Najdi forum

enakopravnost

Bogi, bogi otroci. Imajo mamo, ki jih ščiti pred očetom. Bolno do konca. Fighter ali si morda se kdaj šla kam malo “pogovarjat” k strokovnjakom? Jaz sem se veš. Ti odpre oči. Imam pa občutek, da jih bo tebi samo brca v rit s strani otrok.

Vsi, ki berete forum. Zaradi takih kot je Fighter so scene in kolobocije okoli ločitev in otrok. Zaradi popolnoma bolanih razočaranih gospodinj, ki nikakor drugače ne znajo čez ločitev kot s pohabljanjem otrok, kar vsakodnevno počne v svoji prepričanosti, da je bog i batina.

Ja, Mick, to je res zalostno, da more ena ZENSKA, MATI svoje lastne otroke SCITIT pred njihovim lastnim “ocetom”. Ma kaksen oce no, to so napake narave, taksni ne bi smeli hodit prosto po zemlji.
Ne mi o tem: brezposeln pa to, ja saj vsi vemo, da je tezko, ampak: dokler on zivi, pa diha in ne hira od lakote, mrazu, itd., ima tudi za otroka! Prvo otrok, ne pa on. Tako pocno tudi vsi ostali normalni in dobri starsi, ne glede na spol!

Sicer ne poznam zgodbe o Fighter, ampak to kar je zgoraj napisala, Mick, je zame vredno vsega spostovanja! Vprasaj se raje, koliko energije in borbe ji je vzel en moski, ki bi moral Z NJO OTROKE VZGAJAT !!!
To bi jaz vse pozaprla, pa pustila brez kruha pri prisilnem delu, da se vsaj od tega dela v zaporu placa prezivnina. Stroske zapora bi jim pa tudi dala v terjatev.

In ne sanjaj: mame in ocetje so se sami odlocili za nezasciteno seksanje, torej so vedeli, da pride iz tega kaj hitro malo neubogljeno bitje na svet, za katerega se MORA skrbet.
Ne mores no pricakovat, da ti jih bo drzava finansirala, kam bi pa prisli. Saj to niso drzavni otroci, socialni primerki, podenj druzbe?! Ali so…?????
Ce so spravljani gor s strani drzave, potem so to suznji drzave in morajo v bistvu sami drzavi vrnit kes, ki so ga od nje dobili v casu otrostva. Drzava ni dolzna prezivljat otrok od nesposobnih lenuharjev, socialnih primerkov.

Skrbet za otroke je: Jim nudit sobo, gretje, hladilnik, toplo vodo, internet (dandanes nujno potreben za solanje), oblacila, obutev, solske potrebscine, dovolj denarja za kaksen kino ali prosti cas, stroske itd., kot tudi SKRBET ZA NJIH, SE NJIM PRILAGAJAT in SI VZET CAS ZA NJIH – vse to so PRIORITETE VSAKEGA CLOVEKA ki ima otroka !!!
Tako mame kot ocetje TO MORAJO. Ce pa kdo ne zmore, kar je tudi mogoce, pa naj placa varusko extra in prosi drugo polovico, da ostane doma in skrbi sam za vse, med tem ko bo sam financno skrbel za vse. Tudi tako gre.

Ma ne bo moja familija placevala nekih davkov za vzgajanje otrok od izmeckov noooo. Pol naj mi pride tisti, ki ne placuje prezivnine in dobiva kes od drzave, na dom zastonj povracat svoje dolgove ki jih ima pri drzavi! To so suznji drzave in samostojnih ljudi.
Paraziti.

Poglej Serga. Povsod, ko pišeš kaj starši moramo se s tabo strinjam. Pa midva oba veva, da niti slučajno v primeru ločitve ni tako. Meni so otroka vzeli brez kakršnegakoli razloga in me silijo v neke stike, ki so določeni tako kot se je bivši zazdelo. Edini argument za stike je, da želi ONA ŽIVETI SVOJE ŽIVLJENJE. Država defacto ščiti njo, ne pa otroka. Sicer bi ji tudi ob ločitvi brez nekega argumentiranega razloga povsem jasno povedali, da bo s tem naredili veliko škodo otroku, jo pa namesto tega na vsakem koraku ščitijo, ji dajejo otroške dodatke in mu vsakomesečno krade denar. Prispeva za preživljanje otroka nič, pa ima službo in ima donosno premoženje.

Tudi jaz ne poznam zgodbe Figher je pa očitno zagrenjena in totalno zblojena feministka, ki ne zna čez to, da ima pač otroke z napačnim. Saj je vendarle sama izbrala in je nenazadnje jezna sama nase. In jaz govorim vedno o normalnem človeku, ne o alkoholiku, nasilnežu in podobno in veš kaj, tudi moja bivša se zna “zagovoriti”, da mora otroka ščiti pred mano in podobne bedarije.

