Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina EN IN ISTI FOLK NA FORUMU !!!

EN IN ISTI FOLK NA FORUMU !!!

Opazila sem, da v tale forum pišejo stalno eni in isti. V bistvu se tudi v drugih živalskih forumih pojavljamo eni in isti ljudje! Kako bi zadevo približali še drugim???? Ima kdo kakšno idejo????

Ne vem, mogoče bi lahko vsak naredil kaj reklame?
Jaz sem jo in nekateri ljudje, ki jih jaz poznam, so se pojavili na forumu. In tudi hitro odnehali, ker so jih “stalni gostje” čisto izžvižgali zaradi nestrinjanja z njihovimi idejami.
No ja, jaz še vedno vztrajam, čeprav me vsake toliko časa kdo useka po prstih. Imam svoje mnenje in če komu ni všeč naj me pač ne upošteva oz. ne bere.
Mislim, da bi morali pustiti ljudem, da izrazijo svoje mnenje. Sicer ostajajo na forumu le tisti, ki imajo enake ideje in se med seboj strinjajo. Ostali pa odhajajo, pa čeprav mogoče precej vedo.
Škoda.
Pa lep pozdrav!
Yo

Jaz ves čas delam reklamo za ta forum, pa za forum na mojpes.net in mojpes.com. No, spet malo reklame! lp

To je na vseh forumih. Nekaj je ful aktivnih, nekaj jih je nekje vmes, nekaj jih pa pride in gre. Mene nikoli ni motilo, če se kdo ni strinjal z mano in me napadel; pač napadem nazaj.
Mogoče je problem, ker ljudje preveč resno jemljejo forume ipd. Kajti ni težko pisati in se hvaliti in žaliti ljudi, če sediš varno v svoji sobici pred PC-jem, daleč stran od sogovornika, ki je le nick na zaslonu. To je treba vzeti zraven, zato jaz žalitev in nestrinjanja nikoli ne jemljem resno.

Tvojemu mnenju se pridružim s tem kako zanimivo je slediti tistim,ki zaradi stalnega javljanja menijo,da imajo “več pravic”in se pričnejo obnašati pokroviteljsko do novih,jih učiti in vzgajati v smislu “stila”.Velja še bolj za druge forume.Tale se mi zdi eden boljših.>

Ne vem no, meni se zdijo vsi približno enaki. Je pa jasno, da se nikoli ne bomo strinjali o vsem. Če kdo ne prenese nestrinjanja, naj pač najde drug forum, kjer se bodo vsi strinjali.

Moje mnenje je,da kar pišite in čimvečim povejte za ta forum, moram vam povedali, da jih res piše bolj malo in vedno eni in isti, vendar jih zelo veliko bere, zato menim, da vaše ideje in razglabljanja le niso odveč, veliko ljudi jih prebere, če ne javno so pa vsaj simpatizerji, kar je zelo dobrodošlo, če bo takih še več, se bodo vaše ideje hitreje uresničile.

Primož

Evo, jaz sem nova. Jaz nisem vedela za ta forum in sem ga danes čisto po naključju našla. Normala, da bom delala reklamo.
Me veseli, da sem vas spoznala!

New Report

Close