endometrioza, neplodnost
Pozdravljeni.
Na spletu je polno informacij o tem, kako so ženske zanosile s pomočjo akupunkture. Poskusila bi jo tudi sama, ker imam diagnosticirano endometriozo in že dve operaciji za sabo, trudim pa se zanositi, a ne uspe. Zanima me, ali je vedno potrebno ob akupunkturi jemati tudi zelišča ali lahko izvajam samo akupunkturo? V drugi polovici ciklusa namreč jemljem progesteron in ne bi rada jemala različnih stvari.
Ali je morda tukaj kakšna ženska, ki je šla na akupunkturo zaradi podobnih težav?
Draga Sensa!
Najprej se vam moram opraviciti za zamudo pri odgovoru. Kar precej casa sem se potepala po svetu, predvsem v revnih podrocjih, kjer nimajo niti elektrike, tekoce vode, kaj sele internet.
Iskreno vas spodbujam, da storite ta korak in se odpravite k akupunkturistu. Ni potrebno jemati nobenih zelisc, akupunktura v velikem odstotku zadostuje.
Sama imam, sem imela sest pacientk s tezavami s plodnostjo in stiri so ze rodile, peta pa je v sedmem tednu nosecnosti, sesta je obupala. Morda boste morali spremeniti prehrano, vsekakor pa vam ni potrebno jemati zelisc.
Bodite lepo in prosim oglasite se se kaj. 🙂
Pozdravljeni,
imam vprašnje še tukaj! Zanima me, koliko terapij se približno potrebuje za zdravljenje neplodnosti?
Za vaš odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem!
Draga Anna,
zdravljenje neplodnosti se razlikuje od pacientke do pacientke. Odvisno je od let, splosnega zdravja, zivljenskega stila, neravnoveska med organi in energijo (qi).
Svojim pacientkam predlagam terapijo dvakrat na teden, vendar jim predpisem formulo iz kitajskih zelisc, ki je narejena za vsako posebej.
Vse dobro,
Forum je zaprt za komentiranje.