In veš kaj. Mnogo, mnogo primerov tega da mora mati kao ščititi otroke pred očetom je, pa je z očetom vse bistveno bolj ok kot pa z mamo. Jaz preprosto vsem tem štorijam ne verjamem,ker vsi vemo, da veliko očetov očeh bivših postane pijancev po ločitvi (pa recimo spijejo kako pivo na teden,…), poedofilov in še in še. gre boj za otroka v večini primerov in nič drugega. Potem pa tule beremo jokanje kako se oče za otroka ne zanima in podobno. Jasno, da se ne.

Serga: pri takšnih ”očetih” in ”moških” je izguba časa in energije, ukvarjati se z njimi. Ni vredno. Raje se posvetim otrokom in sebi, kot izgubljam čas z nevrednim bivšim. Postavila sem mu meje in je bentil in bentil. Potem pa je videl, da se zastonj zaletava in je odnehal. Določili so mu stike, preživnino, meni dali zakonsko podlago za ukrepanje, po potrebi in on je meni passe.
Se pa strinjam s tabo, da bi morali biti vzvodi kako jih primorati, da poskrbijo za svoje lastne otroke! Moraš. Želel si si jih, tvoji so, ti si jih naredil. Vozi! Skrbnik mora poskrbeti za njih. Mora dati zadnji evro svojega dohodka, mora ponoči vstati, mora, mora, mora. Drugi starš pa se lahko naredi zrak in zgine pred odgovornostjo in dolžnostjo. In povrhu vsega se drzne še trkati po prsih kakšen super oče je. Ma bruh! Otroci so, z razlogom, večinoma pri mamah in stiki morajo biti določeni, ker mora biti red. Imamo svoje življenje in vso pravico do njega in svojega časa. Nihče ga nima pravice razpolagati. Še najmanj bivši s svojim uletavanjem. Zato je bivši. Finito. Enim revčkom še osnove niso jasne. Prvi so otroci, za vse druge mi ni niti toliko mar kot za lanski sneg 😉 In, ja, starša sta prva dolžna poskrbeti za otroka. Zato je to treba urediti pri neskrbniku. Če ne hodi na stike, pa mora dati dodaten denar za varuško (ko bi moral on imeti otroka), mora dati denar za psiihološko pomoč otroku, zaradi posledic, ker ne izvaja stikov/skrbi/vzgaja,…Nekateri drugače pač niso sposobni razumeti. Žalostno, ne?

Fighter: Ne razumem kaj imaš ti s tvojim bivšim in njegovo skrbjo za otroka. On je zate vreden manj kot nič. Kdo pri zdravi pameti bi želel, da ima kaj opravka s tvojim otrokom/otroci?

In oprosti. Jambraš, ker si skrbnik v drugih temah pa triumfiraš kako si zmagala in kako si najboljša. To si sama želela in odgovorni ljudje ne jambrajo zaradi svojih lastnih dejanj. TI sama si se tako odločila in sedaj pač nosi posledice tega.

In še enkrat oprosti. Ženske, ki tako gledajo nase so za otroke pogubne. Važno je, da je tebi fajn in sistem si tako kot večina zlorabila pod pretvezo, da morajo biti stvari urejene. Z drugimi besedami ti dol visi za otroke, gre se za denar in tvoj life. PIKA.

Mick – koliko pa je tvoja bivsa vredna zate? Zelo dosti?

In – ali imas ti zeljo, po imeti stike z njenim otrokom?

Osnove: otrok ni podaljšek mame oz. očeta. Otrok je svoje bitje. Ki ga prizadenejo druga bitja. Tudi oče, ki ga ignorira, ker kot tak ni niti to sposoben ločiti in zato ne izvaja stikov. OTROK NI NJEGOVA MAMA.
Meni dol visi koliko sem vredna svojemu bivšemu in kako je (bil) obseden z mano! Meni dol visi, da on ne hodi zaradi mene. NISEM PRIZADETA JAZ(matere). marveč OTROCI TAKŠNIH ”OČETOV”.

Fighter. Oba sta vredna svojega denarja. On, ker te ne spregleda in odvrže za večno, ker nisi vredna počenega groša in ti, ker ti dol visi, če imajo otroci očeta. Naredila zato ne boš nič, ker si pač taka kot si. Raje boš tule načelne predavala kako sta oba odgovorna in blalal. Tebi tako kot je v resnici zelo paše in jebe se tebi za otroke. Tebi si važna samo ti in triumfiraš, ker si mu ukradla otroke.

