Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Prehrana in varnost živil enako vprašanje kot pred tednom dni

enako vprašanje kot pred tednom dni

2.11. sem vam pisala na tale forum, vprašala sem glede karcinogenosti olivnega olja pri visokih temperaturah. Odgovora nisem dobila še nobenega. Zgoraj piše, da je tu moderatorka in sicer mag. Iva Verbnik. Če je napisana kot moderatorka, zakaj ne odgovarja na naša vprašanja? Če pa odgovarja na naša vprašanja z zamudo, zakaj tega ne napišete?? Ne pa da zaman čakam vsak dan na odgovor. Napišite, da je na dopustu, bolna, da odgovarja 1x na mesec, karkoli, ne pa da nas pusti čakati. Zelo neprofesionalno in neodgovorno!

Res je da sem bila nekaj dni odsotna prav med prazniki. Sicer se trudim da odgovorim. Včasih moram tudi jaz pridobiti še kakšne dodatne informacije in to mi vzame dodaten čas.
Vašo jezo lahko sicer lahko razumem, morda pa lahko razumete tudi vi, da je to prostovoljno delo, ki ga opravljam v prostem času in da imam le tega zelo malo.
Trudim se, da pridobim in podam informacije, ki jih želite in mi je v zadovoljstvo, če lahko tako komu vsaj malo pomagam.
Lahko bi napisala še kaj, a naj vam na tem mestu zaželim le čim prijetnejše tele turobne in rahlo depresivne novemberske dni.

mag. Iva Verbnik *** Solis-TR d.o.o. *** [email protected]

New Report

Close