energija nove dobe
Pozdravljeni,
zadnje čase veliko poslušam o energiji nove dobe in prelomnici v duhovnosti, ki naj bi se zgodila 21.12. letos. Odločam se ali bi se udeležila meditacije, kjer se ogromno dela tudi na tem in me zanima vaše mnenje.
Hvala, lp.
Jaz nič ne poslušam takih stvari, zato težko kaj o tem tudi povem. A 21.12.2012 naj bi se srvar prelomila? Ja prav no. Ker se itak skoraj vsak dan prelomi, pa naj se še takrat. Nič kaj dosti ne moremo narediti, če je temu tako. Ta dan je petek. Petek je sicer super dan, ker je potem vikend.
Pa saj se ne norčujem no…. Samo zabavam se ob prebiranju takihle prispevkov.
Kar se pa udeležbe na meditaciji tiče, pa težko povem svoje mnenje, ker nisi napiala, kakšne meditacije bi se rada udeležila.
Saj jaz tudi nič ne vem o tem, sem mislila, da bi lahko bilo vam kaj poznano. Glede meditacije, nekaj prijateljev hodi na skupinske meditacije v Kranju – ne bom napisala kam, ker opažam, da tega ne objavljate. Gre za res veliko število ljudi, čez 100, vodi eden, naj bi bilo dobro. Če slučajno poznate, bi vas prosila za mnenje.
Tema “Energija nove dobe” je bila umaknjena iz našega portala. Poizkus ponovne oživitve vam ne bo uspel, ker smo se odločili, da o novodobnih skovankah ter vedno novih poizkusih zavajanja ljudi ne bomo pisali. Če ste našli nas, pa še malo “pogooglajte” 9in boste našli tudi odgovore na vaša vprašanja. Bojim pa se, da bodo dragi…..
Svojega mnenja o zgornjih dveh temah ne želim izpostaviti ponovnim pritiskom odvetnikov in posameznikov ( čeprav oboje dobro poznam ).
Hvala za vaš odgovor. Je zadosten, da se zadeve ne bom udeležila.
Lepo vas pozdravljam.
Ni energija nove dobe. Takrat se le konča kolendar majev, ki napoveduje za novo dobo duhovno rast in razvoj. Prav te stvari o katerih se tukaj piše. Tukaj je bolj na švoh opisano: http://www.karmaplus.net/content/view/111/2/ Jim nekaj kar verjamem, glede na to da so že tisočletja nazaj znali za to tisočletje marsikaj “napovedat”. Naprimer sončni mrk do minute natančno. Bomo videli, saj ni več tako daleč. 🙂
Ne bom se izpostavljal s svojim mnenjem, niti skušal vsiljevati svoje resnice – dovolj je bilo napisanega. Bi pa povprašal vse, ki napovedujete “konec Sveta”: KAJ JE TO SVET??? Je to mar kaj materialnega, snovnega, ali zgolj energetskega, morda kavzalnega? A bo to tako, kot bi ugasnil luč, ali bo trajalo dlje časa, tako, da se navadimo?
Forum je zaprt za komentiranje.