Najdi forum

endermologija

Kaj je točno to endermologija? Kje jo izvajajo in koliko stane?

pozdrav

Poglej na
Pravijo pa, da ni trajno.

Endermologija je nekirurška liposukcija. Jaz hodim in se fejst pozna. Terapija z ultrazvokom stane 7200,00 sit, brez 6500,00 sit.
Delajo jo v Ljubljani v REHAMEDu, telefon pa je 041 737 095 ( ga. Andreja Petelinkar).
Če te še kaj zanima vprašaj.
Katja

Nekaj časa nazaj sem gledala Oprah show na to temo. Pomaga res, ampak rezultati niso trajni oz. naj ne bi bili. Podobno je z kremami proti celulitu.
Kako dolgo pa že hodiš?

Sem bila 16 krat in ti povem, da so rezultati precej drugačni kot pri kremi. Krema te nikoli ne zoža za 6 cm stegna, koleno 3 cm in boke 8 cm.
Katja

Kaj natančno pa ti delajo tam? In na vsake koliko časa pa moreš hodit?

lp

tO JE MASAŽA S POSEBNIM STROJEM. nAJPREJ HODIŠ DVA KRAT NA TEDEN,ups, potem pa enkrat. Pejt na google in odtipkaj endermology, pa ti bo vse podatke vrglo ven.

Ja, ampak verjetno toliko cm nisi izgubila samo zaradi endermologije, ampak tudi zaradi prehrane in gibanja. A ne? Pa 7.200 SIT za obisk tudi ni malo… Čeprav rezultati so pa res dobri – kok časa si rabila za to?

Trikrat na teden, 15 min orbitrek, drugače je pa to vse. Prehrane pa nisem spremenila. Ti centimetri so mi šli dol v sedmih tednih.
Katja

Katja mene pa zanima ali je to potrebno tudi vzdrževati oz. če je potrebno hoditi na občasne terapije, da se telo spet aktivira oz. ne poleni ?

p.s. sicer pa po 16 terapijah 8 cm boka ? Meni se zdi kar dosti, kajne ?

Če smem vprašati ali imaš tudi težave z odvečno težo ali imaš samo celulit ?

Hvala za odgovor.

Imam kakšne pet kil preveč, ampak šel je stran celulit. Tistih jamic skoraj ni več.Zdaj hodim enkrat na teden, potem na dni. Kasneje pa samo enkrat na mesec. Jaz mislim, da se splača.
Katja

Katja najlepša hvala za odgovor.

Endermologija je v današnjem času ena najbolj razvitih, predvsem pa učinkovitih metod za odpravo celulita, maščob in preoblikovanju postave. V Mariboru imajo specializiran salon samo za LPG. Vitis, studio za oblikovanje telesa, tel.št. 041 876 290

Kmalu se bo tudi v Velenju odprl center za nego telesa, kjer bodo imeli LPG aparat. Jaz hodim trenutno v MB in so rezultati res neverjetni, ampak mi je malo daleč. Komaj čakam

New Report

Close