Energetska povezava z drugo osebo
Naj napišem svojo zgodbo, ki me bega. Pred nekaj leti sem srečala osebo, ki me je na nek poseben način zelo privlačila (ne telesno). Želela sem biti v njeni bližini, se z njo družiti in pogovarjati. Splet okoliščin je pripomogel, da sva se tudi v resnici spoprijateljili. Odkrili sva nekaj nenavadnosti (številni rojstni dnevi v najinih družinah se ujemajo), zelo podoben okus za umetnost…, ki naju povezujejo. Najin odnos je vedno bolj tesen, vedno več časa preživima skupaj. Nekajkrat sem že opazila, da mi je v njeni prisotnosti zelo vroče, enako mi je pred kratkim omenil moj mož, brez da bi vedel za moje občutke (ooisal je, da mu je pot kar tekel po čelu, ko ji je od blizu nekaj razlagal, temperature pa so bile čisto normalne). Če se odmaknem, vročine več ne čutim. No vsa ta dejstva, predvsem rojstni in pomembni datumi ( kar štirje se popolnoma ujemajo, dva sta povezana) in nek notranji glas, pa tudi že moj mož, mi pravijo, naj bom previdna. Je zelo prijazna oseba, postala je pomembna v mojem življenju, a sama z zelo teżko zgodbo. V druženju z njo uživam, a se zadnji čas ne morem sprostiti zaradi teh pomislekov. Na kakšen način bi lahko izvedela kaj naju povezuje, se lahko sprostim in uživam ali se naj raje odmaknem? Naj še povem, da mojo družino že nekaj let pestijo številne zdravstvene težave, zadnji čas sem predvsem jaz na udaru, sploh zadnje leto, so se pa pričele že pred najinim druženjem.
Pozdravljena pikica42,
jaz vedno svetujem, če se ob nekom ali nečim dobro počutite, potem ne vidim pravega razloga, zakaj bi odnos prekinila. Seveda da se v tem odnosu spoštujejo intimne meje med vami. Te pa seveda določate sami. Se pravi, odnos ki vas polni, navdihuje in temelji na zaupanju in spoštovanju, je odnos v katerega je vredno vlagati. Vendar to presodite sami ali je ta odnos to to.
Energetske povezave pa seveda so. Ene močnejše, druge manj. Z vidika reinkarnacije in srečanja duš so povezave močnejše v kolikor ste bili tudi v prejšnjih življenjih močno povezani (pozitivno ali negativno). Seveda pa so vezi še toliko močnejše, če si z osebo delite podobno (ali iste) energetske printe. Torej, govorimo o določenih sorodnih dušah. Pri srečanju teh se običjano dogaja vse to kar vi opisujete. Seveda pa gre lahko tudi za karmično srečanje, v tem primeru so odnosi burni, dinamični, viharni in nekako se ne zmoreš odcepiti dokler se vezi ne prečistijo. V tem primeru gre za določene negativne povezave iz preteklih življenj in v tem življenju, smo dobili priložnost, da se od teh vezi osvobodimo in naredimo korak bližje proti svetlobi.
Ponovno – dokler se počutite dobro, ni razloga za skrb. Vedno pa POSLUŠAJTE INTUICIJO. Če vam nekaj pravi, da bodite bolj na distanci, potem bodite. Prisluhnite si.
Za vprašanja sem na voljo
Pozdrav svetlobe,
Mojca KOprvnikar
Forum je zaprt za komentiranje.