Ob taki mami je bolje, 100-krat bolje, da otrok nima nobenih stikov z očetom.

Fighter, bivsi ti je taksen kot Mick :).. On tudi noce odvrzt bivse, ceprav zanj ni vredna pocenega grosa.
Ti in Mickova bivsa pa sta ju odvrgli, ko sta videli, da niso vredni pocenega grosa.

Hmmmm, saj je sam, ravnokar, jasno pojasnil zakaj je to storila. Ker je ni bil (več) vreden. Ob takih nizkih izjavah in dejanjih vsaka pametna odide. In nobena pametna ne (pusti) pristopi(t). Značilno za takšne je, da svoje lastnosti projicirajo na drugega, ker jih pri sebi ne prenesejo. To, kar je napisal o njegovi bivši, to on v resnici misli o sebi.

Majster psihologije Fajter.

Če drugega ne si slabša kot bivši. Ti pa živiš v iluziji, da je kar je dobro zate, dobro tudi za otroke. Nisi sposobna ločiti sebe od otrok. Tipično za osebe, ki so hudo bolane. Bogi otroci.

Bogi si je samo tvoj otrok, oz. otroci, Mick. Pa ves zakaj?
Razlaga na podlagi do sedaj opazenega:
Fighter je uredila odnose, ona se vec ne tozari. Pri njej je vse mirno in poslihtano.
Kolko sem razbrala, se pa ti se kar tozis in si nekaj nezadovoljen pa skoz bruhas, grozis, zafrkavas, zmerjas, ponizujes, izsiljujes – mislim, da je tvoja zenska na tem forumu najvecji gnoj kar obstaja! Zamisli ti to no – zenska, s ktero si ti seksal, je podn od podna – kdo si pol ti in zakaj si ti nisi mogel najti boljse zenske?

In zdaj imas TI s tem tvojim podnom od podna, s katerim si prostovoljno seksal brez kondoma, enega otroka, ki celo ZIVI s tem izmeckom, podnom od zenske.

Pa recimo tako: Mick je super clovek, njegova zena, mama otroka je pa najvecji gnoj, podn od zenske, izmecek druzbe, nesposobna, lena, debilna, preureja celo stanovanje (kr nekaj), mati ki bi ji otrok moral bit prepovedan itd.

Kaj je otrok od dveh taksnih, ker nosi pa gene od obeh? Neki super produkt to nikoli ne more bit, to je nemogoce! Ker tisti, ki je super clovek, v tem primeru Mick je vseeno prostovoljno seksal z nekom, ki je super podn.Tak da bo otrok tudi prej podn kot ne, ker se vse nagiba k izmeckom (mama izmecek, oce nekdo ki ima potrebo tocno z izmeckom dobit potomce je tudi malo nagnjen k izmeckarstvu, oz. cuti simpatijo do izmeckov).

Verjetno ne bos skapiral, da tak kot ti zalis skrbnico tvojega otroka, tu nobena zenska ne zali svojega bivsega, ki je celo neskrbnik otroka! Tvoj otrok celo ZIVI z izmeckom.. Na vsak nacin so zenske, ki imajo otroke z lenivci in pokvarjenci na boljsem – njihovi otroci so RESENI in ZASCITENI pred paraziti, ter najpogosteje nimajo stikov z njimi – tvoj otrok pa je vsak dan v druzbi IZMECKA, ker z IZMECKOM ZIVI. Te mu vec ni pomoci :))). Navade otrok se hitro pridobe, sploh ce geni govore v eno smer.

Ce mislis, da je to, kar je zate, dobro tudi za tvojega otroka – potem .. potem.. kako si ze napisal zgoraj… hudo… hudo….
(samo tvoje besede uporabljam, ker zalila te ne bom)

Oprosti. Fighter je svoje otroke prikrajšala očeta. TO je naredila zato, ker ona tega človeka živega ne more. Zate je to urejeno in pošlihtano? Lej, se nimava več kaj pogovarjati. Preberi si kaj ločitev pomeni za otrokov razvoj in za njegovo življenje, ker to kar ti filozofiraš je samo obračanje stvari v svoj prid in otrok sploh ne omenjaš. Jasno, ker ti niso pomembni. Pomemben je tvoj life, ki ga enačiš z otrokovim.

Pises o sebi, ne o meni.
Jaz poznam tako deljeno vzgajanje, kot vzgajanje sama in z novim partnerjem.

Ampak daj no, lej, nehaj zalit svoje bivse, CE SI RES NEKI CLOVEK IN TI DO OTROKA JE, pozabi kdo in kaj je ona in kaj ti je naredila, temvec uredi samo zanj!
S tem, ko zalis mamo, skrbnico otroka, s katero vajin otrok vecino casa prezivi, zalis najbolj sebe in vajinega otroka!
Pomiri se, najdi si novo ljubezen in najdi v miru dober odnos s svojim otrokom in bivso. Nihce ni popoln, to bi ze lahko vedel in pametnejsi odneha – si to res ti?

