Najdi forum

Ena rama nižja kot druga

Pozdravljeni,

mene zanima, če se da kaj narediti v tem primeru, ko je desna rama vidno nižja kot druga. Bolečin skoraj nimam. Ponavadi se pojavijo med lopaticama, na levi lopatici ali rami, ampak ni nikoli nevzdržljivo. Na hrbtu imam tudi blago skoliozo in levi kolk je nižje. Sem se sicer že naročila za pregled pri enem od vaših zdravnikov, vendar me vseeno že prej zanima kako je s tem.

Lp,

Veronika

Vsekakor je najbolje, da počakate na pregled pri zdravniku, on vam bo na osnovi kliničnega pregleda lahko bistveno več povedal.
Lahko je sicer več vzrokov, morda je vzrok res nepravilno oblikovana hrbtenica v prsnem delu, lahko gre za napačno sodelovanje mišic, treba je tudi videti, kaj je s položajem križnice itd.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

Največji problem pri tem je seveda to, da ne čutim telesa. Začelo se je pred kake pol leta v desni roki, zdaj pa je to po celem telesu. Opazila sem da je to odvisno od tega kje hodim, kako sedim, kje sedim, kako stojim etc. Resnično bi raje bolečino, kot tole.

Morda ste medtem že bila pri zdravniku, kakšno je njegovo mnenje?

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close