Najdi forum

Za ves čas, porabljen s pisanjem napotkov se ti zahvaljujem, vendar meni ta mula ne vleče. Tdaj bom poskusila še torrente in ti sporočim kako mi gre. Upam, da mi bo uspelo.

Tebi pa še enkrat najlepša hvala.

Razlogov pri e muli da ne vleče je lahko več.

Prvi je ta, da npr. tistega, od katerega bi vlekla, ni priključen na net in bo šele npr ponoči.
To je velika slabost mule.
Lahko da imaš kaj narobe pri nastavitvah ipd.

Downloadanje preveriš v transfers.

Poskusi s torrenti in mislim, da bi ti moglo ratat. Samo sledi navodilom. Vedno pa lahko vprašaš…

pa, pa

-------------------------------------------------------------------------------------- In every life we have some truble, if you worry, you make it double, don't worry, be happy...

Sem poskusila s torrenti in prišla do download torrent, potem pa ko izberem opcijo shrani na disk, shranim na disk, ni mi pa jasno katero povezavo potem odprem, tudi tistega potrditve v redu pri meni ni,…

Bom poskusila še enkrat.

Soncnicaa, bom poskusila še jaz pomagati:)

Npr: napišeš “pilates” in najde 4 torrente. In odločiš se npr. za 1 (pilates for dummies) ter klikeš na njega. Potem ti odpre stran, kjer imaš podatke o filmčku, spodaj ti pa piše “download” in izbereš 1 od možnosti (jaz sem npr. bushtorrent, ker mi je ime najbolj simpatično;)
Odpre ti to stran, ker imaš zopet podatke o fajlu… spodaj pa imaš 4 rdeče okvirčke in v prvem ti piše “download this torrent” ter ga klikneš.
odpre ti novo okence za prenos datoteke, kjer moraš izbrati “odpri” in potem “vredu” in to je to. Torrent se ti zapiše v proramu, katerega imaš nameščenega in se ti prenaša.

Sem napisala bolj tako, vendar upam, da bo kolikor toliko razumljivo.
Če ti še kaj ni jasno, pa vprašaj…

Lp, Maja

Maychi hvala da si vskočila, sem bila odsotna.

Ko stisneš download torrent, ga jaz vedno shranim na disk, če se npr. povezava prekine in potem ne vem iz kje sem dol jemala. Zato najprej torrent shranim, potem pa ga odprem – odprem povezavo in me vpraša kam želim prenašati. Kliknem kam bi želela, da se mi fajl naloži in to je to – prenos se začne.

Sončnica, naredi takole. Shrani si torrent – bližnjico do torrenta npr. na namizje. Potem pojdi v razsikovalcu do tiste datoteke in desno klikni nanjo. Izberi opcijo odpri / vedno odpri z: in potem poiščečš program bit tornado.

Tako, upam, da bo šlo.

pa, pa

-------------------------------------------------------------------------------------- In every life we have some truble, if you worry, you make it double, don't worry, be happy...

Punce, hvala vam za pomoč.
Kako vem kdaj se začne prenos?

Prenos se začne, ko si povezan: conected to peers
Vidiš tudi hitrost, npr. download 40kb/s

pa, pa

New Report

Close