraš imeti rad sebe. To je isto, kot naprimer JAZ in TI…moj jaz se lahko potrjuje samo v tebi…tako kot zrcalo. Moja slika lahko odseva samo v tebi. Moja dobrota se najde le v tvoji… pa sorry, preveč filozofiram…moje mnenje je, da vsi v življenju “tvegamo”. Tvegamo že kot otroci, kako bomo sprejeti, tvegamo in poskušamo v življenju vse mogoče… Potem pa smo nesrečni, ker smo zavrnjeni, na moč smo užaljeni…mar ne? Tvoja zavrnitev MihaX se mi sploh ne zdi katastrofa. Ženska je (če ima vsaj malo poleg IQ-ja še čustven IQ) že vedela pri čem je, mar ne? Nekdo je nekoč rekel:”SLABOST ime ti je ŽENSKA”.
LP
Angel

Sprašuješ za nežnosti ali za seks? Nežnosti mi še nihče ni odrekel. Seks pa ja. Kako sem reagirala. Uh, kot hladen tuš je bilo. Boli, ja. Raegirala sem pa tako, da sem vprašala, če bi pa kaj drugega…no, in božanje je blo ok. Ma ni panike. Saj je normalno, da se komu ne da.

Zanesljivo bi ravnal enako kot ti in tudi verjetno obzaloval, kdo ve? Se vedno dajem prednost razumu pred biologijo. So pa gresili tudi angeli, mar ne?
Pepi

Hm, pa veš, da imaš kar prav!

Če ženske lahko odklonimo moškega lahko tudi oni nas. Menim, da če smo že želele enakopravnost jo sedaj imamo z vsem lepim in malo manj lepim kar paše zraven.
Ni vsak za vsakega. Tako pač je.

New Report

Close