Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Arhiv – Alternativa in zdravo življenje Energetska povezava z drugimi ljudmi???

Energetska povezava z drugimi ljudmi???

Pozdravljeni,

Ena zadeva me muči že precej časa. Sem energetsko zelo dojemljiva oseba.

Venomer pa se mi dogaja sledeče. Preko interneta sem ”spoznala” (to pomeni, da sva se samo tipkala-no enkrat sem se z nekom tudi srečala) kar nekaj ljudi.
Dogajalo pa se je to, da sem ljudi zelo začutila. To pomeni, da sem se s pripadniki moškega spola zelo ”zaštekala” preko interneta. V bistvu sem čutila človeka. In pri vsakem od teh primerov sem mislila, da je to moja sorodna duša, vendar pa to ni bilo tako. Ponavadi je vse skupaj propadlo in se iz tega ni razvila zveza.Občutek, da čutim človeka pa je bil zelo realen.
Me je začelo bolet v območju tretjega očesa, ko sem klepetala in sem dobesedno čutila pretok
energije.
Ravno tako se mi je zgodilo nekaj dni nazaj, ko ”sem se tipkala” z moškim, ki mi je bil zelo všeč oz. sva se takoj ”zaštekala”. Takrat sva prvič klepetala in sva klepetala vsega skupaj 5 ur.
Nato sem mu poslala sliko in se ni več javil.Ne bi rekla, da je to krivo, ker nisem neprivlačna ali karkoli.
Kaj se mi v bistvu dogaja?

Ne razumem več tega dogajanja. Ali je mogoče, da se samo v tistem času, ko klepetam z nekom, povežem z njim energetsko in potem lažno mislim, da je to moja sorodna duša?
Ali pa je to zato, ker so vsi ljudje, s katerimi sem klepetala del moje duhovne družine?

Ne razumem več tega. Mogoče vi poznate odgovor?

Hvala in vse dobro.

Pozdravljena!

Najprej je treba vedeti, da je net eno od mest, kjer se ljudje srečujejo. Kot vsako drugo. Za razliko od lokalov, šprtnih društev, izletov itd., na netu srečaš ljudi, ki jih ne vidiš, hitro pa ugotoviš, če so pismeni. Poleg tega je razlika tudi v tem, da tu nastopajo posamezniki, ki so morda socialno malo manj smeli, saj jih varuje (lažna) anonimnost. Iz te anonimnosti redkokdaj stopijo. Seveda ne smemo prezreti vseh možnih zlorab, manipulacij, neresnosti itd., ki so jih ljudje sposobni na netu ali kjerkoli drugje.

Iz pisma vidim, da se kar nekaj spoznaš na duhovnost, zato se čudim, de še nisi spoznala Sedem kozmičnih zakonov ali Sedem zakonov zavesti. Ko boš prebrala, recimo knjigo Deepaka Chopre o tem, boš razumela, zakaj si zapiraš polje najširše možnosti in kako moraš ravnati, da se ti tole ne bo ponavljalo. Enostavno mislim, da si preveželiš partnerja. Le kam se ti mudi. Ko pride pravi, boš točno vedela, da je pravi…..

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Živjo Dejka,

Tudi sam imam zelo podobne izkušnje in si tega ne znam razložiti, zato tudi sam pričakujem Igorjev odgovor ali odgovor od nekaoga, ki zna to razložiti.

Pa me res zanima, če sem postregel, preje bi rekel s svojim razmišljanjem, kot s svojim odgovorom, tudi tebi?

Ups, sej sm mislu na to kakšno je tvoje razmišljanje glede tega ampak sem se videt narobe izrazu :). Hvala še enkrat!

Hahaha, napišem pač tudi dnevnemu razpoloženju prilagojeno, saj sem vendar samo človek…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close