Jaz sem davno odnehal, ampak ti debili ne razumejo. Naj ima z otrokom svoj life, mene naj pa v vsem pustijo pri miru. Pač nisem pripravljen sodelovati pri nečem, kar je patentirano uničevanje otroka.

S tem skodis najbolj otroku in sebi.
Jaz ti nekak verjamem, da so se ti godile in se ti dogajajo krivice – ampak TI SE RAZLIKUJES OD VECINE MOSKIH, o katerih tukaj zenske pisejo, kaj tega se nisi skapiral?
TI se boris za otroka, TEBI JE OTROK RES POMEMBEN, ti imas otroka resnicno rad, tukaj pa mame pisemo o moskih, ki jim je za otroke totalno vseeno!
Obstajajo manipulativne zenske in te so po navadi s postenimi moskimi.
In obstajajo manipulativni moski, ki so pa po navadi s postenimi zenskami.
In to moras razumet.
Ne sekiraj se, samo ne se prepirat: cetudi moras pogoltnit, VERJAMI MI, TVOJ otrok bo se kako znal to spostovat in cenit in ti bit hvalezen, najkasneje ko bo nekje 15 let!
Ma nic ne bos izgubil, samo kregat se ne in ne zalit nikogar: da bos imel mirno vest.

(ceprav si mislim, kako hudo je to, ko si nemocen in se ti dogaja krivica).
Ampak niso tu krive Fighter ali jaz ali kaj vem kdo – njihovi ex in ti ste cist nekaj drugega.

Ne bi ti pisal na forumu, ce ne bi bil tako izgubljen. Vsaj moje mnenje. Sam mi ti nismo krivi, da je tako, to je sistem in zal tudi – da smo si sami “zakuhali”.

Čestitam ti za ta zapis. Res je odličen. Sicer je pa zgrešen v poglavju ko govoriš o Fighter. Ona ni o bivšem povedala ene konkretne obtožbe ampak le natolcuje, ker več kot očitno svoje življenje enači z otrokovim. Jasno, brez otroka nima življenja in daleč od tega je, da bi razumela kaj se zgodi očetom (tudi meni), ko mora živeti brez otroka. Življenje se nekako konča.

Očetu, ki mu je otrok zares pomemben in ga ima zares rad:

– ne bije bitk z njegovo materjo, je ne žali, ji ne otežuje materinstvo, jo v osnovi: spoštuje in ceni, kar naredi/skrbi za njunega otroka
– redno obiskuje otroka, se z njim igra, se iskreno zanima zanj, se uči z njim, ga podpira v njegovih dejavnostih,…
– je tam zanj, kadar koli ga njegov otrok potrebuje
– v osnovi loči, da je njegov otrok popolnoma nekaj drugega, kot njegova BIVŠA partnerka
– vzgaja otroka in se dogovarja o tem z njegovo materjo
– skrbi zanj tudi finančno maksimalno, kolikor more, ker dojema: to je moj otrok, on bo imel lepo otroštvo
– prvo in glavno mu je, da je za otroka najbolje poskrbljeno in v njegovo najvišji dobro,
– ne manipulira z otrokom,…………………….

Če ne bije bitk, ga videt ne more, ker je materino življenje pomembnejše kot otrokovo. “je tam zanj ko ga otrok potrebuje”. Ja, po tvoje je to takrat kot je to določilo sodišče.
“vzgaja otroka in se o tem dogovarja z njegovo materjo”. Aja, če pa ne dvigne telefona in ne odgovori na mail/sms!? Zanje je bog i batina kar je določilo sodišče. Drugače otrok za očeta ne obstaja.
Normalen oče ve, da pri ločenih starših otrok ne more imeti maksimalno lepega otroštva zato je jezen na njegovo mater, ker je maksimalno lepo otrokovo otroštvo uničila in zamenjala za svoje življenje brez bivšega, ki ni izpolnil njenih patetičnih pričakovanj.

V glavnem. Sanjaš Fajter. In kako si sploh drzneš moralizirat ko ti pa že nick name pove kaj in kdo si. Ti si fajter kateremu je bistvo, da je otrok samo tvoj in zlorabljaš sistem zato, da je treba čim manj finančno skrbeti zanj. Oče mora imeti namreč pogoje biti oče in ne razočarane gospodinje na drugi strani, ki ne prenese niti dejstva, da diha isti zrak kot ona. Kapiš?

New Report

Close