Najdi forum

Zanima me ali je katera v nosečnosti jemala Endovital. Gre za sirup iz pese, medu in C vitamina, namenjen proti slabokrvnosti.

Hoj, jaz ga jemljem non stop. V nosečnosti so mi pa predpisali še druge sirupe, vendar je ta bistveno boljši.

Pa res pomaga, vsaj malo kar je bistveno.
lp

Jaz sem ga jemala med nosečnostjo in še potem, ker nisem marala jesti tablet železa, ki mi jih je predpisal zdravnik.

Zdravo!

Če te zanima kaj v zvezi z Endovitalom lahko pokličeš na številko 01/78-07-225 ali piši na e-mail: [email protected] sem g.Fabjana klicala in mi je lepo vse razložil.

Ja, sama sem najprej dobila sirup Ferumlek, pa ga zaradi slabosti nisem prenašala… potem pa sem jo po ginekologovem nasvetu mahnila v lekarno in kupila Endovital in ga jemala brez problema.. vsak dan zjutraj eno do dve veliki žlici in krvna slika je bila boljša… glede na to, da imamo slabokrvnost ženskice v rodu, ga še zdaj večkrat vzamem..

Lep dan,
Anaya

Endovital je zakon.Jaz ga pijem – kadar se spomnim, sinu pa ze od majhnega dajem, kadar ima vrocino,kadar se zacne kaksna bolezen kuhat,,,,,
Ko je zacel hodit v vrtec je pobral vse zive viroze,ampak kri je imel super.
Sedaj mu pa sirup dajem, ker ne mara mesa(ne iz prepricanja- enostavno ga ne je) no tudi drugih vitaminckov ne spravim v njega-zelenjave,,,,kri je ok.

Nekaj casa nazaj , mislim,da leto ali dve, sem v lekarni vprasala ce imajo slucajno Endovital in mi je vsa zgrozena farmacevtka “razlozila”, da to pa ze ni dobro za otroke, saj ni nikjer napisano kaj vse je v tem sirupu (takrat se ni bilo embalaze)in ,da je to skodljivo in bla,bla,,,Mojemu otroku je ze velikokrat zbila vrocino in pomagala preboleti kaksno bolezen(rdeca pesa)-uglavnem mi jo pijemo!

lp t.

New Report

Close