Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo en kup težav

en kup težav

V upanju, da mi boste pomagali, se obračam na vas. Moje težave so se začele ob koncu študija, ko sem kar naenkrat zanosla,vs od poroda pa ne pojenjajo. Spremljajo me glavoboli, tinitus, hitro razbijanje srca, panični napadi, vrtoglavica, ipd. Opravila sem že en kup preiskav in vsi zdravniki so mnenja, da je vse to psihološke narave. Postala sem že nekakšen hipohonder. V sebi nekako čutim, da je v ozadju vsega tega zakoreninjen strah, da bi umral in bi hči ( 3 leta ) ostala brez mene. Zato me je zelo strah, ko sva sami ( da se mi ne bi kaj zgodilo ) in ko sem brez nje ( da bi umrla ne da bi jo še enkrat videla ). Tudi spim zelo slabo, se zbujam in se prestrašim ali imam občutek, da sem mrtva ( vse to spremlja razbijnaje srca ). Ne svetujte mi psihiatra, ker ne bi rada postala odvisnik od zdravil in živela v svojem svetu, saj imam razlog za polnoživljenje ( hči ). Stara sem 27 let, uni izobražena in do pred 3-4 leti razsodna ženska, ki ni vedela, kaj je zdravnik, saj kakšnih posebnih težav nisem imela. Prosim ali obstaja upanje zame? Naljepša hvala in lp

Pozdravljeni!

Brez skrbi, ne bom vas označil za hipohondra, to bom prepustil drugim. Vaše težave so namreč tipični znak, da ste akutno zastrupljeni. Strah je tipična posledica zastrupljenega telesa, ki se kaže na psihični ravni. Po mojih izkušnjah so skoraj vse psihične težave posledica zastrupljenosti in v svoji ordinaciji sem lahko doživel že veliko „čudežnih psihičnih“ ozdravitev.

Zato:
Imate še amalhamske zalivke v ustih? Ste zastrupljeni s težkimi kovinami (izredno vpliva na psiho)? Možna je zastrupitev z okoljskimi strupi, strupi, ki jih izločajo glivice in da ste zakisani.

Svetujem vam obisk pri zobozdravniku in intenzivno razstrupljanje. Če niste preveč suhi, dam priporočam post za daljše obdobje (3 tedne?). Ampak, hkrati morate jemati tudi bazične minerale (med postom), da ne bo še hujše (vezali bodo kisline, ki se bodo sprostile med postom). Več o postu boste zvedeli pri Društvu preporod.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Hvala za odgovor! Zanima me, kaj naj navedem kot vzrok za obisk zobozdravnika. Imam dve sivi zalivki. Težave z zobom so se začele dan pred porodom in so trajale kar 8 mesecev, ko sem hodila na zdravljenje. Kje naj dobim informacije o postu? Bi vsekakor poskusila in kaj ste mislili s tem, da je lahko še slabše ob nejemanju omenjene substance? Kje to kupiti? Ali ste dosegljivi tudi po tel.? Sem namreč z obrobja Slovenije, pot bi mi povzročila kar nekaj težav v tem neprijetnem zimskem času. Lp in veliko uspeha

Hvala za odgovor! Zanima me, kaj naj navedem kot vzrok za obisk zobozdravnika. Imam dve sivi zalivki. Težave z zobom so se začele dan pred porodom in so trajale kar 8 mesecev, ko sem hodila na zdravljenje. Kje naj dobim informacije o postu? Bi vsekakor poskusila in kaj ste mislili s tem, da je lahko še slabše ob nejemanju omenjene substance? Kje to kupiti? Ali ste dosegljivi tudi po tel.? Sem namreč z obrobja Slovenije, pot bi mi povzročila kar nekaj težav v tem neprijetnem zimskem času. Lp in veliko uspeha

Saj bi ti svetovala, da si poišči moškega, partnerja, ki te bo ljubil in spoštoval, bolj kot se sama, ampak ne pomaga. Sem poročena in imava 5 otrok, pa me kljub temu občasno napadejo takšne misli, kot tebe. Mogoče je res kaj na tem, kar ti pravi Dominik, meni pa se zdi da je prevsem zastrupljen um. Miniti mora kar nekaj časa, da se razstrupiš sama. Še najbolj pomaga da daš to iz sebe (pogovor, družba, ki te razume, starši, prijatelji, bratje, sestre – vse porabi, da te poslušajo) in strah je takoj pol manjši.
Veš, pred leti sem slišala, da morajo ženske porabiti vsaj 3000 besed na dan, moški pa le 1000. Naj se sliši še tako smešno, ampak je res.
Že moja profesorica slovenščine v srednji šoli je rekla, da se večkrat zaloti, da se pogovarja sama s sabo, in da ni to nič posebno tragičnega ali zabluzenega – če ti pomaga, zakaj pa ne.
Želim ti, da bi si s samokontrolo misli (zavestno prekrij negativno misel s pozitivno!!!) lahko kmalu olajšala trpljenje.
Lep pozdrav
sotrpinka

New Report

Close